הנפילים - פרק 27

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifפעם הבאה תבדקי, יש דרך

תעשי מקש ימני על הקובץ באימיול ו"הצג פרטי קובץ", תבחרי בחוצץ 'שם' ותסכלי מה השם שמופיע שם הכי הרבה פעמים, אם זה באמת סרט
אז את תראי שזה השם שיופיע הכי הרבה פעמים. (לפעמים צריך לחכות קצת עד שהוא מרענן את כל השמות). תאמיני לי שזה הכי טוב, חסכתי לעצמי הרבה מבוכה ככה.

nofarosh11

New member
חח, תודה :)

אבל עכשיו אביקם שלח לי אתר, אז אנל'א אצטרך
ואביקם תודה :)

digikids

New member
אפשר גם את האתר?

היו כמה פרקים שפספסתי ואפספס...אפשר בבקשה?

yyoossii111

New member
פרק יפה אבל !!..

אם תשימו לב הכל חוזר על עצמו כל פעם מתגלה מישהו חדש עם כוחות נח שולח אותו לכמ"ג ואז צויר נילחם בו הורג אותו ואז שוב נימצא מישהו עם כוחות והכל חוזר על עצמו זה ניהיה מעצבן!!!

snirf

Active member
פרק 27../images/Emo26.gif

היה פרק מצוין!
היו הרבה צחוקים בפרק-עם יובל ומאור,עם צורי ועדי
אביגייל בהחלט דמות מעניינת נראה לי הנפילה היחידה שבהחלט יודעת להשתמש בכוחותיה בחוכמה נראה לי שזה אמור לרמז על משהו-היא תצליח במזימתה בכמ"ג,מה ששאר הנפילים לא הצליחו לעשות הנשיקה בין צורי ועדי הייתה יותר לוהטת או יותר רטובה,נקרא לזה כך,מהנשיקה של ליאה וצורי הם דווקא זוג די חמוד יחד,ואהבתי את ה"אופס" בסוף
...אבל חבל על יובל...

ילד רע 16

New member
אם כבר אז מסכנה ליאה, לא יובל.

בינינו, עדי לא חייבת ליובל כלום. מה מסכן פה? גם אני הייתי רוצה לראות אותם ביחד - אבל היא בפירוש לא חייבת לו כלום. ומה עם ליאה? זה שאתם שונאים אותה זה לא אומר שהיא לא תרגיש כלום כשהיא תגלה על זה. די הציק לי שאף אחד לא התייחס לצד של ליאה בכל הסיפור. מה יקרה כשהיא תגלה את זה?

lital20076327

New member
קבלו ציטוט שקרע אותי..ואף אחד לא שם לב אליו..

עכשיו אני ראיתי את הפרק עוד פעם...ומצאתי ציטוט מזה מצחיק...מאור ויובל ישבו בקפיטריה ומאור ניסה ללמד את יובל לא להיות חנון..ומאור אמר לו מה הוא היה עושה לעמית אז הציטוט: מאור: "הו יובי...לוק" *מצביע על האוזניים* "אנד ליסן" - *מצביע על העיניים*... אם רואים את זה פעמיים כבר מבחינים בזה..מוזר שאף אחד לא שם לב...ישר שראיתי את זה חשבתי שמוזר שאף אחד לא כתב את זה בציטוטים או משהו...וואי שמאור עשה את זה זה היה מזה קורע...תנסו לראות את זה..הקטעים עם מאור ועדי וצורי ויובל בכלל היו בפרק מצחיקים...נ.ב- אני רעבה וצמאה אוףף, שיגמר כבר הצום!!! טוב עפתי יאלה ביי...

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהיה די טיפשי שאסף תקף את השענית סתם כך

הוא רק ראה את נוח מחזיק את היד לפי מה הוא יכול להיות בטוח שזה קשור אליה? חחחח אבל היה מצחיק איך שנוח צעק עליו ואסף כזה נעלב
.

ילד רע 16

New member
למה טפשי?

הוא לא סתם החזיק את היד הוא הבין שהיא שמה לו פצצה למה כל דבר נראה טפשי?

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifנוח כולה החזיק את היד, יכול להיות שהוא

סתם קיבל מכה. למה ישר לתקוף ולא לשאול אותו מה קרה?

ילד רע 16

New member
הוא שאל ונראה לי שנוח אמר לו שכן

קשה להבין לבד? הוא יודע שהיא עושה פצצות עם שעונים וכל זה.. הוא ראה את המבט של השענית אז?

למעלה