הסיכום המלא שלי לפרק
ליטל רוזנצוויג שחקה אמין ויפה מאוד היום. היה ממש אפשר להאמין לה, אותנטי ביותר, מרגש. שמנו לב שליטל היא דמות מתפתחת ומשתנה - "דמות עגולה ודינאמית" כמו שאומרים. לא מתקבעת, מבינה, מודעת לטעויות שלה אף על פי שעומדת על עקרונותייה - ומנסה ללמוד מהם ולהשתפר. ה"מטומטמת מטומטמת מטומטמת" רק מראה שעדי מתחילה להסתגל למצב חדש שבו היא לא תסמוך על כל אחד אחר, לא תאמין ל"אחד והיחיד שלה" בלי להכיר אותו טוב-טוב קודם, בלי למהר, כדי לחסוך שיברון לב נוסף, ועדיין היא אוהבת את צורי.
נשיקה. "אופס". אתם יודעים שאני לא מחבב את צורי ועדי ('צורדי') כזוג, אבל הנשיקה הוכיחה מעל לכל שהם יכולים להיות דווקא זוג נחמד ומוצלח. אני עדיין חושב שיובל ועדי מתאימים הרבה יותר, אבל הנשיקה הראתה משהו מאוד יפה. לא תמים ולא ראשוני, אבל משהו אמיתי מאוד בין צורי ועדי - שנראה הרבה מעבר לנחמה, לאחר שעדי החלה שוב לבכות על עמית וכל מה שקרה... גם ה"אופס" בסוף היה יפה. עדי נסחפת, אבל עוצרת את עצמה. (רק חבל שזה מאוחר מידי ...
)
חוק חברות 248 ג'/5. מה ליאה חושבת לעצמה כשהיא ממציאה "ספר חוקי החברות / ליאה בן-טוב" ??? בכל מקרה, אני נוטה להאמין לחוק. מן הסתם, צורי היה בסכנה פיזית קריטית כמעט (לצופים ברור שלא יקרה לו כלום ><), ולא מתקשר, לא מודיע. ישר רץ לעדי. אולי הוא קצת שכח מליאה?
אבי בר-לב עושה קאמבק! הרבה זמן שלא ראינו את אבי. נראה כאילו מישהו ממש שכח ממנו אי-שם. אני אוהב שאבי צץ כשצריך, הדמות שלו לא מורכבת, אבל (וכבר כתבתי את זה - ) יש לה חלק חשוב מאוד (לדעתי) בתפקיד ה
מסר בסדרה. אם לא תנסה - גם לא תטעה - אבל לא תרוויח (אפילו תפסיד) - כי לא תדע. אם תנסה - מתישהו תטעה, תיפול. אבל תצטרף משם למנף את עצמך ולבנות את עצמך - בין אם זה מחדש ובין אם לאו. אפשרות של ניסוי ותהיה היא דבר שאפשר ללמוד ממנו, אי אפשר לנסות בלי לטעות. לא הכול מושלם, ואין אף אחד מושלם שיכול לעשות הכול באופן מושלם ובצורה הנכונה ביותר, וגם אז יהיו טעויות. אבי, ישר כח!
מאור ויובל. מצחיקים כמו תמיד
יובל טמבל? או רק משחק אותה? LOL
מאור מצחיק כמו תמיד. מאור (לאבי, בטלפון): "שלום, גבר-גבר הפקות, צוריה בבית?" אבי: "כן, לתת לך אותו?" מאור: "לא זה בסדר, רק סקר." XD המסקנה היא ברורה:
יובל פשוט לא יודע להתחיל עם בנות! איזה חוסר ביטחון מטורף! עדי ויובל. בתקציר קראתי - "יובל וצורי באים לנחם את עדי בנפרד." חשבתי שתחול התפתחות בגזרת "עדי-יובל", שוב - ולמראות שעדי לא שמה לב, היא מאכזבת את יובל כל פעם מחדש. הוא לא רואה בזה כזלזול, הוא מבין שהיא די לא מודעת למה שהיא אומרת, אבל היא צריכה לשנות את היחס שלה כלפיו. הוא לא כועס עליה, כי הוא אוהב אותה. והוא גם לא יכול לדבר איתה על זה. אני בטוח שלבסוף עדי תבין - (בלי קשר לזוגיות והתפתחויות רומנטיות בינה לבין יובל) - שהיא צריכה לשים לב מה, מתי ואיפה היא אומרת דברים, ומול מי.
אביגייל, נוח ואסף. אסף - מטומטם! נוח - לא חכם במיוחד, הייתי אומר. הוא מכניס את הנפילים מהר מידי ל'ביזנס'. במקום להקים צבא של נפילים הוא שולח אותם בנפרד? אביגייל - איזו דמות מעולה! סוף סוף מישהי שנמצא בעמדה מנהלית וגורמת לנוח לשקשק מפחד! למרות שהם היו נותנים לה להכנס לכמ"ג בלי שום קשר.
צורי, עמית ושאול השורף. אמרו כבר ששאול מטומטם? בלי לברר בכלל באיזה צד עמית - הכוחות המנוגדים רומסים זה-את-זה. שני מטומטמים.

חסכו לצורי את כל העבודה.
המצחיקים. מחשב החללית: "איך אומרים אצלכם? קר לי בטוסיק." --------------- צורי (למחשב): "אז מה קורה איתך?" מחשב החללית: "אתה יודע... מפשירים." XD --------------- עדי (לצורי): ....... לא אומרת יותר עמית. צורי: בזזזזזז. (תגובה שלי: חחחחח)
מחכים לפרק של מחר? אעעעעעעעעעעעע. ציון:
על ליטל רוזנצוויג.
על מאור המצחיק.
על הטמטום של שאול השורף
על אבי ברלב
על הנשיקה