אחלה סיכום ../images/Emo13.gif
* שלומי התכוון שאף אחד לא נפגע פיזית * אביגייל באמת דמות מעולה. היא נמצאת בעמדת מפתח, ונוח סוף סוף מת מפחד * עדי אמרה "חשבתי שהוא האחד", אני חושב שזה שילוב של שני דברים - העובדה שהיא התאהבה במישהו והתנשקה עם מישהו ששבר לה את הלב, שבעצם לא אהב אותה, שהיא אהבה אותו וסמכה עליו והאמינה בו - והוא, כלום. השתמש בה, ניצל אותה כדי להגיע לצורי. מצד שני, עמית אמר שעדי השתמשה בו כדי לגרום לצורי לקנא... אבל לא נראה לי כי היא איפשהו אהבה את עמית, למרות שזה היה קצר, וטוב שנגמר. * אהבתי מאוד שאבי חזר
הרבה זמן שלא ראינו אותו, נראה כאילו שכחו ממנו. והוא באמת מדבר דברי חכמה
אני חושב שיש לו תפקיד חשוב בעניין "מסר" בסדרה הזו, והוא אומר דברים חכמים בצורה פשוטה - או שלא תנסה ולא תטעה - לבסוף תפסיד, או שתנסה ותטעה, אין אופצייה לנסות ולא לטעות. * שאול קפץ לביקור, טוב מאוד שהחזירו אותו. זה מראה שמשקיעים ומחזירים דמויות. הם באמת טפשים שניהם... >< שאול השורף לא ידע שעמית בצד הרע, ואז הם היו יכולים לשתף פעולה (ואז צורי היה בורח להם
), שאול ראה את שניהם ביחד, התפתח בינו לבין עמית "וויכוח" קטנטן ואז שניהם נרמסו - בכוחות מנוגדים. * לגבי נוח ואסף - הם לא יכולים להשתלט על החללית בלי נפילים נוספים בעלי כוחות. * לא חבבתי את "צורדי" כזוג - אבל הנשיקה הוכיחה לי שהם יכולים להיות זוג דווקא נחמד, ומאוד אהבתי את התפנית הזו.