הנפילים - פרק 27

hdmtq

New member
בגוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WTF?! לפחות הוא עזב עכשיו את ליאה...

Meytar 888

New member
גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד!!!

איזו נשיקהההההה!!!!!!!
שני מושלמים!!! צורי היה כזה מצחיק היום
ואני כל כך מאוהבת בעדי,היא ריגשה אותי
שיהיו ביחד כבררררררר((((((:) אני נשמעת פאקצה כי אני כולי מאושרת פה

ילד רע 16

New member
בקשה חשובה מ כ ו ל ם !!!!!

לא לרשום ספוילרים בנושא ההודעה, אלא בתוכן ההודעה, וכמובן לסמן |ספוילר| בנושא ההודעה, שיידע שיש ספוילר בתוכן. תודה.

lital20076327

New member
פרק מאוד חמוד...

אהבתי את הקטע עם שאול ועמית...פרק נחמד מאוד אבל היו יותר טובים..והיה קטעים מצחיקים שמאור התקשר לצורי ואבא שלו ענה...חחחח...אוף מחר אני לא אוכל לראות..לא נורא..אני מחכה ליום רביעי...או למחר בעשר שלושים וחמש!

lital20076327

New member
כי אנחנו הולכים לסבתא שלי..לאכול בצאת הצום..

אבל אני אראה בעזרת ד' ביום שישי...אתם קולטים שזה היום?????? חחח..איך הזמן טס..

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאיזה פרק מעולה!!!! בדיוק כמו שציפיתי!

אני לא חושב שאני אזכור את כל הדברים המעולים בפרק, אז אני אנסה את הרוב: הקטע ששאול השורף חזר פתאום אחרי שכבר שכחנו ממנו היה הקטע הכי טוב, זו הייתה בדיוק הסיטואציה שתיארתי אם שאול ועמית היו נפגשים- אש מול קרח (למרות שבעיקרון האש הייתה אמורה לנצח). שניהם היו הנפילים שהכי אהבתי אבל בסוף שניהם התפוצצו ונפתרנו משתי צרות בבת-אחת, צורי לא היה צריך לעשות כלום D: . הקטע של צורי ועדי (להלן "צורדי") לא עניין אותי לגמרי, אבל אני שמח שזה קרה (למרות שלא ייצא מזה כלום בינתיים שיהיה לכם ברור). איך כל אחד מהם עשה באזר לשני
, קצת מוזר להגיד אבל כשצורי עשה את הבאז הזה לעדי הוא ממש הזכיר לי את רן דנקר XD, לא יודע למה, נראה לי שרן גם עשה את זה פעם. השענית התגלתה כ-ביץ' אמיתית
, אפילו יותר מקרן וממה שהכרנו, איך היא הצליחה לשלוט בנוח ובאסף, חחח הם בטח מתחרטים על זה (רק שלא הבנתי איך היא הגיעה אליהם כ"כ מהר). ואיך המחשב השתחררה בסוף מההקפאה? חבל בסוף שצורי לא הפשיר אותה בטוסיק
. אני יודע שיש עוד אז אני בטח אזכר בזה בהמשך. העיקר שהיה פרק נהדר!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהמשך התגובה שלי... כולל קטעים מצחיקים

שימו לב למשהו מצחיק ומוזר, שבזמן שעמית ושאול נלחמים בכוחות אז צורי פשוט קפוא ותקוע, כנראה שהחלק הזה צולם בנפרד בגלל שהוא נעשה במחשב (תסתכלו בתקצירים זה נראה ממש מצחיק). ד"א וופלות ואפרופו הולכים טוב ביחד, תמיד הייתי משלב את זה במסיבות, וופל הולך עם הכל: עם במבה, תפוציפס, פופקורן, פשוט הכל! XDD הקטעים המצחיקים שהיו: מאור: "החבר החדש שלך הקפיא את החבר הישן שלך" עדי: "לא בטוח שזה הוא הקפיא אותו" ומאור ויובל עושים לה כזה פרצוץ שזה כאילו ברור
. מאור לצורי: או שהוא הקפיא אותך, או שדחפת ארטיק ל.... ויובל אחרי שעה נזכר "אההה לשם הוא דחף את הארטיק" ואז הוא הבין שהוא היה אידיוט אז הוא ככה יורד לכאפה מעדי ועוד אומר לה תודה
. שאול ועמית הערסים האלה
איך הם מתחצפים אחד לשני, אם הם היו חכמים הם היו מתאחדים כדי להילחם בצורי. ועדי אומרת שהיא: "מטומטמת, מטומטמת, מטומטמת, מטומטמת" 10X חחחחח. ומה יובל היה עושה לעמית: "פורץ לו למחשב ומוחק לו את כל תזכורת הימי-הולדת"
, הוא ממש מסוכן XD. "גבר-גבר הפקות שלום, צורי בבית...תודה, זה היה רק סקר". הפרק הזה בהחלט הצטיין בהומור שלו! אולי הפרק הכי מצחיק שהיה.

ילד רע 16

New member
רשמת בערך את רוב הדברים,

מסכים עם הכול. אתה באמת שואל איך המחשב השתחררה מההקפאה? היא הפשירה..

noam270

New member
דעתי על הפרק...../images/Emo58.gif למי שלא ראה...

בתור התחלה אני רוצה לציין שליטל (עדי) בפרק הזה הייתה נ-פ-ל-א-ה-! זה היה כל כך אמין! כמעט בכיתי איתה... וגם ששלומי הדביל אומר שאף אחד לא נפגע מכל הבאלגן, אם ליאה נפגעת כל הכמ"ג על הרגלים,אבל הוא שכח שאחותו הייתה עם עמית! והיא זו שיוצאת נפגעת מכל העניין! בפרק היה טוב מאוד, עמית המעצבן הזה!! הוא יראה ככה-
אחרי שאני אראה אותו! צורי הקפוא נראה ממש מוזר....ומפחיד....ולא ברור....ומצחיק....הכל ביחד! איזה חמודה עדי בבגדים של הפיינטבול... טוב אבל זה לא העיקר של הפרק, אביגיל מוכיחה לנוח ולאסף לא רק שהיא יותר חכמה מהם, אלא שיש בידיה כוחות יותר גורליים ושהיא הקובעת מעכשיו, בפעם הראשונה בסדרה ראיתי את נוח מת מפחד...היא אשכרה הכניסה לו פצצה ליד! המחשב מצחיקה- "איך אתם אומרים? קפא לי הטוסיק" חחחחח עמית שבר לעדי את הלב (או שהיא סתם מבואסת מזה שכל כך מהר היא סמכה עליו ובסוף גילתה שהוא רע?) וכשיובל בא לנחם אותה היא הולכת לצורי....זה היה לא יפה מצידה.... אחרי כמה פרקים שלא ראינו אותו אבי חזר, כמובן שיחד עם כל דברי החכמים שלו אבל אחרי כמה פרקים שהוא לא היה, מותר לו. שאול ועמית חסכו לצורי הרבה עבודה (ומכות) בכך שהם חיסלו אחד את השני...איזה טיפשים! שניהם הרי באותו צד...או שלא? הרי לכל אחד יש מטרה - להשתלט על החללית, מה הם צריכים עוד מישהו עם כוחות שיהיה איתם? זה תקף אגב גם על נוח ואסף! וכמובן שהנשיקה בין צורי לעדי הייתה מדהימה! עכשיו משוכנעת עוד יותר! הם מושלמים ביחד! (רק אל תחשבו שאני שטחית אבל חכיתי 27 פרקים לנשיקה הזאת אז עכשיו אני נמסה מאושר...) אבל עדי התחרפנה לגמרי! היא כל כך אוהבת (או כבר לא? למרות שאי אפשר לשכוח מישהו תוך יומים) את צורי ובסוף היא אומרת אופס...? לסיכום, פרק טוב, מצחיק ויפה!
וחצי...

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחח גם אני שמתי לב לאבי

מסבר שהוא חי!! אחרי כל הזמן הזה שהוא לא היה הוא פתאום מגיע כאילו כלום ומדבר עם צורי על מה שקרה (כאילו שהוא באמת היה שם) XD.

ילד רע 16

New member
אחלה סיכום ../images/Emo13.gif

* שלומי התכוון שאף אחד לא נפגע פיזית * אביגייל באמת דמות מעולה. היא נמצאת בעמדת מפתח, ונוח סוף סוף מת מפחד * עדי אמרה "חשבתי שהוא האחד", אני חושב שזה שילוב של שני דברים - העובדה שהיא התאהבה במישהו והתנשקה עם מישהו ששבר לה את הלב, שבעצם לא אהב אותה, שהיא אהבה אותו וסמכה עליו והאמינה בו - והוא, כלום. השתמש בה, ניצל אותה כדי להגיע לצורי. מצד שני, עמית אמר שעדי השתמשה בו כדי לגרום לצורי לקנא... אבל לא נראה לי כי היא איפשהו אהבה את עמית, למרות שזה היה קצר, וטוב שנגמר. * אהבתי מאוד שאבי חזר
הרבה זמן שלא ראינו אותו, נראה כאילו שכחו ממנו. והוא באמת מדבר דברי חכמה
אני חושב שיש לו תפקיד חשוב בעניין "מסר" בסדרה הזו, והוא אומר דברים חכמים בצורה פשוטה - או שלא תנסה ולא תטעה - לבסוף תפסיד, או שתנסה ותטעה, אין אופצייה לנסות ולא לטעות. * שאול קפץ לביקור, טוב מאוד שהחזירו אותו. זה מראה שמשקיעים ומחזירים דמויות. הם באמת טפשים שניהם... >< שאול השורף לא ידע שעמית בצד הרע, ואז הם היו יכולים לשתף פעולה (ואז צורי היה בורח להם
), שאול ראה את שניהם ביחד, התפתח בינו לבין עמית "וויכוח" קטנטן ואז שניהם נרמסו - בכוחות מנוגדים. * לגבי נוח ואסף - הם לא יכולים להשתלט על החללית בלי נפילים נוספים בעלי כוחות. * לא חבבתי את "צורדי" כזוג - אבל הנשיקה הוכיחה לי שהם יכולים להיות זוג דווקא נחמד, ומאוד אהבתי את התפנית הזו.

ילד רע 15

New member
../images/Emo207.gif אין תקציר-וידאו / הצצה לפרק הבא,

כנראה רוצים להשאיר אותנו במתח..

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifגם אני לא מצאתי, יש מצב שהם לא עובדים

בתשעה באב.

ילד רע 16

New member
יכול להיות...

בכל מקרה, לא הייתי מעלה, הייתי משאיר אחרים במתח. :D גם ככה התקציר גילה הכל.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifקצת מתח לא יזיק לאף אחד

אם היו מראים לך את ההצצה זה היה הורס ואז גם היית מתעצבן עליהם.

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gif וקורא לה חארות ../images/Emo3.gif

הם בד"כ שמים קטעים טובים ומשמעותיים, טוב שלא שמו הפעם. שיהיה למה לחכות.

אביקם1

New member
זה היה ציני

וגם יס בכלל לא אחראים להעלאת תקצירים לאתר אלא וואלה

למעלה