לא D:
י ילד רע 16 New member 24/7/07 #34 על מה "לא"? המחשב שלך בחדר? יש לך גם טלוויזיה שם? איפה אפשר גם לצפות וגם להיות על המחשב?
X xlulitx New member 24/7/07 #35 ../images/Emo221.gifאיזה שאלון עשית לי../images/Emo12.gif אז ככה D: המחשב היה בחדר, עבר לסלון כי עושים לי העברות בחדרXD ואני יכולה גם לצפות וגם להיות במחשב D:
../images/Emo221.gifאיזה שאלון עשית לי../images/Emo12.gif אז ככה D: המחשב היה בחדר, עבר לסלון כי עושים לי העברות בחדרXD ואני יכולה גם לצפות וגם להיות במחשב D:
M maymay77 New member 24/7/07 #98 לי יש טלוויזיה ומחשב בחדר, אבל אני כ"כ מתעמקת בצפייה שאני לא מסוגלת לעבור למחשב תוך כדי... את כן? |פרצופהמומאוד|
לי יש טלוויזיה ומחשב בחדר, אבל אני כ"כ מתעמקת בצפייה שאני לא מסוגלת לעבור למחשב תוך כדי... את כן? |פרצופהמומאוד|
י ילד רע 16 New member 23/7/07 #11 צפייה מהנה!../images/Emo140.gif אני אראה את ההקלטה של המאקס מאוחר יותר... לא הייתי בבית.
י ילד רע 16 New member 24/7/07 #29 מסתבר שהyesMax היה כבוי, ולא הוקלט. שוב אני אצטרך לחכות ל- 22:35 ? זה כ"כ מבאס!
M Meytar 888 New member 24/7/07 #61 חחחחחח איך אני שונאת שזה קורה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
M Meytar 888 New member 24/7/07 #79 תודה אולגה../images/Emo11.gif חחחחחח למי להגיד תודה!? חוץ מזה... רבע מהזמן הוא בכלל לא מקליטXD
X xlulitx New member 23/7/07 #17 ../images/Emo221.gifאיזה פרקקקקקקקקקק../images/Emo99.gif צורדי D: היה פרק ממש יפה D: , איך שצורי חימם את עצמו
../images/Emo221.gifאיזה פרקקקקקקקקקק../images/Emo99.gif צורדי D: היה פרק ממש יפה D: , איך שצורי חימם את עצמו
י ילד רע 16 New member 24/7/07 #23 ../images/Emo26.gif הוא מוריד מהאינטרנט, ורושם *מצנזר* משום שאסור לדבר על הורדות לא- חוקיות.
א אביקם1 New member 24/7/07 #31 כל הדברים הלא חוקיים מצונזרים אצלי את הדבר שאני מצנזר אסור להזכיר בפורום ואם את רוצה פירוט תסתכלי בלמעלה של הפורום כתוב שם שאסור לדון על משהו בפורום (אגב לכל מי ששואל אני עושה את זה לכיף כמו משחק כן לא שחור לבן רק ב*צונזר*)
כל הדברים הלא חוקיים מצונזרים אצלי את הדבר שאני מצנזר אסור להזכיר בפורום ואם את רוצה פירוט תסתכלי בלמעלה של הפורום כתוב שם שאסור לדון על משהו בפורום (אגב לכל מי ששואל אני עושה את זה לכיף כמו משחק כן לא שחור לבן רק ב*צונזר*)
M Music And k0la Girl New member 23/7/07 #20 אוווומיגיידדגד ישששששששששששישששששששששששששששששישששששששששששששששששששששששששששששש איזה כיףףף ישששששששש אני שמחה עכשיו שעמית היה רע ושהוא מת כי זה גרם להם להתנשקק אני כל כך מאושרת! ה היה מושלם!!:} וואי סורי שהגזמתי והצפתיXDDD
אוווומיגיידדגד ישששששששששששישששששששששששששששששישששששששששששששששששששששששששששששש איזה כיףףף ישששששששש אני שמחה עכשיו שעמית היה רע ושהוא מת כי זה גרם להם להתנשקק אני כל כך מאושרת! ה היה מושלם!!:} וואי סורי שהגזמתי והצפתיXDDD