הנפילים פרק 17

Billy Shirs

New member
הממ|נדחפת ולא קשורה לפורום|

אני לא חושבת שהיא השפיעה על אסף. לדעתי אסף היה שם בשביל שלומי, כי לשלומי אכפת ממנו ואם אסף יהיה בחיים שלו כרגיל זה יתרום לאידיליה של החלום. בגלל זה התפקיד של אסף גם היה די שולי.

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifפרק חזק רק שלא הבנתי כלום../images/Emo6.gif.

אם עוד היו אנשים בחוץ כשצורי יצא החוצה הייתי עוד מבינה משהו.. P: בהתחלה חשבתי שעדי חלמה
.

כולי מעוצבן!!!!:mad::mad:#%:$#@%#$^../images/Emo46.gif

גרר אני שונא את קרן. זתומרת, אני לא, היא חמודה ויש לה אחלה כוחות. אבל היא מעצבנת אני גם רוצה כוחות כאלו P:

אגב, אני חושב שקרן "הגשימה" לכולם חלומות

שלומי רוצה להיות עם קרן. יובל רוצה את עדי. ליאה רוצה את אבא שלה. מאור רוצה את רונה-לי (?). שוקי רוצה להיות גנן. ...

adidasabc

New member
נראהלי כולם צריכים לראות עוד פעם את הפרק

בשביל לעכל אותו......

noam270

New member
וואוו זה היה פרק מוזר...

את הדקות הראשונות פספסתי אבל ראיתי שצורי נרדם ליאה נרדמה וקרן על איזה מיטה שהיא לא של הכלא. הפרק היה לא מובן כל כך כאילו שום דבר לא קרה, קרן עם שלומי, עדי עם יובל, אבא של ליאה בחיים, ופתאום עברה חצי שנה. הקטעים עם עדי ויובל היו חביבים, מה שמוזר זה שהיא לומדת עם ליאה ויובל למרות שהיא שנה מתחתם, צורי לא נמצא ואבי מתנהג כאילו כלום... מוזר.... הסוף נתן רמז קטן לגבי אירועי הפרק, אולי זה היה חלום של מישהו וקרן נכנסה אליו ושינתה משהו? כי רואים הסוף את קרן בלי בטן הריונית על המיטה וששלומי מרים אותה. פרק מוזר וקצת מאכזב בניגוד לשאר הפרקים.

ילד רע 16

New member
מאכזב? איך אפשר לומר מאכזב?

משהו לא ברור, משהו לא מובן - וישר מאכזב? זה גאוני! (למרות שכמו רובם או חלקם כאן - לא הבנתי פרט בפרט, בלשון המעטה) מישהו בכלל יכל לחשוב על זה? פרק מעולה.

adidasabc

New member
זה באמת גאוני הפרק הזה!

הרי הם לקחו פה סיכון ענק בלבנות מין "עלילה מקבילה" שמבלבלת את הצופה

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gif האמת היא שאי אפשר לומר שהסדרה הזאת

מכוונת בראש ובראשונה כלפי ילדים, כי יהיה להם מאוד קשה להבין. ולכן אני חושב שהסדרה היא כמה רמות מהמצופה - וכמה רמות מההבנה של בני גיל מסויים, למרות שברור שגם ילדים צופים בזה. אני אוהב את התחכום ואת העובדה ששיקוליים טכניים, כלכליים ואחרים - לא משפיעים על היצירה, אלא אמנות / יצירה בדיוק כמו שהיוצרים רצו - משהו שהם יהנו ממנו, יבנו אותו וכו'...

גרי 541

New member
אם הסדרה הייתה מיועדת לילדים היא הייתה משודרת

בערוץ הילדים מין הסתם אבל אתה יודע אומרים שזו התשובה הלווינית לסדרה השמינייה שהייתה סדרת ילדים

ילד רע 16

New member
כמו שאומרים ש'מסכים' היא תשובת הלווין ל'בטיפו

ל' (לא נכון לדעתי). ואגב 'השמיניה' הייתה תשובת HOT ל'ראש גדול' של YES, ושתיהן סדרות ילדים ונוער. 'הנפילים' מכוונת יותר גבוה משתיהן ביחד, וכמובן שאתה צודק - אם היה מדובר בסדרת ילדים היא הייתה משודרת באחת מערוצי הילדים (סביר להניח שבערוץ הילדים), וגם שעת השידור שלה מצביע על כך (20:30, פריים טיים) וכו'..

noam270

New member
טוב אז אני אסביר למה כתבתי שזה מאכזב

דבר ראשון אני טיפה התאכזבתי כי היה חסר לי קטעי מתח-אקשן או צחוקים התרגלתי כבר שכל פרק משאיר אותי על קוצים עד לפרק הבא, היום זה לא היה כמו שאר הפרקים. אני לא אומרת שהוא היה לא טוב ושיעמם כי זה לא נכון אני רק אומרת שהיה לי קצת חסר קטעים אחרים.

שביטוש1

New member
איזה פרק הזוי../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

לא הבנתי כלום.. צורי ואבי נעלמו כל הפרק ואף אחד לא מכיר אותם, אבא של ליאה חי, שוקי גנן, קרן ושלומי נשואים והיא בהריון, יובל ועדי חברים, רונה לי ומאור חברים?!!? למרות שלא הבנתי כלום היה פרק כלכך חזק ומצחיק

למעלה