הנפילים פרק 17

ילד רע 16

New member
פרק 17 - ציפיות והשערות... ../images/Emo2.gif

לפי ההצצה לפרק שישודר היום, ולפי מה שכתבה חן קלימן - יוצרת הסדרה בפורום האתר הרשמי: " 4. מה יקרה לנח ואסף? נראה לכם שאני אענה לכם על זה?!?!!?!?!? אבל אני מבטיחה שזה יהיה ברור בפרקים הבאים... (מחכות לכם עוד המון הפתעות - ואתם לא תאמינו מי מגיע בפרק 17...) " - השערות ? - ציפיות ? - מה לדעתכם עומד לקרות ? - מי מגיע בפרק 17 ? - ולפי התקציר לפרק הבא . . .
(
) - היגיון: אחרי יומיים מלאי אירועים כולם קמים בבוקר ליום חדש ונפלא מתמיד. רק עדי חושדת שמשהו לא בסדר, היא מרגישה שמשהו חסר... אבל מה? - כל ההשערות שלכם . . . לכאן

שירשור של פרק 17 בסידרה

תקציר של הפרק היגיון: אחרי יומיים מלאי אירועים כולם קמים בבוקר ליום חדש ונפלא מתמיד. רק עדי חושדת שמשהו לא בסדר, היא מרגישה שמשהו חסר... אבל מה? פרק נעיםם

ילד רע 16

New member
אחת המנהלות פותחת את שרשור הפרק היומי

באופן קבוע ומסודר. היה עדיף לשרשר - בתור הכנה לפרק של היום.

ילד רע 16

New member
לסמן שההשערה שלך פוטנציאלית ל../images/Emo58.gif,

ועל מה הסתמכתם כמובן.

Yarinv

New member
השבוע נחשף מקום חדש בסדרה

אתם כבר תגלו בהמשך השבוע.

noam270

New member
אולי... ../images/Emo58.gif

כמו שאמרתם בתגובות על פרק 16 שעדי יכולה לנוע בזמן, אז אולי היא קפצה קדימה בזמן בלי שהיא יודעת בכלל ונגיד במשך אותה תקופה שהיא עברה מישהו יעזוב את הכמ"ג, אולי צורי יחזור לת"א או שהוא ישוט בחלל עם החללית? או אולי היא מרגישה משהו יותר מדי בסדר כמו "השקט שלפני הסערה".

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהולך להיות פרק מוזר../images/Emo58.gif

לדעתי עדי מגלה שיש לה כוחות חדשים של מעבר בזמן. ויכול להיות שמי שיצטרף זו רונה לי שמעון, בגלל זה זו הפתעה (קריצה לשיר שלנו).

רינת4

New member
../images/Emo58.gif הנפילים פרק 17

שם הפרק: היגיון תקציר: אחרי יומיים מלאי אירועים כולם קמים בבוקר ליום חדש ונפלא מתמיד. רק עדי חושדת שמשהו לא בסדר, היא מרגישה שמשהו חסר... אבל מה? הצצה לפרק נא לשמור על תרבות הדיון צפייה מהנה

אביקם1

New member
לצערי אני אוכל לראות את הפרק רק מחר

אתם יודעים כמה זמן לוקח עד ש(צונזר)

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהולך להיות פרק מוזר

מקווה שלא יבלבל מדי.

ילד רע 16

New member
../images/Emo26.gif

ההצצה היא ממש על-קצה-המזלג. במקרים רבים - מבינים הרבה יותר טוב אחרי שרואים את המשך ההצצה בפרק עצמו. ואם לא יהיה מובן תהיה תשובה בפרקים הבאים.

אביקם1

New member
את הבעיה*

טעות שלי לא ראיתי שהפעם לא הייתה בעיה בהגדרות מה כן היה?

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifהאמת?לא יודעת../images/Emo6.gifלחצתי CTRL

ארוך כזה וזה שינה

למעלה