הנפילים פרק 17

Yarinv

New member
זה רק בהגדרות שלך

זה לא לכולם, את בחרת שאחרי 30 תגובות להודעה אז השירשור יתקפל וכנראה עכשיו ביטלת את האפשרות הזאת.

../images/Emo41.gif שכחתם מפרט אחד שלפי דעתי חשוב../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

קרן ניסתה לשכנע את שלומי להכניס את ההורים שלה לביקור בכמ"ג, וניסתה כל הזמן לנסות לקבל את התג שלו כדי שהיא תוכל להכניס את "הסינית המבשלת" או שתוכל להכניס את ההורים שלה... אני חושב שזה חלק מהתוכנית שלה, להכניס אנשים לכמ"ג. מי? אולי - נח?!?!?!?!

adidasabc

New member
מישהו הבין למה קרן לה השפיעה גם על*

עדי? מה גם לה יש כוחות?

Yarinv

New member
ידעתי שהולך להיות פרק כזה

ידעתי שהולכים לעשות פרק בדיוני ע"פ הכוחות של קרן, זה היה כזה דורש לעשות פרק כזה. אחרי כמה שניות של הלם הבנתי כבר שהכל מדובר בחלום משותף. מה שקרה זה שקרן קשרה את כל החלומות של תושבי הכמ"ג (מלבד צורי, הסבר בהמשך) זה בזה ואיחדה אותם לחלום אחד משותף - צירוף של כל החלומות הפך את החלום הזה למציאות אחת מדומה. מטבעם של חלומות להיות לא מציאותיים ולהיות מושפעים ממשאלות מתת מודע. יובל מימש את אהבתו לעדי; מאור מבלה עם רונה לי (תעופי מהסדרה!) שיצאה ממסך המלצרות ו"קיבלה חיים"; ליאה מבלה עם המשפחה השלמה שלה ובמיוחד עם אבא שלה שנרצח; אסף (שלא נכלל בין החלומים) חזר להיות במשרד הכמ"ג כמו ששלומי מייחל; שלומי וקרן גם ממשים את אהבתם, התחתנו ומצפים לילד (כאן אפשרי גם שקרן היא זאת שהשפיע על החלום שלו ולא שלומי עצמו); שוקי לא סגן מנהל הכמ"ג ומתעסק בגננות, כנראה תחום שיותר מרתק אותו. בחלומות אנחנו לא מרגישים כאילו נחתנו פתאום למציאות אחרת, אנחנו מרגשים כאילו זאת הייתה מאז ומתמיד המציאות - בגלל זה כל הדמויות שמעורבות בחלום (מלבד עדי עליה אפרט בהמשך) לא מרגישות שקרה משהו מוזר, ליאה לא הייתה מופתעת מהקימה לחיים של אביה ושלומי עם קרן כאילו הם לא הסתכסכו. לעומתם עדי הרגישה שהכל מוזר ולא מציאותי, היא לא הבינה מה קורה מסביבה, משהו היא פיספסה? גם זה קורה לפעמים בחלומות (אני אוהב לישון, אני אשף בחלומות) שאתה באמצע החלום שם לב שהכל לא הגיוני ושאתה בעצם חולם ולפעמים גם אתה לא מצליח להעיר את עצמך דרך החלום (אתם רוצים תקראו לי משוגע, אבל זה קרה לי כמה פעמים). הכוחות של קרן כנראה לא יכולים לפעול על נפילים אחרים או שעל צורי ספציפית, לכן הוא לא היה חלק מהחלום המשותף שקרן הרכיבה. קרן נעלה את כל החולמים באותו החלום ככה שהם לא יכולים להתעורר. היא מסוגלת גם לשלוט בתת המודע של אנשים תוך כדי החלומות שלהם וכך היא הפעילה את שלומי תוך כדי שינה, הפכה אותו לסוג של סהרורי כדי שיקח אותה. לאן? אני משער שלכמ"ג בשביל מטרות אישיות, להשיג אישור כניסה לכמ"ג שיאשר לה תוך כדי שינה או כדי שיביא לה תג שאפשר לה כניסה לעיירה. שימו לב שגם בשיחה של שניהם בחלום היא ניסתה להוציא ממנו בכל מיני דרכים דרך לכניסה חופשיות לאיזור בשביל התחקיר העיתונאי (?) - ההורים, הסינית וכו'.

אביקם1

New member
../images/Emo58.gifויש גם את הרצון של...

עדי לדעת הכל זאת הפירצה שתעזור להם זה בעצם החלום שלה לדעת הכל לעדי לא פיענחו מה החלום שלה לדעתי החלום שלה זה לדעת הכל

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifיפה, לא חשבתי על זה

יכול להיות באמת שהחלום שלה זה להיות חכמה יותר או משהו כזה שהיא רוצה לדעת הכל.

רינת4

New member
בבקשה לשרשר בפעם הבאה...

כפי שבטח שמת לב - אם הסתכלת על השרשור הענק הזה, לא היית היחידה שהרגישה מבולבלת...

למעלה