הנפילים פרק 17

שביטוש1

New member
חחח אף אחד לא הבין../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

פשוט פרק הזוי.. אתה חייב לראות!
כדי שגם אתה לא תבין

אביקם1

New member
שאלה קטנה

אמרו שיהיה פרק שאסור להחמיץ זה הפרק הזה ? אני כבר מת לראות אבל עד מחר יש עוד זמן

ילד רע 16

New member
לא.

כשיהיה תאריך לפרק המיוחד (על הפרומו) - תדעו כאן, אני אפתח הודעה חדשה. בינתיים הפרומו משודר ובסופו רשום רק "בקרוב".

lgmtk

New member
מה? מה קרה לכם? מה לא מובן?! ../images/Emo58.gif

הם כלואים באשלייה בשינה ולא יכולים לקום O_O אולי קרן שולטת עליהם ואולי לא, לא ברור לי. אבל מדבר אחד אני מרוצה...עדי ויובל ביחד
!!!!!

ילד רע 16

New member
זאת ../images/Emo58.gif

מציאות לא קיימת, שונה. עכשיו די ברור שקרן שולטת עליהם - השאלה היא איך היא עושה את זה, למה ומה יהיה מעכשיו והלאה... האם המציאות הזו שקרן יצרה מתקיימת רק ברגע שכולם ישנים/חולמים וכו'.. או שפשוט אלו דברים שלא הבנתי.

lgmtk

New member
../images/Emo58.gif

מה איך? יש לה כוחות, בדיוק כמו לשאר. ככה הכוחות שלה מתגשמים, היא מצליחה להיכנס לחלומות של אנשים. כולם עוד ישנים (שינה די עמוקה) וחולמים בדיוק אותו דבר חוץ משלומי. ועכשיו גם ברור לנו שהיא יכולה לשלוט באנשים בשינתם, כמו שהיא עשתה לסוהרת ועכשיו גם לשלומי. היא מסובבת את כל הכמ"ג על האצבע שלה :)

ילד רע 16

New member
השאלה שלי -

היא מתחברת לחלומות שלהם? משפיעה גם בלי לחלום? יכולה לעשות את זה כרצונה ומתי שבא לה? וכו'... ומאיפה לה שליאה רוצה להיות עם אבא שלה? ומאיפה ההריון פתאום? הבנתי את הרעיון הכללי, אבל כל הפרק (פשוט כולו) התעסק בפרטים קטנים יותר, ולכן אני מעוניין להבין עד הפרט האחרון ולהכנס לדקויות.

שביטוש1

New member
אני חושבת שאתה תבין מחר../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

כנראה הפרק של מחר יסביר לנו הכל

ילד רע 16

New member
כמו תמיד.

או שידור חוזר.
(שאת זה אני עושה כמעט תמיד באותו היום, ואם לא - מחר)

או

שהיא סתם מנסה את הכוחות שלה, והיא מגשימה לכולם חלומות. שמתם לב שאבי היה לבד? גם בקפיטריה...

yyoossii111

New member
פרק מסובך ...אבל יפה:)

אני בטוח שבפרק הבא נבין הכל לי ניראה שקרן חלמה את מה שהיא רוצה היא אולי רוצה את שלומי ורוצה להיות בהריון משהו כזה ניראה לי נקווה להסבר ב]רק הבאא אבל חוצמזה הפרק היההה מעניןן ....

soybelinda

New member
פרק יפה!!!

בהחלט נשארתי מתוחה לגבי מה שיכרה, ויותר מכך לגבי מה שקרה היום בפרק!! =]]

שביטוש1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

פרק כלכך יפה ומצחיק ובעיקר לא מובן

Meytar 888

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני חושבת שזה לא כל כך טוב להתחיל סתם ככה את הפרק בבאלגנים וכל זה..לא הבנתי כלום,ולפחות אני לא מרגישה טיפשה כי אף אחד לא הבין
מעניין מה יהיה מחר

אביקם1

New member
חחחחחחח

עוד לא ראיתי אוף לדעתי יהיה עשר אבל הציון הוא עד חמש אזזזזזזזז חמש :) הבהרה תגובה זו נכתבה תחת השפעת סמים קלים אין להתייחס לכתוב בתגובה באופן רציני

למעלה