הנפילים פרק 17

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifורבע

חחחחח היוצרים מתוחכמים מדי, מה שלהם נראה פשוט לנו נראה מורכב יותר.

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifוחצי

בפרק עצמו לא הבנתי כלום...וכל הפרק הייתי כזה "מה?מה?איך?מה הקשר?" וניסיתי לפענח את זה ללא הצלחה\:

אביקם1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

רק עכשיו ראיתי את הפרק

אביקם1

New member
הוא מוזר מאוד אבל נחמד

אם לא הייתי קורא בפורום הסברים למה שקרא הייתי צריך לראות אותו שוב אהבתי תקטע שיובל סופר כבשים וירטואליות ושהוא ועדי באים להתנשק ונותנים אחד לשני נגחה וגם את הרינגטון של גבר גבר שאיתו הוא קם :"קום גבר גבר קום תתעורר גבר גבר תתעורר" וכשצורי נכנס לכיתה שהיתה חלל ריק מייד חשבתי על מטריקס ועכשיו אני רואה שוב כדי להיזכר אז יכול להיות שיהיה לי עוד דברים להגיד על הפרק

MaRy FoReVeR

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמצוין לדעתי.

coole7

New member
הבנתי בערך

הכל זה חלק מהכוחות של קרן היא שלטה להם בתת מודע זה מסביר את כל החלומות המוזרים של שלומי ואיך היא יודעת על כל הדברים קראתי כבר מה יהיה בפרק הבא מחכה למחר לראות מה יהיה בפרק מחרתיים

רינת4

New member
אני אישית אוהבת פרקים כאלה

שלא מגיעים לפתרון בסוף הפרק, ושיש להם המשך. זה הרבה יותר מותח ומעניין ככה.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifתקשיבו עכשיו הבנתי את הכל../images/Emo41.gif

דבר ראשון תדעו שאני מתבסס על ספוילרים
וקצת היגיון. אז ככה: בעצם כל האירועים שקרו מלבד הקטעים עם צורי הם חלום אחד משותף באחריות קרן. קרן איחדה את כל החלומות של תושבי היישוב למטרה עיקרית אחת: להשיג אישור כניסה לכמ"ג להגשמת מטרותיה העיתונאיות (זוכרים איך שהיא ניסתה לשכנע את שלומי בנוגע לאישור). הפרק מורכב בעצם מחלומו של כל אחד: יובל- חולם להיות חבר של עדי. מאור- רוצה להיות חבר של רונה לי. ליאה- רוצה שאבא שלה יחזור להיות בחיים. שלומי- רוצה שאסף יחזור לעבוד איתו כרגיל, ואולי גם יש לו רגשות מסוימים כלפי קרן. ושוקי- רצה להיות גנן. מסיבה כלשהי הכוחות של קרן לא משפיעים על צורי (יש לו כוחות נפיל משלו) ולכן הוא בעצם היחיד ביישוב שהתעורר, כל השאר ישנים עדיין בטראנס עמוק. מקווה שהבנתם
. הכל בזכות עדי הגאונה הזאת
.

עזרה בבקשה

היי הבנתי שאף אחד לא ממש הבין את הפרק אבל אני פספתי את ה 5 דקות הראשונות בערך... הגעתי כשראיתי את ליאה והאבא והאמא אוכלים פנקייקים מישהו יכול בבקשה לספר לי מה היה לפני זה??? כי אני עדיין לא אבין אבל חשוב לי לדעת תודה רבה חברה :)

זה היה בשידור חוזר

אתה לא חושב שלא הייתי מבקשת שירשמו לי אם זה לא היה השידור של אתמול בלילה? בכל אופן יש פה מישהו קצת יותר נחמד שיכול לכתוב לי מה היה ב 10 דקות הראשונות של הפרק? תתודה רבה :)

חחחחחח אני בסוף טיפשה?

אם היית יודע לקרוא את השעון היית יודע שראיתי את זה אתמול בערב והיום בערב אני לא יכולה לראות וגם ביום שישי לא... ובכל מקרה אני לא מתכוונת לרדת לרמה שלך ולהתווכח איתך אם בכל זאת מישהו רוצה לכתוב את תחילת הפרק זה יהיה נחמד ואגב היה הרבה יותר קל לכתוב את זה מאשר לכתוב הודעות של ילד בכתה ב

אמ..חש לי שאלה..אולי אני לא בעיניינים או משהו

זה לא קשור לנפילים. אבל זוכרים שפעם אחרי שעברו 30 ומשו תגובות השירשור התקפל? ומשום מה עכשיו הוא לא מתקפל\:

למעלה