הנפילים פרק 17

שביטוש1

New member
צודק../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

רק שלדעתי הרמה בהפקות הקולנוע הישראליות עלתה.. הבופור זה אחד הסרטים שהכי אהבתי! [וראיתי די הרבה] הסודות הרבה מדברים עליו ואומרים שזה סרט ממש יפה..

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

ולכן כתבתי "למרות שהישראלים הוכיחו שהם לא נופלים מהם - באופן יחסי כמובן." זה מתחיל בסרטים הישנים והמחופפים (מקצועית ומבחינת ההשקעה) אבל הכי קאלט וגאוני שיש, והיום - הרמה רק עולה לדעתי. הבופור סרט קשה, לא? ב'הסודות' צפיתי והתאהבתי. סרט מדהים, שחקנים מעולים, תסריט טוב, עלילה מורכבת. עולם ומלואו - באמת סרט טוב, באזז גדול מאוד ודיבורים סביב הסרט וכל מי ששאלתי אמר שהוא אהב ועד "מעולה, מדהים, טוב מאוד" וכו'.. (נכון שאנחנו לא מדד - והצופים עושים הרבה החלטות שגויות, אבל אין ספק שהצופים מאמינים למה שהם רואים ויודעים שלא עובדים עליהם, שזה לא מהרגשת אילוץ או משהו כזה..). קולנוע הוא בכלל עולם אחר. יש הרבה סרטים טובים מאוד

שביטוש1

New member
בופור סרט קשה ויפה../images/Emo99.gif../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

אני כלכך התרגשתי בזמן הסרט
הסודות עוד לא ראיתי, אבל אני ממש רוצה לראות
שמעתי מלא תגובות טובות על הסרט
בעיקרון אני לא ממש אוהבת סרטים ישנים, אבל אם יש סרט שממליצים לי עליו אני אראה
הרמה בארץ באמת עולה... לא רק בסרטים, גם בסדרות
כמו שאפשר לראות

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifWTF?!?!

מה הלך בפרק הזה?! לא הבנתי כלום! זה נראה כאילו יש שני יקומים מקבילים, אבל איך זה קרה ולמה הכל מסובך כל-כך? הסדרה הזאת הולכת ומסתבכת מרגע לרגע...

nofarosh11

New member
וואו, איזה פרק מוזר גאד..../images/Emo12.gif

אממ אבל נראלי שעל הקטע הזה עם ההריון של קרן זה חלום של שלומי שקרן שלטה בו כי אח"כ מראים אותו מרים אותה.. אבל מה זה הפרק הזה?! שלומי וקרן נשואים? יובל ועדי חברים!? רונלי ומאור ביחד?! שוקי גנן?!?! ואיפה לעזאזל צורי היה?!?!?! ד"א- הרינגטון הזה של מאור, של ההשכמה, אני חייבת להשיר אותו!

ילד רע 16

New member
../images/Emo58.gif

שלומי לא חלם, אם כבר - זה חלום של קרן. לדעתי גם עדי התערבבה בחלום או משהו, כי כשצורי ניסה להעיר אותו היא "נתקעה" בחלום ולא יכלה לצאת ממנו. ולא הבנתי בכלל איך קרן שוב נכנסה לכמ"ג - ושלומי מרים אותה... ושכחת את ליאה ואבא שלה - שאמור להיות מת כביכול. באמצע הפרק אני נזכר שאבא שלה בכלל מת - והוא מופיע. מוזר לגמרי.

ORTAL KOREN

New member
מה זה הפרק הזה??

לא הבנתי כלום,אבל באמת היה כיף לצפות בפרק לא מובן. אחלה סידרה. אני מאוהבת בעדי,לא במובן שאתם חושבים חח..

adidasabc

New member
נראה לי שקרן שלטה שם בתת מודע של כולם חוץ

משל צורי כי לו בעצמו יש כוחות.......

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gifיכול להיות ../images/Emo58.gif

אבל ... איך היא בדיוק יכולה להשפיע על כולם? זאת אומרת שמעכשיו כל הדברים שקרן עשתה נשארים כך כאילו היו מאז ומתמיד? זה ממש מוזר...

שביטוש1

New member
יכול להיות..[אולי../images/Emo58.gif]../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

אתם ראיתם שרק צורי לא היה בחלום.. אפילו אבי היה! ואז בפרק של מחר היה כתוב "קרן מבינה שהכוחות שלה לא פועלים על צורי" זה אומר שהיא שלטה על כולם חוץ מעל צורי..

ילד רע 16

New member
אם הבנתי נכון ../images/Emo58.gif

צורי לא מופיע בחלום בגלל שיש לו כוחות ולכן קרן לא יכולה להשפיע עליו? ולמה רק עדי שמה לב שצורי חסר? הרי בין אם זה חלום משותף ובין אם זה הכוחות של קרן (ששולטים בחלומות ובתת- מודע של אנשים) - גם עדי לא צריכה לדעת כביכול מי זה צורי. למה רק היא שואלת וחושבת שמשהו חסר?

שביטוש1

New member
אין לי מושג../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

וואיי וזה באמת מוזר.. מה, רק עדי שמה לב שמשהו מוזר?! אבי לא זוכר את הבן שלו?
גם אם קרן שולטת עליהם, היא מוחקת להם מהזיכרון את צורי?

ילד רע 16

New member
../images/Emo26.gif (ספוילר)

נמאס לי לרגע מהאמוטיקון :D.. אממ.. לצורי יש כוחות, ולכן הוא לא נמצא במציאות הזו שקרן יצרה, וכנראה שזאת היא. אבל המוזר הוא - למה רק עדי שמה לב שצורי חסר...

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאתה יודע מה עוד יותר מוזר

גם אסף הופיע בחלום, והרי גם לו יש לו כוחות כמו לצורי. איך אתה מסביר את זה? P:

שביטוש1

New member
בדיוק באתי לכתוב את זה../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

אסף הופיע בפרק, כאילו הכל טוב ויפה.. הוא הסגן של שלומי, והוא טוב.. כמובן שגם הסנדוויץ' שלו לא נשאר בחוץ
אבל נוח לעומתו לא הופיע.. ולא הוזכר אפילו..

למעלה