הנפילים פרק 17

מישהו מוכן להסביר לי מה קרה לעזעזל בפרק?

מה זה היה? מה הולך פה? מי חלם מה? (בטח קרן קשורה לזה...)

ילד רע 16

New member
נדמה לי ש../images/Emo58.gif

קרן היא זו שחלמה (אני לא בטוח) חלק מהכוחות שלה. אבל עדיין לא הבנתי מה היא בדיוק עשתה ואיך עדי וצורי קשורים להכל.

נראה לי שהבנתי כמעט הכל (אחרי הוידאו)../images/Emo58.gif

ראיתי עכשיו את התקציר וידאו של הפרק הבא. לדעתי, עדן, זו לו קרן שחלמה, אלא זה כולם (כמו שכבר הזכירו פה). ראינו כבר שקרן יודעת להשתלט על חלומות של אנשים, אבל עכשיו אנחנו כנראה יודעים שהיא יודעת לשלב בין חלומות של אנשים ולחבר אותם ביחד. לפי התקציר, רשום שהיא מבינה שהכוחות שלה לא פועלים על צורי (כנראה בגלל שהוא נפיל - אז יש לו מין "הגנה" מכוחות של אחרים), ומנסה בכל כוחו לעצור אותו. אולי התוכנית שלה הייתה (ניחוש פרוע) שכולם כולם ישנו ויהיו בחלום שכולו טוב, ובגלל שכלום לא יהיה חסר הם אפילו לא יבינו שהם חולמים, ובזמן שכולם ישנו היא תיכנס לחללית; אבל בגלל שצורי לא חולם אז הוא ינסה להעיר את כולם ו"להרוס" לה את התוכנית, לכן היא מודאגת ממנו. אבל שוב, זה רק ניחוש. מה שרק נשאר לי להבין זה למה גם היא ישנה באותו זמן, ואיך שלומי שהיה בחלום עם כולם פתאום "קם" מהמיטה ו"השתחרר" מהשינה, למרות שבאותו זמן הוא גם היה בחלום של כולם. מוזר. אבל כמעט בטוח שמחר יהיה יותר ברור: עובדה, לפי 2 דקות מהתוכנית של מחר כולם הבינו כמעט הכל.

גרי 541

New member
אוקי מה היה הפרק הזה לעזעזל?

אני מקווה שהבנתם משהו כי אני לא

גרי 541

New member
אבל את חייבת להודות שהיה פרק נחמד

עדי ויובל די מתאימים אחד לשני והיה לראות את רונה לי ומאור ביחד והיה נחמד פרק שלם בלי צורי

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gif מאור ורונה- לי מתאימים. ../images/Emo3.gif

קשוחים כאלה. XD ואני דווקא ציפיתי שאלון יופיע בפרק.

Meytar 888

New member
לא הבנתי כלום../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הכוח של קרן מלחיץ!!! היא ממש יכולה לעשות הכל
אני אראה את השידור החוזר,כדי להבין

ילד רע 16

New member
השידור החוזר יכול לעזור.

אם לא הבנתם כלום, השידור החוזר יתן לכם לפחות לא להרגיש רע עם זה שלא הבנתם. ואולי תקבלו קצת מושג על המתרחש... פרק 11 שהיה מתוסבך ומורכב מידי - נפתר בהצלחה לאחר שצפיתי בשידור החוזר, והבנתי הכל.

שביטוש1

New member
לא יודעת../images/Emo12.gif../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

זה היה נחמד.. בד"כ אני מבינה את הפרקים בפעם הראשונה שאני רואה אותם, בכל הסדרות [וזה כי אני פשוט מכורה לטלוויזיה
] והפרק הזה היה לי כלכך לא מובן, לא ברור וזה היה לי מאוד נחמד
וכיף
כןכן אני מוזרה^^

ילד רע 16

New member
אמרתי כבר שהסדרה הזאת מתוחכמת? ../images/Emo3.gif

הרבה יותר מהציפיות שלי, והאמת שזה טוב. זה כיף לפעמים להיות מופתע, לצפות - גם כשלא מבינים משהו. אבל זה מטריד. ^^

שביטוש1

New member
חח כן../images/Emo6.gif..../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

מטריד אבל כיף
והסדרה הזאת עולה גם על כל הציפיות שלי
ואם יש כאלה שאומרים שהיא סתם חיקוי לסמולוויל וכו' אז שילכו.. [לישון
] כי אני ממש לא אהבתי את סמולוויל ואת הנפילים כן
זאת סדרה מתוחכמת ויפה

ילד רע 16

New member
אני בכלליות לא מתחבר לסדרות אמריקאיות,

אבל ברור שהן הרבה יותר מקצועיות, אמינות, "הגיוניות" (בעלות מסגרת פנימית הגיונית ואמינה) ומושקעות. יש משהו ב'נפילים' שעושה אותה לסדרה מעולה בעיניי - בין היתר זו ההשקעה והיותה סדרה כחול-לבן של ממש. סדרה שמדברת בעברית. מד"ב (לכל המשפחה) ברמה גבוהה יחסית להפקות בארץ.

שביטוש1

New member
גם אני לא..../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

ודווקא כי זאת סדרה כחול לבן זה הופך אותה ליותר מהכל.. כי זאת סדרה שלנו, אנחנו יצרנו אותה.. יש בזה משהו.. לא יודעת מה

ילד רע 16

New member
LOL ../images/Emo3.gif

מסכים. האמת היא שנורא מתסכל לא להתחבר לסדרות אמריקאיות. הסדרות היחידות שאהבתי הן 'נמלטים', 'פשע מן העבר', 'עקרות בית נואשות' ואולי פה ושם פרק או שניים מסדרה כלשהי... אני לא אוהב ולא מתחבר. יש לי בעיה גם עם קולנוע. וזו בעיה רצינית, כי ההפקות (טלוויזיה או קולנוע, או מה שלא יהיה) בארץ - ברמה נמוכה מבחו"ל לדעתי, למרות שהישראלים הוכיחו שהם לא נופלים מהם - באופן יחסי כמובן. הבעיה היא שאין הרבה הפקות ישראליות מקוריות - וגם אם יש, רובן המוחץ פשוט לא איכותי, לא עשוי טוב, מוגזם, עושק (כלכלית לדוגמא - מכל דבר עושים כסף, הכי הרבה מראליטי לדוגמא). וממשיכים להאכיל אותנו בזה. ולי מאוד קשה עם זה שקשה למצוא דברים טובים לראות. גם בהפקות ישראליות אני בורר ועורך סלקציה מייגעת עד אשר מוצא משהו לראות.

למעלה