עוצו עצה....

ye44

New member
"גיסתנו" יצאת למלחמה

תלמדי להתמודד
כמו במלחמה יש לך שתי אופציות או להילחם ולהפסיק לילל
או לבלוע בשקט את הדייסה
שבישלת לעצמך !הכנסת אותו לפינה תדאגי שיצא ממנה
תני לו תקווה !הוא כרגע נואש אז הוא לא רואה בעיניים ,הוא יורה מכל הכיוונים ,אין לו כסף מגורים וכו' כך שאם הוא חלש נפשית והכל נסגר עליו או שהוא יתקע לעצמו כדור בראש או שהוא יתקע לך
תנסי להרגיע את העניינים, כלא לא יעשה לו טוב ובטח לא לך, תנסי לשבת בשקט כמה שבועות עד יעבור הזעם ותנסי להיכנס איתו שוב למשא ומתן על
ותנסי לעבוד על הצד הפסיכולוגי שלו עכשיו את צריכה להיות חכמה לא צודקת

ye44

New member
רק הכביסה מתרככת ../images/Emo3.gif

החוכמה זה לראות את הנולד, במקרה שלה יכולה להיוולד מפלצת אז בואי נהרוג אותה לפני שתגדל

../images/Emo127.gif

כןןןןןןןןןןןןן לגמרי התרככת
איזה כיף לדעת שתמיד יש עוד תקווה
ותעביר גם לה :))

יערית

New member
זה לא קשור לתקווה

לכל אדם יש כפתורים, צריך לדעת רק איך ללחוץ עליהם נכונה
אני מפרגנת לאיש עם הפטיש שעוד נמצא ביינותינו, ולא פרש לנשואים נשואות

darling33

New member
כבר עניתי כל כל הרבה

אענה בקצרה. אני אחראית חלקית למצב. לא לכולו. לא אני פיטרתי אותו או גרמתי לזה שיפטרו אותו. לא אני ניתקתי אותו מחברים ומשפחה. לא אני הזקתי במגוון דרכים לילדה שלנו. אני כן "החברתי עליו את עולמו" בצעד של הגירושים. אבל אם נשתמש במילותיך שלך: "שילמד להתמודד...שיפסיק ליילל". משפטים כמו תוציאי אותו מהפינה, תרגיעי את העניינים" ללא כל עצה פרקטית, לא ממש שווים. סורי... אני יושבת בשקט ומחכה לדיון הבא ברבנות. הם עושים את העבודה שלהם יופי.

ye44

New member
אם הרבנות עושים את

העבודה יופי אז מה את חופרת לנו ? בינתיים מבחינתו הוא מתמודד עם זה מצויין מוציא לק ת'קישקע
זה את ש
תתמודדי

kleo patra

New member
זה עצוב מאד המצב שבו את נמצאת

אך עוד יותר עצוב שהגרוש שלך הגיע למצב שהוא לא יכול להתקיים כלכלית אז מה את רוצה? איך ינהג בהגיון? איך יוכל לעמוד על הרגליים ולקיים חיי חברה תקינים ולדבוק בעבודה נורמאלית? כשאני התגרשתי דאגתי להסכם הוגן- הסכם שיגרום לו להמשיך להתקיים בכבוד, הסכם שיגרום לו להמשיך בחייו ואף להקים משפחה בגלל מצבים קיצוניים כאלה האבות או האמהות מגיעים לאבדון. צר לי, אך כן....

darling33

New member
יש כאן חוסר הבנה בסיסי

הוא דאג לזה שיפטרו אותו - לא אני. לפיכך, אין לו יכולת להתקיים כלכלית. משכורתו הממוצעת הינה 9,000 נטו. ואף למעלה מכך. גם לאחר תשלום מזונות הוא יכול להתקיים מצוין. ההסכם שלנו הוגן ביותר. זה לתא ההסכם ש"שחט" אותו כפי שחלק גדול מהמגיבים לי חושב. ומה שעצוב באמת - ומזה כמעט כל המגיבים התעלמו - זה המצב של הילדה !!!! הוא - הביא את עצמו למקום שבו הוא נמצא. אם היה "משחרר" לפני למעלה משלוש שנים, כבר הייתה לו משפחה חדשה כולל ילד או שניים. מסרבת לקבל את מלוא האחריות למצב שלו. יש לי אחריות חלקית אך לא מלאה. זו ראייה פשטנית מאוד להאשים רק אותי...

שרשירית

New member
הייתי מציעה לך להרפות

הרבה פעמים כשמרפים הדברים מסתדרים מאליהם. תני לעצמך מנוחה מההתעסקות הזו. הרי מזונות הוא לא יוכל לשלם לך, הסדרי ראייה גם ככה אין - הילדה ואת לא "מרוויחות" כלום ועושה רושם שכולם רק מפסידים. את עסוקה בלשכנע אדם שבור שבעצם אין לו מה להפסיד כי הוא כבר הפסיד הכל. לא תצליחי בזה. תניחי לזה, לרצון להשתחרר. הגט הוא לא רק 'תעודת שחרור' הוא בעיקרו הסכם שעל הצדדים יש למלא. אם אין הסכם ואין מילה לעמוד מאחוריה אז השיחרור הנכסף הוא לא אמיתי אלא אסמכתא בלבד. תני לו את הזמן לעכל, תני לו את הזמן להבין שהוא לא יכול לברוח מהחיים כי הם חזקים מהכל. הוא יצטרך מתישהו להתעשת על עצמו, אם לא בשביל הבת שלו אז בשבילו. אז כשהוא יהיה חזק ושפוי יהיה לך פרטנר לדין ודברים. כרגע הוא סוג של "מתאבד" והרי ידוע שאם כאלה אי אפשר לעשות שלום. בהצלחה. נשמי עמוק.

darling33

New member
זמן?

כמעט 4 שנים זה לא מספיק זמן? אני לא עסוקה בלשכנע אותו. את זה כבר הפסקתי מזמן. מי שעסוק בזה אלו הן הרשויות. לא מקבלת את מה שאמרת - להניח לרצון להשתחרר. סליחה, הוא יכול להקים משפחה חדשה בכל רגע נתון גם אם אינו משוחרר. אני לא. זו סיבה מספיק טובה בשבילי להשתחרר. סיבה נוספת? בבקשה - אני לא יכולה לקחת משכנתא כלווה יחיד על דירה שאני מעונינת לרכוש כי אני עדיין "נשואה". הכספים שהיו לי אוזלים על שכירות...

דרלינג

כבר ענו לך כמה וכמה פעמים ואת שוב מתמקדת בדברים אחרים ולא רלבנטיים כרגע "הוא יכול להקים משפחה חדשה בכל רגע נתון . . ." - את רצינית? נראה לך שבן אדם במצבו מסוגל בכלל ופנוי ריגשית להקים משפחה חדשה? הוא מסוגל בכלל לאהוב ולבטוח באישה אחרת? תתעוררי ויפה שעה אחת קודם. הכספים שהיו לך אוזלים על שכירות? ברוכה הבאה למועדון, מימין פקידת הבנק עם ההצעות האטרקטיביות להלוואות לכיסוי המינוס ומצד שמאל הבית של ההורים למקרה שכבר ההצעות לא יהיו אטרקטיביות יותר . . . . . את באמת רצינית במחשבות האלו?

darling33

New member
כמה אמפטיה והבנה

למצבו העגום...מצב שהוא הביא על עצמו... שיהיה לכם לבריאות.

את

יכולה לבחור ולהעלב ובאותה מידה את יכולה ולבחור להתמקד בדברים המהותיים והבסייסים כאן, כפי שאמרתי לך אתמול תנסי להגיע אליו ממקום אחר, לעשות את כל המאמצים לנסות ולסיים את זה יפה, להגיע לאיזו שהיא הבנה ביניכם ולגשר על כל הכעסים מצד שניכם ורק אחר כך לחשוב על משפחות חדשות וקניית דירות . . . .

darling33

New member
לא נעלבתי

ניסיתי להסביר. כנראה שלא הצלחתי כל כך. לא נורא. יועצי נישואים X שניים ועוד ניסיונות גישור X שלוש ועוד תיאום הורי X אחד והתוצאה אותה תוצאה...כלום. ראש בקיר. אגב, כששואלים אותו מה הוא רוצה - הוא לא יודע לענות. רק יודע לספר על כמה שאני רעה, זונה ופגעתי בו.

למעלה