תודה על תגובתך
הארוכה ומניחה שזה נפשית לא קל. למען האמת דרלינג, כולנו רוצים בטובת הילדים, המטרה לשמע אנחנו מתגרשים היתה קודם כל לטובתך האישית, האם אני טועה? מאחר ואני מסיקה שכולנו ראינו את טובתינו האישית קודם לילדים, רבים מהמתגרשים ש"סולקו" ש"גורשו" ש"נבגדו" ש"נותקו" מילדיהם הפכו למפלצות בעקבות המכה הקשה ל: אגו לנפש לכיס וכן הלאה. את השלמת וגמרת איתו עוד בטרם התחלתם את ההליך, אחרת, ושוב אני חוזרת למקום ההגינות,את השגת את הגרושים בדרך שלרוב נשים יוזמות זאת אחרי שיודעות בוודאות שהאקס לא יאפשר גרושים או שידפוק אותן בהליכים. את מבחינתך כבר 3 צעדים לפניו, הוא עוד מדדה את הכאב, את הפירוק המשפחה, כל עולמו חרב עליו בדיוק כפי שניסחת את זה, איפה האמפטיה שלך בכל העיניין? הנסיכה שלך יקירתי תקבל אבא פצוע, אבא לא מאושר, אבא שאין לו אמצעים, אבא שרואה אותה ומתעב את אמא שלה שביום אחד הפילה לו את כל מגדל הקוביות שעליו הוא ישב כנראה. זה לא אומר שלא מגיע לך חיים אחרים דרלינג, זה לא אומר שבגלל שהוא לא יודע להתמודד את תסבלי או ילדתכם, זה לא אומר שזה אמור להיות כך, אבל זה כך. כפי שאמרתי לך בתגובתי קודם, שחררי אותו מאחריות ואולי יום אחד אחרי שהוא ישוקם הוא יגיע מלא יותר לבתכם. ולהלחם בך אין לו כלים, זה תמיד דרך הילדים, אלו חוקי המשחק הכואב הזה, לרוב כשנשים "חזקות" הצד השני משתמש בילדים לשם השבת מלחמה ולפעמים הכי כואבת שיש. במקומך הייתי יוזמת שיחה, את תוכן השיחה איתו לא אוכל לפרט, אבל אני יודעת איך הייתי מנסה לעזור לו, מנסה לשקם אותו ולא להניח לו לגמור את החיים שלו- כי כשהוא יעמוד על רגליו הנסיכה שלכם תרוויח מכך, וכמו שאומרים, שאמא מאושרת הילדים מאושרים, כך גם לגבי אבות, הם לא כלבים, הם לא אמורים להזרק מהבתים ולהתחיל את חייהם מאפס דבר, גם להם יש כבוד והמתגרשים של היום רבים מהם סובלים מנשים שלא מגלות אמפטיה שלאחרי הגרושים. אז..מה דעתך לשנות את קו המחשבה ? אדם פצוע ודואב לא יכול להיות אדם מאושר ומלא- עד כאן בתקווה שתביני שיש כאן הרבה הפסד. יום מקסים גם לך.