עוצו עצה....

הפורום אימהי באותה מידה שהוא אבהי...

ענית על הכל חוץ מעל השאלה, החשובה מבחינתי - איך את היית מגיבה במקומו???... אבל בדיוק במקומו. הגרושין, עפ"י מה שכתבת, הגיעו אך ורק 'בזכותך'. היתה יכולה להיות גם דרך אחרת - מכובדת יותר. אם אז הוא היה מתנהג כמו היום, היית מגלה שכל האבות כאן הופכים פתאום את הפורום לאימהי מידי. אולי כדאי לזכור שמאחורי כל גבר משוגע עומדת לפעמים אישה מטריפה.

darling33

New member
תגובה

לא הייתי מערבת את הילדה. חד משמעית !!! הילדים הם הקו האדום...חבל שקטונת מלהבין זאת... וגם אתה לא ענית לשאלותיי... מדבריך משתמע כי "all is fair in love and war"... לא מקבלת. הילדים הם הגבול ! שיילחם בי עד חורמה - לא דרך הילדה!

זה שאת צודקת

לא אומר שאת קובעת... בעולם אותופי של לוגיקה וצדק הרמוני, סביר להניח שהוא היה חושב כמוך ולא היה מערב את הילדה אבל המציאות מצביעה אחרת וכנראה שעוד ימשיך להצביע ככה אז את יכולה להמשיך לרטון ולהרעיל את עצמך או להפנים שזה מה יש עד שיהיה אחרת ושאם את רוצה שיהיה אחרת וכמה שיותר מהר אולי כדאי שתספרי עד עשר, תשימי את הכעס המוצדק והטינה המוצדקת והטענות המוצדקות שלך בצד ובמקום לשקוע בעבר העכור הזה שלכם, תתחילי להסתכל קדימה ולהחליט איך את מתנהלת מהיום והלאה... את העבר את לא יכולה לשנות, את העתיד כן לפי מה שאת מספרת, גט לא תקבלי בקרוב, ואלא אם כן את מעוניינת להתחתן בקרוב, שיקפוץ לך תמשיכי בחייך כפי שאת רוצה לעצמך, זאת כל הסיבה שהתגרשת מלכתחילה, כדי לחיות איך שטוב לך ולהיות מאושרת. חבל על כל רגע שאת שוקעת בתוך ביוב ללא יציאה, לא בשביל זה פירקת משפחה. שום דבר הוא לא לנצח ובשלב מסוים הוא יתעייף, או יכיר אשה אחרת שתעסיק אותו יותר מימך, גם אם עכשיו זה ניראה ומרגיש כמו נצח. עד אז, תנסי להיות מאושרת! אם הוא מסוכן לילדה, תרחיקי אותה ממנו, לא מגיע לו אותה עד שיתנהל כמו בנאדם אנושי שראוי לה. תתרכזי בך ובה ובאושר של שתיכן.

darling33

New member
צודקת

אולי זה נשמע שאני מתעסקת בעבר - אז זהו שלא. מה שמעסיק אותי זה ההווה והעתיד. חיה את חיי - עם הנסיכה שלי, בני משפחתי והחברים. הוא - שיירקב בכלא מבחינתי.

כנראה שבאמת קטונתי מלהבין זאת...

רק שבמקום בו את דורכת דרכתי בעשור הקודם... ועם 3 ילדים :) כנראה שהטרפת אותו בצורה בה עשית את ההליך. בנוסף, את חיה הרבה יותר טוב מקודם, בעוד שלא אין יכולת קיום כלכלית. האמת? עושה רושם שאת דוחקת בו להתאבד, גם כי הוא לא יכול לשלם לך בכל מקרה וגם כי הוא מהווה מעין איום עלייך. תאמיני לי - אמא של שלגיה יכולה להיות הפיה הטובה לידך.

darling33

New member
אכן קטונת

אני חיה טוב יותר כי: 1) אני שומרת על מקום העבודה שלי בחירוף נפש ולא מחבלת בו וגורמת לפיטוריי בדיוק כמוהו. 2) אני מחוברת מאוד למשפחה ולחברים - הוא לא. 3) אני לא מחבלת ביחסים שלי עם הילדה שלי - הוא כן. 4) אני מוציאה כספים / משקיעה אותם בדברים שמניבים תשואה - הנסיכה שלי ואני.... ולא...המזונות שהוא משלם בקושי לא שיפרו את מצבי כלכלית. ועל יתר הדברים באמת שאין לי מה להגיב.

מצטערת - למה רק צד אחד אשם ???

גם אני פתחתי בהליכים בשקט לאחר איומים שלו על פיצול חשבון הבנק, והחלטה שאני צריכה להתייצב איתו ברבני השינוי הוא שפתחתי בהליכים אבל גם ביטלתי וסגרתי תיקים כאות נכונות לניסיון שלום בית גט - לא קיבלתי הסכם גירושין - שווה ל@#$% לא משלם שקל עבור ילדיו ועושה רק מה שנוח לו וטוב לו את הדירה מוכרים כי ככה הוא רוצה , מזונות נקבעו לפחות ממינימום הקבוע בחוק, ועדיין לא מנעתי ממנו לרגע את הילדים גם כאשר הוא הורחק ועדיין מורחק... צר לי - לבוא ולהאשים זה ממש לא במקום
צריך 2 אנשים לטנגו - אני מזמן שחררתי ולומדת לשחרר לפי איומיו - לא אזכה לגט ולמזונות כל עוד זה תלוי בו מאחלת לעצמי לא להזדקק למזונות שלו לעולם ולהמשיך לשרוד גם בלעדיו !!!!

darling33

New member
מזדהה שוב...

הייתי במקום הזה - של לבטל תלונה... עזר לי? @#%$ לשרוד? אני לא רק שורדת. אני חיה מצוין. הרבה יותר טוב מאשר קודם... וזה מה שהכי כואב לו !!!

את לא צריכה להצטער...

המקרה שלך לא דומה בכלל למקרה שלה. למרות האווירה האבהית בפורום, אני מרשה לעצמי לחזק את ידייך, להחזיק לך אצבעות ובאמת לקוות בשבילך לרגע בו תהיי כבר אחרי הכל בדרך לחיים חדשים וטובים.

האם יש אפשרות להוריד קצב כרגע?

אני מבינה מאוד את המקום של הרצון לחופש אמיתי ובטח שלא לתת לאדם אחר להיות אחראי על החופש שלך. יחד עם זאת, נראה לי שאתם נמצאים בעיצומו של מאבק כוחות עצום. במקום כזה אין מקום לנצח. לגבי ההצעה הכספית שלך - היא מאוד בעייתית. גט לפי הדת צריך לבוא מרצון מלא בן הזוג ולכן גט שיקנה בכסף לא יהיה חוקי ויכול לסבך אותך בעתיד. האם יש אפשרות שכרגע תניחי לעניין הגט? לא תלחצי עליו? אולי אם ירגעו העניינים יהיה קל יותר לדבר איתו בהמשך. לגבי כלא - זו הבחירה שלו להגיע לשם...

darling33

New member
אני לוחצת?

על ההסכם מלפני שלוש שנים הוא חתם מרצונו החופשי. רצה להתחרט? היו לו 45 יום לעשות זאת. המהלך שהוא נקט בו היה מכירת הדירה תוך חודש וחלוקת הרכוש. את זה עושה בנאדם שכן רוצה להתגרש. אז לבוא אח"כ ולומר - לא מתאים לי רוצה שלום בית - זה פאקינג קשקוש. טענת הלחץ הייתה מתאימה כאן אם היינו מספר חודשים בתהליך - לא קרוב לארבע שנים ! מי שלוחץ עליו זה לא אני..זו המערכת החוקית של בתי הדין הרבניים שהבינו במי עסקינן ושאין מקום לשלום בית. ידועה לי הבעיה של גט מעושה. זה לא המקרה כאן. אני הצעתי הפחתה של דמי המזונות לילדה - זה לא שוחד... זו פשוט הייתה עוד דרך להגיע ל"ליבו"... אבל גם זה לא עזר. נכון שאנחנו נמצאים במאבק כוחות עצום. אותי מעניינת רווחת הילדה ועל כך אילחם בחירוף נפש כלביאה המגינה על גוריה. אותו מעניין להכאיב לי בכל דרך אפשרית ומבחינתו כל האמצעים כשרים לכך. שלושה ניסיונות גישורים בפרקי זמן שונים זה מזה נכשלו...

דרלינג ../images/Emo140.gif

קראתי את כל השרשור מודה שהמצב שאתם נמצאים בו כרגע הוא מאוד קשה ונמצא במדרון שרק מתדרדר עוד יותר לא אכנס עכשיו למעשים שלך שהביאו למצב כפי שהוא היום (אני נוטה להאמין שאת יודעת אותם לבד) הדבר היחיד שעולה לי כרגע בראש בכדי לנסות ולהחזיר את העניינים למציאת איזה שהוא פתרון זה שתיקחי את עצמך, תפני לך כמה שעות לבד, ותתחילי לכתוב לו מכתב שבו תספרי לו למה עשית את מה שעשית מאחורי הגב שלו, יש בהחלט מקום גם להתנצלות על דברים שהיית צריכה לעשות אחרת, תנסי להעלות על הכתב את הרצון שלך לסיים את זה בצורה יפה, את הרצון של שניכם להמשיך ולגדל את הנסיכה המשותפת כל אחד מהמקום שלו, ובאמת באמת לנסות ולהגיע אליו בצורה הגיונית, לעתים צריך לדעת לקחת צעד אחד אחורה בשביל להתחיל אחר כך ללכת טוב יותר. שיהיה המון המון בהצלחה.

darling33

New member
מעניין

הצעה ראשונה שאני יכולה להתחבר אליה קצת. אולי גם איישם. במידה וכן - מבטיחה לעדכן !

יערית

New member
הקם להורגך השכם להורגו

ונראה לי שזה בדיוק מה שהוא עושה לך. מאחר והגרושים נפלו עליו ברעם ביום בהיר, בטוחני שהוא קיבל עיצות למרר את חייך כך שתצטערי על כך. אז מצד אחד, הוא חייב לבלוע את הגלולה ולדעת לקבל את המציאות, אך זה לא המיקרה שלכם ויש רבים כמותו וגם רבות הנשים שממררות את חיי האקס לפני ואחרי. מה העיצה שלי אלייך: תשחררי את, קבלי את המינימום שהוא מביא כמזונות בכל דרך והסדרי הראייה דרך מרכז קשר ואל תצפי ליותר. ברגע שאת תשחררי, ברגע שלא תרדפי אחרי זה, עם הזמן משו בו אולי יתרכך אל מול הילדה והוא ישתנה, או שתכנס אישה לחייו ותרכך את המקום הפגוע שלו <לא הייתי סומכת על אף אחד מהמיקרים>. פשוט תשחררי- ישנן אלמנות הידעת? תסתכלי על המקרה שלכם כאל מיקרה אבוד -כרגע- וברגע שהוא יחזור למסלול חיים נורמלי אולי זה יניח את דעתו וגם הוא ישחרר. הרצחת וגם ירשת? במיקרה שלך רצית גרושים, הגשת תביעות מאחורי גבו,נלחמת בו בכיס ובכל דרך שאישה יודעת, אין לי מושג גם למה הוא רואה את הבת במרכז קשר- אבל כולנו נבונים וכבר מבינים שלמטבע יש שני צדדים, משהו בך רוצה הכלללללללללללללללללללללללל שיילך לפי דרכך כך נראה לי. מוזר לי שתבעת אותו מאחורי גבו מוזר לי שלא ישבת איתו על פירוק משפחה מוזר לי שלמרות כל מה שהוא עובר, יש לך עוד ציפיות. ואולי זו רק אני שרואה את הדברים אחרת? תשחררי.

את לא היחידה...

אבל אני קטונתי. דרך אגב - את מודעת לעובדה שכתבת את דעתך הנשית בפורום אבהי?

בדיוק

רציתי לשאול את כבודו
מכיוון שזה פורום אבהי
מה דעתך לארגן איזה סדנה לתיקון פנצ'רים ברכב
והחלפה מהירה של מנורות
?

אין בעיה...

החלפת פנצ'ר ברכב? תנפחי אוויר, תעלי על כביש 6 ותחייגי למוקד שלהם. ניידת שירות תגיע אלייך
החלפת נורות?
קלאו יקירתי - המתולתלת צריכה אותך
איך אני? נכון
?

למעלה