עוצו עצה....

תני לי לתת לך עצה קטנה

תפסיקי להתעסק איתו. מה הוא עשה, מה הוא למד, מה הוא חשב, מה הוא מרגיש. תתעסקי רק בלקחת אחריות על המעשים שלך. מהדברים שלך אםשר להבין שעשית לא מעט טעויות בפרידה שלכם. תלמדי מהם כדי לא לחזור עליהם בעתיד. אני מסכימה איתך שזה לא פייר שהוא יכול להקים משפחה חדשה ואת לא. אבל זה המצב ועושה רושם שהוא לא ישתנה בקרוב. אז פשוט תלמדי להוציא לימונדה מהלימון ולחיות טוב עם המצב בהצלחה|U4|

darling33

New member
תני לי להסביר לך

אני לא מתעסקת איתו, מחשבותיו, רגשותיו וכו'. הקשר היחיד שלו לחיי הוא דרך הילדה. אני כן מנסה להבין איך ניתן לסיים את זה - וככל הנראה בשביל זה אני כ-ן צריכה לנסות להיכנס לראש לו. את הטעויות שעשיתי בנישואים אני כבר לא אעשה. לפיכך, מאמינה שאם תגיע שעתי להיפרד שוב - היא תהיה אחרת. אני ממשיכה בחיי והם מלאי מיץ תותים מתוק להפליא בדמות הילדה המדהימה, החברים, המשפחה והאהוב...

ye44

New member
../images/Emo2.gif אהוב ?

מה הפלא שהוא עושה לך דווקא ? במקום לפעול בתבונה "ולהזדיין" בשקט את ממשיכה לפגוע לו באגו וסביר להניח שהוא מודע לאהוב ליבך
בקצב הזה תראי את הגט עוד עשור ,את פוגעת לו באגו והוא כנראה חלש אופי אז הוא מרשה לעצמו להתעלל בך נפשית
כמו שכתבתי לך הטעות שלך בזה שאת מנסה להיות צודקת ולא חכמה ! אני מקווה בשבילך שאני טועה כי אם לא , תתכונני נפשית לסיוט מתמשך

darling33

New member
לא שאני חייבת כאן דין וחשבון למישהו

אבל בחיאת דינאק !!! התגובות כאן הזויות ברמות. האהוב הוא "טרי" יחסית. ולהזדיין אני דווקא אוהבת עם המון רעש וצלצולים... חכם הוא מי שחושב שיודע יותר ממני עם מי אני התחתנתי, חייתי ומנסה להתגרש. וכל מה שהאקס מודע אליו זה בהחלט בזכות המעקבים שהוא שם לי... שאלה לי אליך "חכמולוג" שכמותך - אתה היית מוכן לוותר על אהבה ו/או סקס בשביל שהאגו של האקסית שלך ישתקם במהלך תקופת זמן בלתי ידועה? אם אתה חושב לענות כן - זה פאקינג בולשיט... אגב, כל מי שחושב שאני כאן "חופרת" - שיסתכל טוב טוב ב"אודות הפורום" - "זה המקום לתמוך ולהיתמך, למצוא אנשים כמוני וכמוך... כאן נוכל להתמודד ביחד עם הנישואין שלא נגמרו באושר ועושר". אם לא נראה למישהו מה שאני משתפת לגביו - פשוט אל תקראו ואל תגיבו. כבר אמרו חכמינו - "סייג לחוכמה שתיקה"...

אף אחד

לא אמר שאת "חופרת" לא נראה לי שדחפור הוא כלי הרכב המועדף עליך
הענין הוא כשחלק מהתגובות כאן (לאור מה שאת מספרת) מראים לך את האמת, גם אם לפעמים היא כואבת, קשה לך לקבל את זה ואת באה ממקום של התגוננות. את בהחלט לא חייבת דין וחשבון למישהו קחי בחשבון כשאת שואלת שאלות בפורום ומעלה סוגיה כזו או אחרת, יכולות להיות המון תגובות ודעות ולא את כולן את תאהבי, אני מניחה כמו שאת עושה דברים שמקובלים על חלק מהאנשים ועל חלק לא, תיקחי את מה שאת מוצאת לנכון ואת מה שלא, לא פשוט לא? :)

darling33

New member
תעלי קצת בתגובות

ותמצאי ש-YE היקר החליט שאני חופרת לכולכם...וזו בהחלט תגובתי האחרטנה בעניין.

../images/Emo13.gif

ye אכן אדם יקר ואת מגיבה ככה כי את פשוט לא מכירה אותו מספיק ורק שתדעי שלאחרונה הוא אפילו נרגע קצת

למעלה