אני רק שאלה

צר לי לומר לך...

אני לא רואה מה "אלטרנטיבי" בדוגמאות שהעלית קישורים אליהן...
אלו באמת מצעים שאפשר למצוא כמעט בכל מקום- בכיתן, ורדינון, גולף אנד קו, המשביר לצרכן...

Daniela R

New member
אוקיי אני באמת לא מבינה

מה אלטרנטיבי בזה. זה בדיוק המצעים שיש בכל החנויות.. פשוט תיכנס לאחת מהם ותחפש, אני בטוחה שלא תהיה לך בעיה למצוא משהו כזה. (ביחוד אם פרחוני זה הקטע שלך, זו בד"כ הדוגמה הבולטת כשזה נוגע למצעים, לא?)

כן

באמת אלו דוגמאות די רגילות. בכל אופן אהבתי את מספר 1. אני אבדוק שוב מה יש בחנויות בארץ.

T z L i L a

New member
הממ,

הצמידים בתמונה שלי, קניתי אותם בתומר לפני שנה+- אבל בממש יקר=\ 3 שקל לצמיד

AliceInChains17

New member
באמת יקר..

בשביל מה קנית אצלו בכלל?! היתי אצל תומר לפני כמה שבועות והיו לו רק כאלה עבים ועם שפיצים(כמו הקולר שחן מוכרת):/

T z L i L a

New member
האמת

כלכך חשקתי בהם.. ואז בסוף גיליתי את המחיר ואמרתי,נו אני לא יכולה להשאיר אותם פה

Lost Lullaby

New member
אני גם רוצה לדעת:[

אני מחפשת כאלו שחורים אדומים וכחולים.. לא מצאתי בינתיים:( פעם היו מוכרים אותם בכל חור.. אמרו לי שעדיין יש בחנויות של פקצות:$

AliceInChains17

New member
אמ

שאלתי את השאלה הזאת גם בפורום אופנה ומישהי אמרה שם שמוכרים בשוק הכרמל(או שזה ליד בעצם) חבילה של 15 צמידים בשקל!
אבל אני לאדת מתי אני יהיה שם
אה ואני מחפשת בעיקר שחורים סגולים אדומים

Lost Lullaby

New member
הו../images/Emo12.gif

אני אמורה לנסוע לת"א מתישהו בשבועיים הקרובים אבל אני לא בטוחה שאני אהיה באיזור שם... בכל מקרה אם אני אהיה אני יכולה ליצור איתך קשר אם בא לך... [אנחנו באותו בצפר
]

Lost Lullaby

New member
רגע, מ

לא היה איזה שרשור תמונות, ומישהי שמה תמונה שלה עם מישהי ואמרת שהיא לומדת בבית הספר שלך?O: [טשרניחובסקי נתניה?:<] אני י"א

נמנמנמנמנמ

היו לי שתי חבילות כאלה מקלריס בלונדון ואני יודעת שהם עדיין מוכרים כאלה יכול להיות שיש לי עדיין איפשהו ... אני מוכנה למכור כי אני לא הולכת איתם

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo41.gifעזרה../images/Emo41.gif

ורוד צומי וכו'. איפה אני יכולה למצוא מחוכים בירושלים ובסביבה? :)

למעלה