אני רק שאלה

Daniela R

New member
חח אוקיי

בת"א אין בעיה למצוא פשוט תעשה סיבוב בסנטר, דיזינגוף, קינג ג'ורג', פרישמן וכו'.. כמו שאמרו לך יש את תומר בסנטר לאקססוריז יותר וגם לחולצות של להקות (למרות שיקר שם) יש את NOX בפרישמן, אתה יכול גם להתסכל בשוק.. תראה מה אתה אוהב. תכלס הכל הולך תלוי איך אתה משלב את זה.

צריך עוד תגובות והצעות ועזרה

אין לי מושג..., אני לא מבין בזה ויש לי רק ידידות פריקיות אבל לא חברים שאני יכול ללכת איתן והם לא זמינות כרגע... עוד מקומות בתל אביב לבגדים גם? וסגנונות זה ממש יעזור לי!

Shoolaשולה

New member
נצל"ש

למישהו כאן יש את הטלפון של וולווט? [אני מקווה שזה לא מנוגד לחוקי הפורום]

אה??! ../images/Emo12.gif

רק אני לא הבנתי אותך? מה ז"א תאנוס אותך?? (ואגב- אם זה בהסכמה, זה ממש לא נחשב אונס..) זה מה שעושה לה את זה? ביגוד גותי? טוב, כל אחד וסטיותיו הוא...
ואגב- אין דבר כזה ערפד/ בלאקר/ פריק. אנחנו לא שותים דם(!), לא נרתעים משום ובטח לא ישנים בארון מתים. אממ.. וגם לא לובשים רק שחור, ובטח שלא מוזרים... אז חבל שאתה מתייחס לסגנון הזה כסגנון של "בלאקרים"/ "ערפדים"/ "פריקים", לדבריך. חנויות בת"א דווקא לא חסר.
יש את NOX fashion (החנות של דנה- בחורה מקסימה) שנמצאת ליד מטאל שופ ברחוב פרישמן 42.
ויש את valvet goth fashion ברחוב דיזינגוף 122.
מול שער 7 של דיזינגוף סנטר יש את "תומר"- חנות וואנבי גותית שמוכרת אביזרים ותכשיטים שונים. (אזהרה: יקר! והיחס שם לא הכי אדיב, בלשון המעטה..) יש גם שרשור של המלצות על חנויות בטאגליינס. אתה מוזמן להציץ.

חחח מצטער אם פגעתי...

לא התכוונתי, פשוט לא הבנתי איך להסביר את עצמי שתבינו למה אני מתכוון בדיוק, סליחה שוב. תודה לך על המידע ביקרתי בחנות של דנה היא מהממת !!! יש מצב שאני קונה שם כבר משהו, לא יודע תמיד אהבתי את כל הקטע של האבזמים אבל אף פעם לא ראיתי מקומות לקנות דברים כאלה
בקרוב תמונות!

Blade Of Fire

New member
אה ותיקון

תומר לא מתיימרים להיות חנות גותית בכלל! הם מיועדים למטאליסטים ולכן המוצרים השולטים בחנות הם חולצות, פוסטרים ודגלים של מטאל....

Pink Pig

New member
למה סם ממש ממש אחלה

כל פעם שאני שם יוצא לנו לנהל שיחות ממש עמוקות ומשעשעות. הוא כזה... כזה... אנגלי לול.

Elyaa

New member
אממ

יש מלא חגורות ניטים וניטים בשוק הכרמל וגם שם יש חולצות של להקות

כאילו שבנות לא.

בנות יותר גרועות, יעשו הכול בשביל תשומת לב ויחס וחום ואהבה ואשליה של קרבה ואינטימיות. (יש חלק שהתעלו מעל זה, אבל הרב כאלה). ובנוסף לזה אנחנו גם חרמניות.

למעלה