אני רק שאלה

מצעי מיטה?

איפה אפשר להשיג מצאי מיטה אלטרנטיביים? (ת"א). אני מחפש מצעים קצת יותר מיוחדים, אבל שהיו איכותיים ולא יקרים מדי. תודה,

צריך את עזרתכם בדחיפות !!!

אני צריך שתעזרו לי להתלבש ולקנות איבזרים כדי שאני אראה כמו ערפד\בלאקר\פריק... ידידה שלי שהכרתי מהאינטרנט ~וכנראה שגם קוראת ת'הודעה הזאת~ תאנוס אותי בהבטחה אם אני אתלבש ככה ואבוא אליה, אני אישית סטייליסט ואכן אין לי בעייה לשנות סטייל אז אני צריך את עזרתכם לגביי חולצה, ומכנס לבלאקרים אבל אני מדבר על דברים יפים לא סתם שחור, אלה שחור יפה עם ריצ'רצ'ים או כל מיני דברים יפים וגם שרשראות יפות. אני גר בתל אביב, ולכן אני מחפש חנויות בתל אביב אשר אוכל לרכוש בהם את מבוקשתי... תודה, תומר.

pizza18

New member
../images/Emo41.gifעזרה../images/Emo41.gif

ראיתי נעליים של באפלו נורא יקרות מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג נעליים בסגנון במחיר זול יותר ?

Fire Ice

New member
עזרה קטנה. ../images/Emo122.gif

בעוד חודש וחצי בערך אני בא לארץ לביקור (על חשבון הכריסמס
) אז לא הייתי בארץ כבר איזה.. שנה-שנתיים. איפה כדאי לבקר? (אני מתכוון חנויות וכאלה. לחדש מלאי
)

חחחח חייבת להודות שזה משעשע... ../images/Emo13.gif

מצעי מיטה אלטרנטיביים? אני לא מכירה מקום בארץ או בת"א שמוכריםמצעים כאלה. אני מניחה שתוכל להזמין רק מהאינטרנט... איביי והוט טופיק, שיש להם מחלקה לקישוטים לחדר, עם כל מיני מצעים של הסיוט שלפני חג המולד וכו' וכו'...

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוי שיעשעת אותי עם ההודעה הזו..P: אם אתה גר בת"א זה עושה לך עבודה קלה:) לך לדנה, קוראים לחנות NOX זה צמוד למטאל שופ אה.. ואולי גם במטאל שופ יהיו דברים. תקנה ניטים ו.. אממ.. אולי חולצה של מטאליקה? ו.. אממ אממ אממ.. יש גם בוולווט.. דיזינגוף 122 ואולי תמצא גם דברים מעניינים בתומר.. בסנטר ו.. הוי אתה מצחיקP: אין לי ממש בגדים להגיד לך, אני לא יודעת מה הטעם שלך אבל לך לשם ואני בטוחה שתמצא בגדים נחמדים שיתאימו לך

נעלי BK.

כמעט העתק 1:1, תוכלי למצוא בכמעט כל חנות נעליים לדעתי. אבל, עצה שלי- אני קניתי באפלו'ס לפני 3 שנים [כי ידעתי שהמידה רגל שלי כבר לא תגדל] ושמרתי עליהן טוב, ואני עדיין הולכת איתן ביומיום. זאת נעל מאוד איכותית, אם את יכולה אני ממליצה לך לחסוך אליה.

Anything For Me

New member
היי

החנויות שאני ממליצה לך עליהן הן שתי החנויות הגותיות החדשות שנפתחו המחירים קצת יקרים אבל שם יש מבחר גם לבנים. וולט- דיזינגוף 122 ת"א דנה- ברחוב פרישמן ת"א ליד מטאל שופ, לא יודעת את הכתובת המדוייקת ותהנה בארץ =)

Lethe85

New member
לא ראיתי

דווקא הייתי שם השבוע... אולי היה ולא זיהיתי ראיתי תמונה שמישהי שמה פה של כאלה עם להבות בצבע שחור סגול, לכאלה אני מתכוונת...

Lethe85

New member
אין לי שמץ

מישהי פה שמה תמונה וגם שאלה איפה היא יכולה למצוא כאלה.

אההה ועוד משהו

אם אתה רוצה ניבים(כןכן ניבים! אני הולכת לעשות גם!) אז.. יש לי טלפון של מישהו שעושה ניבים!! ז"א, אתה הולך אליו לבית נראה לי, ו.. הוא פשוט בונה לך ניבים כרצונך!(יותר ארוך יותר עבה..) זה יכול לצאת בלי בעיה וזה לא חד פעמי ו.. זה עולה 200 ש"ח אם אתה רוצה(או מישהו אחר) פנו אליי במסר..

זה כזה יפה, פאק.

יום אחד גם לי יהיה...
איפה את עושה? אמרו לי שאפשר אצל כל רופא שיניים.

אממ..

לא יודעת לא אמרו לי שאפשר אצל רופא שיניים..\= הביאו לי מס' טלפון של מישהו מת"א. החתולה הזו כה חמודה... :)

למעלה