אני רק שאלה

hadarh111

New member
אממ

כע בנות ממש טובות בלהסתיר את זה רק שזה מתפרץ לפעמים:X

../images/Emo13.gif. בהוט טופיק לא מצאתי

תוכלי לעזור לי למצוא כמה מצעים מעניינים באיביי? בטח משלוח מחו"ל יעלה הרבה, כי סט מצעים זה דבר כבד.

אז...

אני מניחה שכאן תמצא את מבוקשך.
וגם פה. (יש שם עוד דברים. פשוט תמשיך לדפדף...) ו... בקישור הבא. לגבי משלוח, אין לי מושג כמה זה יכול לעלות, אז תצטרך להתעניין לבד. אגב, מצעים זה לא תמיד דבר כבד... בעיקר לה כאלו שעשויים פליז.
ו.. למה אתה לא מצטרף אלינו רשמית, במקום לשאול כל הזמן שאלות על גרביים ומצעים?

חחח ../images/Emo13.gif

כי אני גרב. גרביים לא מצטרפים
לא נראה לי שיש כזה דבר מצעים מפליז. נכנסתי לקישורים שהבאת. אני לא מחפש ציורים וכאלה וגם לא סגנון גותי. הנה קישור של כל המצעים באי ביי. נראה לי שאני אעבור שם על כמה דפים ואולי גם אבדוק שוב מה יש לכיתן וורדינון להציע. תודה, ואם אתם רואים משהו נחמד באי ביי אז תנו קישור.

Lethe85

New member
אויי כן!

לי יש מצעים של ג'ק מהוט טופיק חמוד לאללה!!! כמה כיף לישון עם ג'ק....

Blade Of Fire

New member
מממ.. מה הכוונה?

כאילו עם תמונות של נסיכות במחוך? שילובי צבעים לא שפויים? מה הכוונה מצעים אלטרנטיביים? בעיקרון אם אתה מתכוון למצעים בשילובי צבעים לא נורמליים אני דיי בטוח שלחברות הגדולות וממוסחרות (כיתן ושות') חייב בלהיות משהו כזה.... מצעים עם כל מיני ציורים אני מניח שיהיה אפשר למצוא במחלקת הילדים

אני לא מחפש לילדים ../images/Emo13.gif

בכיתן וחנויות אחרות לא מצאתי לאחרונה משהון שנראה לי וגם יקר שם. אני אשמח לראות דוגמאות שונות מאי ביי שנראות לכן\ם.

ffiendd

New member
בחנות למצעי מיטה, אם כך../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

יש בכל עיר, אני משערת. אם זה מה שאתה מתכוון, אמא הלכה וקנתה לי מצעי מיטה בירוק בוהק, כתומ, וורוד ובורדו, והשילובים ביחד יוצר משהו ממש אלטרנטיבי. וזה לא נשי מדי, גם. אפשר למצוא כאלה בכל חנות קטנה למצעי מיטה, לאו דווקא בחברות הגדולות שמשווקות בעיקר דוגמות והדפסים, וגם עולות הרבה יותר על השם. :)

ffiendd

New member
אבל זה בדיוק אותם הדברים שיש../images/Emo54.gif

בכיתן ורשתות מהסוג. הקטע הוא שאתה יכול לשלב ולא לקנות דווקא סט, שבדר"כ לא אלטרנטיבי במיוחד. אתה יכול לשלב צבעים לשילוב פסיכוטי כזה ומיוחד. מצעי מיטה אלטרנטיביים אין הרבה, השאלה היא איך אתה משלב.

בכיתן לא ראיתי דברים בסגנון

אצלהם יש מצעים קצת יותר קלילים נראה לי. הנה עוד משהו נחמד: http://cgi.ebay.com/10pc-King-Size-Ivory-Tulip-Bed-in-a-Bag-Curtain-Set_W0QQitemZ4415310733QQcategoryZ20470QQtcZphotoQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting רק מה שבארצות הברית אני רואה שזה לא רק ציפה סדין וציפיות אלה עוד מלא דברים אחרים שכלולים. בתמונה זה רק ציפויים, אבל הדוגמא יפה לדעתי.

אחרונים

גם הדוגמאות האלו נחמדות: 309889QQcategoryZ37645QQtcZphotoQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohos target=_blank>1 37645QQtcZphotoQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphoto target=_blank>2 3 יאלה, זזתי לישון

ffiendd

New member
כל מה שראיתי עד עכשיו, ../images/Emo54.gif

ממש לא אלטרנטיבי. אלה מצעי מיטה רגילים, לא מקוריים במיוחד, באותן דוגמות נפוצות שיש בכל פינה:ס הגדר מה אלטרנטיבי בהם:ס אוך נדודי שינה;-;

למעלה