fat luey

New member
תתחדשי. :]

אני לא אוהבת לעשות פנים מפני ש: א. זה הורס את השיער. -_- ב. זה מושך תשומת לב והרבה יותר מדיי שאלות של "הסתפרת?!?!?@?@!" חיחי. "מפני ש". |בורחת בצחקוקים|

fat luey

New member
ספרים. *-*

ספרים שקראתי לאחרונה: הארי פוטר 1. הארי פוטר2. הארי פוטר5 [בתהליכים.
דאמט הוא כ"כ ארוך.] הארי פוטר6. יומני הנסיכה-הנסיכה בורוד. *קיטש* The Giver- גמכן בתהליכים. הקוסם מארץ עוץ לבוק-ריפורט-קוויז באנגלית. וזהו. P: ואני כה משועממת שהיום, כ-ל מה שעשיתי היה לקרוא את האריפוטר5. בעצם זה לא משעמום. זה פשוט בגלל ש, אממ, רציתי. *-* ובאמת העדפתי לעשות את זה על פני דברים אחרים. וגם ראיתי מכושפות. D: ואכלתי. -_- [יותר מדיי.] אבל בעיקר, קראתי הארי פוטר5. ועדיין לא סיימתי. |בודקת איזה עמוד אני| אומאגאד!!!!!!!!111 אני בעמוד 666 *אימה*

hhx2

New member
../images/Emo2.gifגמאני קראתי את "המעניק".

בשבת. כלכך עצוב
ולא גמור

גם שתיכן?../images/Emo2.gif

גם אני קראתי>< מאוד אהבתי את זה ביסודי וחזרתי לספר, הוא יפה
סתם מצחיק שזה צירוף מקרים

fat luey

New member
אני לא קראתי את ההודעות שלכן

מחשש לספויילרים. אני קוראת את זה במסגרת שעורי אנגלית ככה שאנחנו מתקדמים דיי לאט. אנחנו בפרק 12 או משהו.

grobear

New member
גם אני

בדיוק לפני שבועים- זה ספר כל- כך יפה
אני בכלל אוהבת ספרים של לואיס לורי.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

ניסיתי לקנות מגפיים היום... והדבר היחיד שיש בכול החנויות זה המגפים המתקפלות מהזמש כולללם אבל כווולם לובשים את זה. וזה גם ממש ארוך ולא הולך עם הכול. והשאר סתם עלוב:( אני אהבתי את המגפיים השחורות עם אבזמים מגניבים
מגבים שחורות ואפלות- אין דבר כזההה בלעט איפה משיגים בימינו מגפיים יפות? וגם הבנתי למה כוווולם הולכים עם מגפי פקאצות מתקפלים... (זה הדבר היחיד שיש)

o0Invisible0o

New member
*מגפיים יפים.../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

ובתחנה מרכזית ת"א יש הכל בזול,בדר"כ.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאכן לא הייתי בטוחה

בגפיים זכרים P: הו אני חרשתי על אזור התעשייה של ראשון לציון
ת"א רחוקה יחסית

מגפיים?../images/Emo99.gif><

יש לנו אותו טעם או משהו?>< ^^ את יכולה לשאול בפורום אופנה אלטרנטיבית על מגפיים שחורות עם אבזמים
את רוצה מגפיים מעור או לא? אם כן, אז מקסימום את יכולה לקנות ד"ר מרטינז (מה, אני מכורה>< ואני יודעת על "חברה" שלי שקנתה את זה לא יקר) שחורות ו"לעבוד" עליהן, עם אבזמים, ניטים, צבעים וכו'.. בהצלחה עם המגפיים^^

../images/Emo183.gif../images/Emo45.gifאמא שלי סוחבת אותי

היא רוצה שאני אקנה מגפיים מכועריםםםםםםםם ו.. עברתי כבר איזה טריליארד חנויות ולא מצאתי ש-ו-ם ד-ב-ר י-פ-ה איפה קונים מגפיים בימינו?! ~.~

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהו רקיע../images/Emo23.gifאנה../images/Emo23.gif

בסוף קניתי מגף.. הממ אולי זה לא בדיוק מה שרציתי אבל הממ אמא עצבנה אותי ורציתי כבר להתחפף משם. אבל המגפיים דווקא נחמדותP: הממ ציירתי משהו אבל הממ הצבעים אל מדוייקים והשחור הנקודות הזה המוזר זה מין פרווה כזה מוזרה
הם לא ממש ארוכים וזהו

Blue Pencil

New member
פאק. ><

מאה.מאה.מ-א-ה.100.אחדאפסאפס.100 בהסטוריה. שתי מילים שחשבתי שלא יכולות להיות באותו משפט. ועוד כשזה קשור אליי. 100 מ-55 הגעתי ל100. DDD: ופשוט התחלתי לבכות מאושר היום כשהמורה אמרה לי. ;;

למעלה