MorningGlory

New member
נכוןXDDD

ראי הודעה שלי קצת למעלה
נו כי זה אותו תאריךX: חיחי. תפוז הזה מוזר יותר כל יוםP:

shi66

New member
../images/Emo20.gifאיזה משועממת*אני*

קראתי את כל ההודעות אמרתי טוב אני יקרא את כל ההודעות ואז אני יעשה ש"ב ולקח לי שעהההה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכנסו לפורום נס ציונהה../images/Emo2.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=750 יש פורום נס ציונה
הידעת? האם אתה יודעת מה זה בכלל נס ציונה? [עיר] ואיפה היא? [בשפלה, ליד ראשון] ומי גר בה? [אני וסאפיר
] אז, כן כנסו לשם
ונשתלט על פורומנסציונה
מוחעחעחע נו כנסו, בבקשה

Radio Joe

New member
אעאע

אין לי אינטרנט בגלל הברקים המזורגגים ): קיצר, ביום שישי בערב ישנו אצל חברה והלכנו לידידים ראו סרט שאמור להיות סרט אימה... מת על המתים. סרט סאדיסטי ודפוק בטירוף. קיצר ישבתי ליד ידיד שלי בסרט ועליי נשען עוד ידיד וזה שישב לידי... ובכן היד שלו הייתה מסביבי והחזקנו ידיים
. ואז התחלתי להרגיש בחילה ועניינים התגלגלו וזה שישב עליי בסרט ביקש ממני תמסנג'ר וחברה שלי שאוהבת אותו התעצבנה כי היא אומרת שרק חסר לה שהוא יתאהב בי... סיבוך. והיום בבצפר היא שואלת אותי אם נדלקתי על זה שהחזיק לי תיד!!!11 כאילו מה נסגר?! וכשחזרנו מהם ביום שישי הוא [ידיים] אמר לה למסור לי שאני חמודה :X ובלה היה לי סופ"ש מוזר בהחלט. ועכשיו אני חושבת שיש לי משהו לידיים
. גאד אני צריכה תמיכה. ואין לי סוללה בפלאפון וכשאנ יאחזור הביתה לא יהיה אינטרנט. פאקיט, לייף סאקס :] בלעלבע ואסור שהסיפור עם עמית בכיתה ו' יחזוררר!!11 אני כזו פאקצה [וזה פאקינ כיף.] חזרתי לעבודה באנגלית, בייבס. ואני כנראה לא אראה אתכן כדי להגיב וזה אז זו פרידה לאיזה חודש. עד שיבואו מהוט ובעצם, עד שהם יענו לטלפון כדי לבוא ולתקן את האינטרט. טוב סתמתי!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifנו, קרצייה../images/Emo2.gif

מה לייף סאקס?
הבאנים האלה מתעניינים בך
ואממ חברה שלך לא צריכה להיות כל כך פרנודית [לא אומרים את זה ככה, נכון?
] והיא צריכה לסמוך עלייך קצת יותר, שלא תלכי ותתחילי עם מי שהיא אוהבת
ואיך הגעתם למצב של להחזיק ידיים
^^

Radio Joe

New member
חח

היה ל י פוקורן ביס והוא פשוט העביר אותו ליד השנייה ואז הוא החזיק לי תיד
טוב חייבת ללכת כי חברותיי נעלבות :] ויש פופקורן חעחע כמה אירוני בלעעע

למעלה