יו יו3

New member
למה, מה קורה בתאריך הזה?../images/Emo3.gif

|בורה| אויי נכוןןןןןןןןןן!!!!
יהיה לי עוד 3 שבועות ו-6 ימים יומולדת! ^_^"""" XXXX::: *בורחת* -ירדן-

yaeloolik

New member
אוף...../images/Emo25.gif

אני נשברת תחת לחציה הדו מגוונים של החברה הסוציו אקונומית!
אממ.. כן
אני... אוהבת billabong
זה כ"כ יפה
בכללי אני לא אוהבת שילדים לוקחים איזה משהו ממש יקר וגורמים לכולם לקנות את זה אבל זה פשוט כ"כ יפה
. זה קרה בטיול השנתי. הייתה מסיבה בערב ומוריה (שהיא ד"א ילדה פשוט ממש ממש יפה
) לבשה חולצה כזאת ממש יפה
היא הייתה טורקיז כזה עם פסים שחורים. והפס הכי למטה היה יותר עבה והוא כאילו גומי כזה. נו צמוד למטה ורחב יותר למעלה
. עם כזאת כתף חשופה... גאד
משהו כזה
רק כמובן הרבה יותר יפה
. הבילבונג יותר גדול.. זה גם לא הכי מדוייק כי ראיתי אותה ממש קצת אז זה בערך, מהזיכרון שלי.

behind the masc

New member
בילבונג זה אחד הדברים שאני הכי שונא

ת>< כי זה סהכל חתיכת בד עם הדפס שכתובBillabong ואז מחליטים למכור אותו ב300 400 שקל... ואצלנו כולם קונים את זה כי הפאקצות התחילו עם זה וזה ממש מעצבן אותי לראות את כולם עם זה>< אבל בכל זאת, אל טעם ועל ריח אין מה להתווכח, הו גאד אני נשמעת כמו סבתאXD

yaeloolik

New member
חחחחחח אצלנו כולם טחונים../images/Emo12.gif| נשיקה|

אני לא רואה אותם עם הפשוטים. הטישרטים הפשוטים עם המילה: "billabong" מעצבנים אותי גם.. למען האמת זאת דיי החולצה היחדיה שלהם שממש מצאה חן בעניי
. אבל היא ממש מצאה חן בעניי
. זה והתיק של ילדה מהכיתה שלי... ניצקי^_______^ ויש להם מכנסי גלישה יפים (אם הייתי גולשת
)... אבל זה בסדר אני בחיים לא אקנה דברים בכאלה סכומים
. אם החולצות הפשוטות עולות 200 ש"ח... אני לא רוצה לדעת כמה שאר הדברים עולים
.

behind the masc

New member
^^

בכלל, זה כמו שתיקחי את הסווצרט שלי של בצפר, היא בול אבל ממש ממש ממש בול כמו הסווצרט של בילבונג, רק שעליו כתוב בילבונד><wtf אממ עזבי בילבונג זה סתם כזה ביכ><

fat luey

New member
זאת מגמה ארצית!../images/Emo2.gif

גם אצלנו כולם לובשים בילאבונג! והנס!
למרות שתכלס זה בסך הכל טרנינג בטריליון צבעים. שעולה 100 שקלים תמימים ומעלה. לחברה שלי, יש 28.בגדים.מהנס. היא.טחונה.

behind the masc

New member
XD

גם אצלנו הרוב תחונים הידעתם שהבן של משה כחלון בכיתה שליXD "הידעתם" מה עובר עלי אישה

fat luey

New member
../images/Emo98.gif

הנכדה [או הבת.] של אממ, שיט. >< נו איך קוראים לו? D: הזה שמחקים בארץ נהדרת. DD: שהוא בצבא כזה ויש לו קרחת! DDD: ברח לי השם. ;[ קיצר היא בשכבה של אח שלי. P: סלבריטי שכמותי.

Stinki Winki

New member
הו?../images/Emo12.gif

אצלנו לא ראיתי בחיים חולצה עם כיתוב כזה!:S אצלנו יש BLIND עם גולוגלת כזאת, שזה נראה ממש קשוחומאגניב אבל זה נהיה פקאצי כי כל הפרחות הולכות עם זה.

><

"נשברת" LOL לי זה גרם לקנות מכנסי גלישה (לא גולשת, אבל זה יפה, מה><) אם משהו יפה, זה לא ממש משנה אם הוא מותג או לא, בד"כ, ככה שאין טעם להגיד שלכל המותגים החרושים מהסוג הזה אין דברים יפים וכו' אבל אני מקשקשת, וזה בכלל לא קשור>< אבל אני מבינה אותך, את ההרגשה וזה..

למעלה