חביב ביותרD:../images/Emo25.gif
אוקיי דעתי על כמה בעיות:]. עידוד בני נוער לקרוא ספרים: אני חושבת שמאוד חשוב לקרוא ספרים,
זה יגרום לכם להצליח- אני לא חושבת שזה הניסוח הכי טוב..
בימנו, יש הרבה דרכים להשיג ספרים- אני לא חושבת שצרוך לכתוב את זה כי איך להשיג ספרים זאו לא הבעיה. ישנם ספרים מכל הסוגים, ועל כל נושא שרק תחפשו

אהבה, מלחמה, פנטזיה, מדע בדיוני..וכולי...). רוב בני הנוער כיום : רואים טלויזיה, משחקים במחשב, נפגשים עם חברים ועוד..
אך הם שוכחים דבר אחד וחשוב מאוד- קריאת ספרים.- נראה לי שכבר הבהרת את נושא הכתבה עד עכשיו
. אם תקראו ספרים זה יעזור לכם להצליח בחיים: אוצר המילים שלכם יגדל, ובכלל, בכל ספר יש מסתורין וסיפור שלם שיעניין כל איד מאיתכם. הספר גורם לכם להתפתח, להתבגר ולתגבר על דברים שקורים בחייכם. בספר אתם מוצאים סיפור ודמויות שאתם יכולים להזדהות איתם, ולעזור לכם להתגבר על בעיותכם, להיכנס לעולמות שונים, מעניינים וחדשים- שיפעילו את דמיונכם וירחיבו את סקרנותכם להמשיך לקרוא את הספר, ולקרוא עוד ספרים אחריו. כאשר תתחילו לקרוא את הספר, אתם תמצאו את עצמכם בעולם שונה, עולם מסקרן ומעניין יותר. כשאתם קוראים את הספר כל הבעיות שלכם נשכחות.
אתם יכולים להנות אפילו בלי לצאת מן הבית,- זה נשמע קצת כמו משהו שאת מוכרת בערוץ הקניות
. אבל זאת סתם הטראומה הקטנה שלי... אך עדיין לעשות דברים שמעולם לא חשבתם שתעשו, תראו או תחוו, והכל פרי דמיונכם- הרואה את הספר בדרך שלו. אני, לדוגמא- לא מזמן קראתי ספר, שעלה על כל ציפיותי; פנטזיה מרגשת, עם סיפור אהבה ומלחמה. לפי סקר שנערך לא מזמן- 80% מן בני הנוער קוראים ספרים. קריאת הספרים מעניקה לכם ריכוז, ואפשרויות מרובות איך להתמודד בחיי היום-יום.
ובגלל כל הדברים הללו- את יכולה למצוא סיומת קצת יותר יפה. אבל זה סתם כבר מהרמה שלך בכתיבה. את מאוד מוכשרת:]. אפילו שכנעת אותי
אני ממליצה לכם לקרוא ספרים. אז סתם כמה דברים קטנים.. תתעלמי מהקטע של ערוץ הקניות
. זה סתם בצחוק (חוץ מהקטע של הטראומה>.>) אהה אממ... וחשוב מאוד תעשי פסקאות:].