Stinki Winki

New member
תמונות יפות[:

מגניב ביותר החדר שלך!
מה עם תמונה של ג'וני בתור ווילי וונקה?
אני גם רוצה חולצה כזאת!

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gifמגניב ביותר

ברר אני שונאת קירות לבניםP: צבעי בתכלת בהיר יחסית כדי שהרהיטים יבלטו כזה חשבתי שכהה לא ממש יתאים אבל... הממ ממש אהבתי את הורוד הכהה|מואהב| מקסים ג'וני
אני מאגניבה

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

אני מקווה שכולם הבינו שהכוונה הייתה "את מאגניבה" ואיך שהאו זה הפך לאני |מתה| אבל זה מצחיק תודו

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifחע../images/Emo13.gif תודה אבל...

היחידה ששרשרה
זאת טעלי DD:

נעמה תשמח לראות את התמונה האחרונהP:

את יפיפיה לדעתי^-^ והצבע של החדר כל כך. נועז
והוא דווקא נראה טוב*-*

fat luey

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif בדיוק חשבתי על זה. P:

זו החולצה שנעמה רצתה מהאתר הזה פעם. P: |מתה|

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif DDDDDDDDDDDDDDDDD:

פאההההההההקקקק DDDDDDDDDDDDDDDD:
אני כ"כ באה אלייך הביתה וגונבת את החולצה הזו. כלכך
|ריר|

broken winges

New member
אווווווווווווווחחחחחחחחח

יש לי כאבי ראש שמשגעים אותי! אין לי מושג ממה זה! כל יום מחדש לקראת אחר הצהריים ערב ולפעמים גם בצהריים יש לי כאבי ראש שמטריפים אותי. הם מגיעים לרמה שאני יכולה אפילו לבכות מהם ופעם אחת הלכתי הביתה באמצע יום לימודים בגלל זה. אני יכולה להרגיש כל צעד שאני עושה כבום בראש. זה ככה כבר אולי שנתיים. הלכנו לרופאת משפחה והיא אמרה שנעשה בדיקת ראייה עשיתי כבר שתי בדיקות ראייה והן יצאו נורמליות. ואני לא יודעת מזה. אמא אומרת שאני אקח כדור אבל זה לא תמיד עוזר וזה מעצבן. אוף :[[ אתן מכירות משהו בקשר לזה? נגיד איזו תופעה\מחלה אנערף?. :[

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif

נראה לי זה מיגרנה
בכל מקרה,לכי לרופאה אחרת.

Karin917

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo182.gif

אולי את לא שותה מספיק? או יושבת יותר מדיי שעות מול המחשב?

behind the masc

New member
מיגרנה...../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

או אולי...אממ מחזור? ולא הבנתי מה הקשר לבדיקת ראייה... בכל מקרה תרגישי טוב

תרגישי טוב../images/Emo23.gif

לאחותי היה את זה שנים, היו חסרים לה מלא ויטמינים. כדאי לך לעשות בדיקות דם, יכול להיות שאת באמת צריכה לאכול דברים מסוימים שיעזרו לגוף שלך. תרגישי טוב, בינתיים תאכלי הרבה סוגים של מזון ותשתי הרבה.

broken winges

New member
תודה לכולן ../images/Emo24.gif

אתן כאלו חמודות. עכשיו יש לי כאבי ראש,בחילות ולפעמים סחרחורות. קראתי על מיגרנה ויש מצב שזה זה כי גם כתוב שהרוב נגרם בגלל שינויים במזג אוויר וכל מיני מאכלים שאותם אני אוכלת בקביעות. מה שכן יש גם מצב גדול שחסרים לי ויטמינים כי אני בעייתית למדי באוכל. אה ואופיר-תודה ^^ אני כתבתי את החתימה,אגב.. אני נהיית כמעט לגמרי צימחונית. אני אדבר עם אמא למרות שאני מתה מפחד מבדיקות דם.. :[ אני מתעלפת בהן. כבר 3 פעמים שהתעלפתי מבדיקת דם.. אבל אני חושבת שנעבור את זה :]

behind the masc

New member
אני יודעת שאת כתבת, כי כי זה חכם

וזה יפה
וכמובן תרגישי טוב
ותקחי אופטלגין[חזק לכאבים חזקים]D:

אמ..מעיין!

זה קרה גם לי..היה לי כאבי ראש לא נורמליים ובכיתי מהם הרבה.. וכדור לא כלכך עזר לי.. תעשי צילום.. אצלי זה היה שהסינוסים היו סתומים וכן עברתי ניתוח ובלה בלה.. כדאי לך להתחיל לחקור את זה כי לי לקח שנה או יותר רק לקבוע תור לניתוח.. אז אם זה זה כדאי לך לומר לאמא שלך אולי ללכת לרופא אף אוזן גרון=] חיחי

למעלה