אני מפחידה טטניקים../images/Emo98.gif

הייתי אתמול במסיבה. אז ככה: הגעתי לשם בתשע ורבע וטטניקית אחת אמרה לכולם"זוהר לא משלמת! היא איתי"וזה היה מאוד קריפי, אז הרגיעו אותי שהיא עושה את זה לכולם. התחלתי להסתובב עם חברות ברחבי בי"ס כדאי להראות שאנחנו אמיצות(זו מסיבה שכיתה ט' מארגנת בשביל הצגת סוף שנה, והיא בבי"ס), עד שצעקו עלינו שנפעיל את האזעקה של בי"ס, וברחנו בפחד מהאזעקה(אמיצות שכמותנו). מצאנו עוד ווניקים ודיברנו ושלושה ילדות שבאו מברנדס אמרו שאנחנו מפחידים. ואז טטניק מאוד גובה ושמנמן שאל טטניקים אחרים תוך כדי הצבעה עלינו "מה נעשה |הדגשאיתם?" והחלטתי שהוא מעצבן אז סובבתי אותו עם יד אחת רק על ידי אחזקת הברדס. ואני עוד לא בכושר
וכל הערב הוא ברח ממני
אם קראתן כתבו |אנוחבורתמדליקיהאזעקות|

behind the masc

New member
העאהעאהעא 3 סרטי אימה ברצף><

ישנתי אצל חברה עם עוד חברה וראינו 3 סרטי אימה ברצץ>< בראשוןאני וחברה שלי עצמנו עניים כיכיכי היה מפחיד ממש ממש... השני היה קומדיה מפגרת- מת על המתים ואז עוד משו דפוף שהיה לגמרי בלי פואנטה אבל בסוף הוא היה מפחיד- יום שישי ה13. אממ נו
>< XD

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifD:

חזרתי מג'נע
היה מגניב
וראינו טקסי ניו-יורק ונשיכות קטנות. הסבא *משתחווה* ויש לי לק מזעזע. XDDD

הלך לי המחשב><

עוד פעם, אבל עכשיו רציני יותר>< בכל זאת, יש מצב שיתקנו לי מהר יותר, אמא שלי רוצה שאני אלמד אותה להשתמש במחשב ואין מצב שאני מלמדת אותה על המחשב של אבא
אולי ימאס לו מתישהו והוא יסכים לתקן לי את המחשב (אני מזה לא ברורה, אה?><) יודעות, זה עצוב, הדבר שהכי אכפת היה לי הוא לבדוק אם הספקתי לשמור את הבייסים והדוליז החדשות ב-USB. עצוב, לא?>< (אפשר לחשוב מה עוד היה שמור שם
כלום, בעצם.) אבל מסתבר שהספקתי לשמור את הגרסאות הראשוניות שלהם, הפוזות הלכו אבל חפיף
כמה דוליז גם הלכו, אבל האמת, זה לא נורא (רקיע, קחי ת'צמך בפרופורציה!
דוליז זה לא הכל) אני חושבת שלא יהיה לי הרבה זמן להיות פה בזמן הקרוב (לימודים, אלא מה><), אבל אני מנסה להכנס לפה כשאני יכולה^^ ואני רוצה לדבר איתכן במסן או משהו אבל אוף>< עם אלו מכן שדיברתי איתן היה ממש נחמד, יכולתי לדבר על דברים שעם ילדים מהכיתה שלי, למשל, לא יכולתי לדבר. זה קצת חסר לי>< *נראה לי שזה נכתב בעיקר בגלל דכאון מתנ"ך>< עוד מבחן ענק, למרות שזה כווולה 2 יחידות
אני רוצה לעבור את התשעים הפעם והכל><*

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

בתנ"ך תצליחי. באמת, זה לא כזה נורא!
ואמ..אני מבינה את עיניין הלדבר עם אנשים..
אז מקווה שיסדרו לך את המחשב.. ולאבד דוליז זה עצוב, היי..אני הייתי בוכה בטוח.
מה? זה מושקע ועד שאת מרוצה מהתוצאה..ואין דרך לשחזר את זה..זה כמו ציור..גם אם תעשי שוב זה לא יצא בדיוק אותו הדבר. [אני מעודדת, נכון?
אופס.><] ואממ..אממ..לאיודעת.:X

../images/Emo6.gif

עודדת, זה כן
הצחקת אותי^^ ותודה עם התנך^^ איך בצבא? הפעם לא כתבת הודעה על זה, נכון? סיימת את הטירונות? ומה את עושה עכשיו? (מצטערת אם זה יותר מידי חקירה, זה מעניין אותי>< את לא חייבת לענות, כמובן..)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif

אני לא זוכרת אם כתבתי או לא.
אני מפזרת הודעות בכל מיני פורומים אז אני לא זוכרת..
בקיצור, בצבא ממש טוב.
סיימתי את הטירונות לצערי [היה כ"כ כיף.
] עכשיו אני בקורס מר"מ- מנהלת רשת מחשוב, או מנקת רצפה ממורמרת..מה שבא לך.
וזה ממש לא יותר מדי חקירה.^^

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo23.gif

בהצלחה בתנך קודם כול ואני ממש ממש משמ תגעגעת אלייךP: בואי לצ'אט? והדוליז והבייסים זה ממש חבל:(

../images/Emo23.gif

גם אני מתגעגעת, אבל אני לא יכולה להכנס לצ'אט>< בפעמיים האחרונות שנכנסתי נמחקו מלא דברים מהמחשב באותו יום ואולי יש קשר (נו, זה מסתורי! כל החלק של ה-D נמחק ואין לנו מושג למה. מסתורין במעמקי המחשב ש/ל אבא?
)

behind the masc

New member
אויי../images/Emo10.gif

הבייסים היפים שלך? אממ...בהצלחה במבחנים והכל וכשתוכלי דברי איתי, אני מתגעגעת

Blue Pencil

New member
אני לא חושבת שזה מראה על חוסר חיים,

כי ברגע שאת מאבדת מחשב-הדברים שהכי מדאיגים אותך הם כל הקבצים. ברגע שתאבדי מצלמת וידאו-הדברים שהכי מדאיגים אותך הם הסרטונים שצילמת את בת דודה שלך כהיית באמריקה.>< או כל דבר אחר. ברגע שחסר לך משהו,או שמתקלקל,או שהולך לאיבוד-זה הבדר שהכי מדאיג. נו,ואני מקווה שלא הלכו יותר מדי קבצים.

למעלה