super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifזוהר

The queen זוהר משזהו כזה נו אני לאהוב איילת אל להתעולל בה

yaeloolik

New member
הממ...../images/Emo25.gif

גם לי עצוב כל העזיבות וזה... אבל עד שלא תגיעו לגילאים האלה לא תוכלו להבין. אני גם חשבתי כל שנה שהבנות שעוזבות טועות וזה... ושתמיד אפשר לעשות משהו, אבל זה פשוט נהיה בלתי אפשרי לתמרן את הזמן. אני חושבת שמיכל שברה שיאים כשהיא נשארה מנהלת כ"כ הרבה זמן
. צריך להשתדל להבין. גם אני הייתי מעדיפה להתנחל כאן כל היום אבל יש לי כ"כ הרבה מחויבת פתאום. ניסיתי להתעלם מהכל. וזה כ"כ הצטבר><. ופתאום אני מוצפת בטלפונים.. ממתי יש לי חברים?
. אפילו אם זו רק ירדן כל היום מחרפנת אותי. זה עדיין חיי חברה
. לא סתם..
. באמת עכשיו. צריך לצאת קצת מהמחשב. אם אתן רוצות להישאר בפורום בגיל שלי פשוט תשתדלו לנצל גם עכשיו את הזמן שלכן נכון:].

o0Invisible0o

New member
אני לא מבינה.../images/Emo4.gif

אני הצלחתי להיות פה בי"ב כשקרעו לי את הצורה בלימודים וטחנו אותנו שעות. שני מוגברים, 5 מתמטיקה, 5 אנגלית..היסטוריה בי"ב! ולאיודעת מה. וחיי חברה והכל..ונכנסתי לכאן כמה שיותר. אני לא מבינה למה לעזוב.
אני מבינה שקשה, אני מבינה שמרגישים שינוי..אבל דווקא בגלל זה צריך להשאר. אני עוד מעט בת 19, בצבא וכרגע ממש לא עושה דוליז..ובכל הזדמנות שיש לי נכנסת לפורום. אני בעד שהגולשים הבוגרים יותר ישארו פה..זה אולי יאט קצת את הקצב פה- בגלל שאתם עסוקים. וזה דווקא לטובה לדעתי..כי הקצב פה מטורף. וגם ישמור על רמה של דוליז, של לאיודעת מה..הכל.:X אני לא מצליחה לראות סיבה טובה לעזוב את הפורום כשמגיעים לגיל מסויים.

Stinki Winki

New member
../images/Emo45.gif

אפשר לצמצם איכשהוX: ויש פורומים שנחשבים פעילים, ונפתחים בהם שירשורים חדשים אולי פעם ביומיים שלושה

MorningGlory

New member
לא חושבת...

נכון אני השנה אני פחות אבל בכל זאת הרבה זמן למרות שאני לא כותבת כלום כי אין לי מה.
אבל אני כן פה ודי הרבה וזה לא באמת מפריע לחיים שלי או משו.

אמ../images/Emo54.gif

בתכלס אני הבנאדם האחרון שיכול להגיב על זה חח כי גם לפני שהגעתי לכיתה ט' לא כתבתי פה המון..אבל לדעתי זה כן חבל לעזוב, כי אפשר לתמרן, ולהכנס רק כשיש זמן..כי לא כל הזמן זה תקופת מבחנים ועבודות ואנאערף מה. אבל בחירה שלך..P:

yaeloolik

New member
אוקיי אוקיי אין צורך להתעצבן../images/Emo25.gif

אני פה אם לא שמתם לב. פחות אבל פה. אני רק אומרת שאני מבינה את הבנות שעזבו...:|.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifמה את מתייחסת אליי כאל קטנה?!!

O: חח אני מבינה אותך, אבל זה לא מפריע לי הפורום, כשאני יוצאת הפורום לא מעניין אותי, וכשלא אני פה. או בטלוויזיה, או בשיעורי בית[
].

למעלה