סכמ"ש..D:

ToryMaster

New member
איך אפשר לומר דבר כזה?

יש כל כך הרבה מבטאים שונים באותן ארצות, צרפתים דרומיים מדברים אחרת לגמרי מצפוניים או מפריזאים, באוסטרליה בטריטוריה הצפונית או במלבורן שוב, המבטא הוא אחר לחלוטין. באנגליה [ואני אפילו לא אומרת בריטניה] ההבדל הוא עוד יותר משמעותי, יש אנשים שיכולים להגיד לך מאיזה איזור של עיר מסוימת מישהו הגיע רק לפי המבטא שלו.

P o o f i

New member
איך לא,

דיברתי בכללי, לדעתי מבטא בריטי ומבטא אוסטרלי נורא מעצבנים. ברור שיש הבדל, אני מדברת על מבטא כזה שנגיד ואת פוגשת איזשהו בריטי, כשהוא מתחיל לדבר את שומעת מבטא בריטי כבד ומעצבן (שוב פעם, לדעתי). לא דיברתי על ארצות, דיברתי על מבטאים מסויימים, ולא העמקתי, פשוט הכללתי.

tinkiwinky

New member
היי לכולם מאמריקה ! חחחחחחחחח

היום הכי כיפי היה: שבת התיתה בת מצווה מקסימה - התעצבנתי בגלל: לא התעצבנתי בכלל - התאכזבתי בגלל:שלא יצא לי לדבר עם איריס בסקייפ - בכיתי בגלל: כבר מתגעגעת לסיו וכולם כמובן - הדבר שהכי הצחיק אותי: גידי - מדליק הילד ומצחיק ממש - פדיחת השבוע:השארתי את השלט של החניה באוטו ולא יכולנו להכנס לחנין חחחחחחח - הרגשתי טוב עם עצמי כי: אני מתעוששת יותר ויותר - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי:פשוט עד מוות של פחטר ג'ימס - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי:החמין של הבן שלי - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה:שבוע עם גידי הנכד המקסים שלי - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:גידייייייייייייייי - רציתי להגיד תודה ל:משפחה המקסיעמה והמיוחדצ שלי! אוהבת אותכם - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אתמול עליתי סוף סוף ל 129 - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):לא עשיתי - באיזו רמה אני היום:129 - כמה רמות עליתי:1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: מגלילה כחולה עם סימן שאלה אדום! - קניתי:קשת לרמה 110! - מצאתי:כלום תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:130! - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב:מזוס :) - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:אני אוהבת אותכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה