סכמ"ש..D:

D amaged R oses

New member
:|:|:|

אני זוכרת שדיי אהבתי אותה ששודרה העונה. אבל עכשיו אני לא סובלת אותה.
ומצטערת אבל הבלונד שלה מזעזע, הוא לא מתאים לצבע עור שלה.

ToryMaster

New member
היא עדיין מזעזעת. לא סבלתי אותה.

אלוהים יברך את קמילה בורדומהשמה שעשתה את העונה הזו נורמלית.

D amaged R oses

New member
בורדונובה, ובחיי

לשניה לא הפסקתי לאהוב את המקסימה הזו
עד למורדים והלאה. מהעונות 3 או 4, ועד לעונות עם אנה. היא מדהימה.

D amaged R oses

New member
תגדירי "עכשיו", מזמן לא ראיתי או שמעתי עליה

פעם אחרונה שראיתי אותה משחקת זה היה העונה השנייה של המורדים, וגם את זה לא ראיתי בדיוק.

ToryMaster

New member
עכשיו עכשיו

הבנתי שהיא משחקת עכשיו בעוד איזו טלנובלה של כריס מורנה או משהו.

Don Nirtin

New member
משיכה X4 לצד לואיסנה לופילטו שוב.../images/Emo87.gif

והסידרה דווקא מצליחה להן. נו, כצפוי.

MR Lordi

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: לא יודע... - התעצבנתי בגלל: משהו בבצפר... - התאכזבתי בגלל: משהו בבצפר.... - בכיתי בגלל: - - הדבר שהכי הצחיק אותי: לא יודע.... - פדיחת השבוע: אולי היום- הייתי בחיפה ונפלתי...רק אחותי ראתה....נראה לי. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: כל האלבום החדש של Lordi
אבל אם אחד- אז Deadache, של Lordi. - הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי :X - הסרט הכי טוב שראיתי: הנמלט. ראינו בבצפר
- הדבר הכי טעים שאכלתי: היו הרבה... - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: אין. - הדובדבן בקצפת היה: לא היה... - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - - רציתי להגיד תודה ל: מישהו o_O - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: בקושי שיחקתי
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - - באיזו רמה אני היום: 200 - כמה רמות עליתי:- - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:- - מכרתי:- - קניתי:- - מצאתי:- תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:- - אסיים את הקווסטים:- - אתחדש ב:- - שונות:- - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: Monsters Keep Me Company הוא אחד מהשירים הכי יפים של לורדי!!!!
התמונה הכי יפה של Amen!!!!!!!!!!!

לבנדר א

New member
סכמ"ש בסימן ../images/Emo63.gif

- היום הכי כיפי היה:
כל תחילת השבוע, עד רביעי.
- התעצבנתי בגלל:
אנשים מסוימים.
- התאכזבתי בגלל:
כמה דברים בהירוז.
- בכיתי בגלל:
מה שקרה אתמול. לא רוצה לפרט.
- הדבר שהכי הצחיק אותי:
בעיקר קטעים מסדרות, וכמה משפטים חכמים של עיני לילה משליחותו של רוצח.
- פדיחת השבוע:
אני מעדיפה לא לחשוב על זה.
- הרגשתי טוב עם עצמי כי:
עשיתי שיחת טלפון, ולא מתתי.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש:
כלום.
- הספר הכי טוב שקראתי:
טרילוגיית הרואים למרחק של רובין הוב.
- הסרט הכי טוב שראיתי:
האביר האפל, אני חושבת. אפילו שציפיתי ליותר.
- הדבר הכי טעים שאכלתי:
תפוחים. הרבה מהם. הררים.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:
הבאתי כבר פעם אחת, אני רואה את עצמי כפטורה לזמן הקרוב.
- הדובדבן בקצפת היה:
הספר.
בטח יש אנשים מסויימים שיבינו אותי.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:
יעל עשתה לי את החצי הראשון, הנחמד, ומישהו אחר עשה לי את החצי השני, ולא לטובה.
- רציתי להגיד תודה ל:
יעל.
היא יודעת למה.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
יגיע עוד איזה ארגז של תפוחים, והתנסות מסוימת תעבור בהצלחה.
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי:
היום, אין ספק! החתונה הייתה מדהימה!
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):
נובים. לעזאזל איתם. (ועל מה אני אקטר בסכמ"ש הבא?
)
- באיזו רמה אני היום:
73.
- כמה רמות עליתי:
0 מאופס.
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:
חלזונות.
- מכרתי:
שום דבר ראוי לציון.
- קניתי:
שום דבר ראוי לציון.
- מצאתי:
שום דבר ראוי לציון. (אבל קיבלתי אחלה מתנות לחתונה. תודה לכם!)
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה:
20 עם נוביות. אבל יום אחד, יום אחד, אני אתקדם עם הפריסטית!!!
- אסיים את הקווסטים:
במייפל איילנד.
- אתחדש ב:
מלא דברים של NX, כולל AP reset ועוד מטעמים!
- שונות:
אם אני פותחת guild בשם WinjezzFans, מי מצטרף?
תמונה:
"בוהאהאהאהא, הצלחנו ליצור סרט ששוחט את הספר באופן מושלם!
אך, אבוי! מה זה??? חברים, אנחנו בצרה! איכשהו, קטע שיכול להציל לגמרי את הסרט מצא את דרכו פנימה. מה נעשה? הו, אני יודע! נחתוך אותו!" וכך, יקירי, "הארי פוטר ומסדר עוף החול" ניצל להפוך לסרט נסבל. ואני נשארתי עם התמונה ועם הדמעות.
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:|סדגש
פיטר חתיך. ואמג, מי אמר שהבמאי של העונה השנייה גרוע? עד עכשיו (פרק 3) הוא הכניס פיטר-ללא-חולצה ב~כל~ פרק! גאון.
ואם מישהו מעז לספיילר לי, אני אגלה איפה הוא גר ואנחנו כבר נבדוק אם הוא יכול לחדש רקמות.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Don Nirtin

New member
פיטר כזה סקסי.

ועזבי שהוא הסיבה היחידה שאני רואה את זה. הוא וקלייר.

לבנדר א

New member
../images/Emo58.gifומה עם הירו?

הוא היה כזה חמוד בעונה הראשונה! עכשיו בשנייה דווקא הוא מתחיל להציק. כאילו, מה הקטע שלו להתאהב דווקא בבחורות מזמנים אחרים?
או בעצם, להתאהב בבחורות בכללי. הרי יש לו את אנדו!

לבנדר א

New member
../images/Emo58.gifאפילו פיטר אמר!

כאילו, בפרק בעונה הראשונה שהם הגיעו לעתיד ולפיטר הייתה את הצלקת הסקסית ההיא? אז מתישהו הוא אמר לאנדו שכשהוא מת הירו איבד את כל שמחת החיים שלו והפך למדוכא ומסכני. ואז הוא נעץ באנדו מבט רב משמעי. כלומר, רב משמעי, אבל עם משמעות אחת. והמשמעות הזו היא, "אנדו, תקלוט, נועדתם זה לזה!!!11111111". אבל ממש. בקיצור, גם פיטר וגם אני אמרנו שכן.
זה סגור.

לבנדר א

New member
../images/Emo58.gifסיילר?

אבל הוא... אה... פותח מוחות של אנשים, וכאלה. ._.; את יודעת. לא בחור סימפטי במיוחד.

icy woman

New member
עם הקדשה לקים שהצטרפה למשפחה..

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה:יום שני - מלא סטודנטים ביקשו את הקורס שלי למרות שכבר היה סגור - התעצבנתי בגלל: קים (אבל עבר לי!) - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: שמאיה נסעה לכל כך הרבה זמן... - הדבר שהכי הצחיק אותי: קים, קים ועוד פעם קים (וזה אחרי שהלחץ עבר..) - פדיחת השבוע: היי, השבוע לא היתה לי! קים השולטת - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש:precious של דפאש מוד - הספר הכי טוב שקראתי:blood of the fold= חוק הקוסמים השלישי של טרי גודקינד (אין לי כח לחכות לתרגום..) - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:so how can you tell me you lonely ... let me take you by you'r hand and lead you thrue the streets of london i'll show you something that make you change your mind לקים- בעקבות השרשור של פגיעה.. - הדובדבן בקצפת היה: החתונה של קים ואיתמר - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: הילדים שלי - רציתי להגיד תודה ל: גלית (לא שכחתי את הסמגה שעשית עבורי!, סיווני ומאיה הרחוקה, איציק- על העזרה לגלית והתמונה המדליקה - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: השבוע במשחק: - היום הכי כיפי:שבת חתונה - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום:102 - כמה רמות עליתי:1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: cornian - מכרתי: - קניתי:מתנות לחתונה - מצאתי:מלאן חפצים לרמות 90-100 תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: קים! ברוכה הבאה למשפחה. תצטיידי בשכפ"צ!!!

למעלה