סכמ"ש..D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifסכמ"ש..D:

ואני אפילו לא מאחרת יותר מדי!!=0
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - פדיחת השבוע: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי
שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

ReallyWrong

New member
...

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: חמישי[ערב] ואתמול. חוץ מזה היה שבוע מגעיל בהחלט - התעצבנתי בגלל: שאנשים עושים דברים ממש לא במקום .. ולא נראה כאילו אכפת להם ממש - התאכזבתי בגלל: שקיבלתי 83 בהכתבה בערבית .. אחלה ציון אבל ציפיתי ליותר. והיה רק פרק אחד של האמת העירומה
- בכיתי בגלל: שטות - הדבר שהכי הצחיק אותי: יום חמישי בערב היה פשוט .. צחקתי בלי סוף, פגשתי כמה אנשים שאני מכירה שהיו בעזריאלי לפני אבורטד במקרה כשהייתי עם חברות, והיה איתם די משעשע ואז הלכתי עם חברות להסתובב בעזריאלי ופשוט גססתי מצחוק - פדיחת השבוע: השפלתי את עצמי בעזריאלי ממש - הרגשתי טוב עם עצמי כי: עמדתי על שלי בקשר למשהו שממש חשוב לי :) - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: האמת, יש 3 שמתנגנים אחד אחרי השני .. Angels on the moon, Picture וFaith - הספר הכי טוב שקראתי: התחלתי את המקרה המוזר של הכלב, ליומן קריאה - הסרט הכי טוב שראיתי: היי סקול מיוזיקל 3 כאילו יו כאילו דה [לא] - הדבר הכי טעים שאכלתי: תפוז, ובדר"כ אני ממש שונאת תפוזים והוא באמת היה טעים - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: 'I gotta think twice before I give my heart away and I know all the games you play, beacuse I play them too' - הדובדבן בקצפת היה: שהמבחן בתנ"ך היה ממש קל והלך ממש טוב, אני חושבת - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: אנשים מהכיתה בעיקר - רציתי להגיד תודה ל: למעלה ? - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אני אקבל את המבחן באנגלית ויהיה רשום עליו מספר שגבוה מ80? השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היה חרא שבוע במשחק - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): 999 פטריות ירוקות.. איכ איכ איכ. וכל שאר ה999 אבל את הירוקות סיימתי - באיזו רמה אני היום: 33, 31 - כמה רמות עליתי: 0 ו0 [כמה מפתיע] עליתי הרבה אחוזים בסינית 52 אבל זה רק כי אני מלא בלפרקונים בשביל להשיג כסף - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: לפרקונים ? - מכרתי: כלום, נראה לי - קניתי: כנ"ל - מצאתי: Dark Linnex, Dark Enigma[?] לא סגורה על השמות, רמה 70 BOWMAN רמה 70 MAGICIAN תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: לא יודעת אם אעלה - אסיים את הקווסטים: 999 אני לא אסיים סביר להניח, אולי אתקדם איתם קצת אם ישעמם - אתחדש ב: כלום ? - שונות: - - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: עוד מעט יום הולדת .. יאי

D amaged R oses

New member
Chiquitita chiquitita balia asi

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: כל יום?
- התעצבנתי בגלל: אנשים
- התאכזבתי בגלל: כנ"ל - בכיתי בגלל: לא בכיתי
- הדבר שהכי הצחיק אותי: - פדיחת השבוע: נראה לי שלא הייתה X: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: מלא שירים נוסטלים מקטנטנות והמורדים
- הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: תפו"א
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חבר-מייפל שלי וחברות
- רציתי להגיד תודה ל: להם :) - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיו מלא ביטולים ביגלל המשלחת לפולין
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום
שגלית, סיוון ואיציק עזרו לי
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): הקווסטים לזאקום, אני עוד בקפיצה
צריכה להתחיל עכשיו מחדש גם
- באיזו רמה אני היום: 62 - כמה רמות עליתי: 0 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: לא ממש הרגתי הרבה מפלצות xD - מכרתי: כל מיני שטויות בחנות
- קניתי: שום דבר נראלי - מצאתי: 2 פריטים לא משהו, מכרתי לNPC תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 63?! אמן
- אסיים את הקווסטים: לזאקום :) - אתחדש ב: קסדת זאקום.. ייקח עוד זמן!
- שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: שיהיה שבוע סווווף

ToryMaster

New member
דיייייייייי

אני שרה כל השבוע את פימפוז'ו ועושה את הריקוד!

D amaged R oses

New member
גם אני וזה בכלל לא מצחיק../images/Emo3.gif

גם עשיתי מיני ריקוד בוניטה דה מאס

ToryMaster

New member
יו עם הידיים?

גם את צי'קו דיפיסיל [וואטאבר] רקדנו, אחד החזקים, החלטנו שאנחנו רוצות שמלות כמו בפימפוז'ו.

D amaged R oses

New member
רופל גם את זה עשיתי xDDDD

ויש לי נוסטלגיות של כלללל השירים, של ניקו ואבא שלו, מילי ואמא שלה
וואי
ובנחמין היה מממממממממממממממשששש מדהים פעם... כאילו, לא שהוא לא מהמם עכשיו, אבל בקליפ של פקניו אמור, העיניים שלו פשוט... ואווווווווו

D amaged R oses

New member
ALMOST 18 ../images/Emo13.gif

אני הייתי רואה ממש באיזור הזמן הזה.. אבל זה ביגלל שלא "רציתי" לראות לפניי. סבתא שלי כל הזמן הייתה רואה ומשגרת היום יום הייתי באה אליה, יום אחד מחוסר ברירה התחלתי לראות.. אבל התחלתי לפני שמילי ראתה את גבי.. עוד מהמעון הישן שלהם. אבל יחסית מעורפל לי.. בכללי מעורפל לי כי עבר המון זמן :) אני מאוד מתאמצת לחפש פרקים עכשיו אבל אין לי מושג איפה.. דיי התגעגעתי

ווינגז

New member
לא ידעתי שאת בקטע של קטנטנות!

היו לי את כל הדיסקים של הסידרה עד לפני חצי שנה בערך, מטורף, אחת הסדרות שהכי אהבתי בעולם.

Don Nirtin

New member
דווקא השיר הזה?

אני מעדיף את סיימפרה ציקיטאטאס מהעונה החמישית.

Don Nirtin

New member
בתור כבד שמיעה

זה בערך השיר היחיד שאפשר להבין קצת. והוא גם קצבי. וזאת העונה המועדפת עליי בגלל הרבה סיבות. אחת מהן זו מילי סטיגמן המקסימה שגילמה את פיה פצקו אסבדו בכזה כישרון. אח, איזו שחקנית!

D amaged R oses

New member
העונה החמישית עם הבלונדה המזעזעת הזאת?

אנה? לא מתתי על העונה הזאת. למרות ששם עוד ראיתי, בהתחלה היה בסדר. מתישהו שם הפסקתי לצפות, אולי עונה 6. שלא נדבר על מה שקורה עם קטנטנות.. גרסאות מזעזעות עם שירים מועתקים. שחקנים מגעילים.. ווי זמיר.

Don Nirtin

New member
היא לא בלונדה מזעזעת.

זו גרסיה קולמנרס, אחת השחקניות הכי מבוקשות בעולם הטלנובלות. היא ידועה בהיעלמות ממושכת מן המסך. לדוגמא משנת 1992 עד ל1999 היא לא צילמה אף נובלה עד לקטנטנות. לאחר מכן צילמה עוד נובלה ב2000 וכבר 9 שנים שהיא מתבצרת במיאמי עם בנה. אחת הנובלות המוצלחות שלה הייתה מנואלה יחד עם השחקן חורחה מרטינז שגם שיחק בקטנטנות בעונה השנייה בתפקיד אביה של סינתיה. גם השתתף שם השחקן גוסטבו גיז`ן שגילם את עורך הדין הנעלם של עונה חמישית ואת פרנסיסקו בעונה החמישית. ולסיום, גם מילי סטיגמן שיחקה שם. אירוניה הייתי אומר.

למעלה