סכמ"ש..D:

Guid

New member
אם כבר חוק הקוסמים, איריס,

שמעתי שיש סדרת טלויזיה חדשה דנדשה שמבוססת על הספרים האלה (חרב האמת, או משהו כזה). ידעת? D:

Guid

New member
יש מצב~ לא קראתי את זה,

סתם חשבתי שאם איריס אהבה את הספר אז אולי היא תתעניין בסדרה~ D: תודה על ה`תיקון`, anyway~

Guid

New member
שם הסדרה הוא:

Legend of the seeker. הייתי פשוט חייב למצוא את זה... /tapuzforum/images/emo6.gif

Guid

New member
ערוץ כלשהו באמריקה~

כרגע לא תתפסי את זה על מסך הטלויזיה בסלון. אבל יש דרכים אחרות לראות סדרות כאלו... /tapuzforum/images/emo8.gif

deisy

New member
מממ.... איריס.. כנסי רגע..

דברי עם בני הגדול - הוא יארגן לך מה שתרצי
כדי שתוכלי לראות על הסמך בסלון מתי שתרצי

icy woman

New member
לא, לא שמעתי

אבל אין ספק שספר תמיד יותר טוב מסרט (למרות שאני נהנת גם מהסרטים) המקרה היוצא דופן העיקרי הוא "אני האגדה" שראיתי קודם את הסרט (ב IMAX כשהייתי בניו זילנד=אפקט אדיר לראות במסך ע נ ק י) ואח"כ קראתי את הספר. הסרט מעולה! והספר פשוט- אין עליו!!!!! וכמובן שאין שום קשר בין הסרט והספר- שני סיפורים לגמרי שונים

deisy

New member
../images/Emo6.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: בגדול, כל השבוע עבר בסדר... - התעצבנתי בגלל: לא התעצבנתי! (יכול להיות?
) - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: שמאיה נסעה לי רחוק ולהרבה זמן..
- הדבר שהכי הצחיק אותי: קים! עם החתונה! - פדיחת השבוע: היתה לי?
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: אנשים חייכו אלי
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: היער של הרלן קובן - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: המשפחה שלי
(נמאס להגיד כולל המאומצת, זה תמיד כולל!) - רציתי להגיד תודה ל: סיון
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה נחמד השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אתמול ב DM עם סיון איציק ורותם
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא עשיתי קווסטים - באיזו רמה אני היום: 96 - כמה רמות עליתי: 1 (אבל זה היה היום..שבוע חדש נחשב? ) - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: גובים
- מכרתי: כלמיני דברים לסיון - קניתי: קיבלתי - כפפה חדשה
- מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 97? - אסיים את הקווסטים: אני רוצה לעשות פאפ
מי בא? - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:מאיה - אני מתגעגעת אליך

ווינגז

New member
Always one foot on the ground

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שישי-שבת, הייתה פה חברה מירושלים שלא ראיתי כבר מלא זמן - התעצבנתי בגלל: כרגיל, למרות שניסיתי שלא, וגם אסבסט.
- התאכזבתי בגלל: שאני לא תורמת כמו שחשבתי שאתרום. - בכיתי בגלל: סתם תסכול. - הדבר שהכי הצחיק אותי: שיחות עם נעה. - פדיחת השבוע: לא נראה לי שהיה משהו רציני. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: היה בסדר, וגם נתתי לנעה לצלם אותי! - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: נכון לשבוע שעבר? Forgiven - Alanis Morissette - הספר הכי טוב שקראתי: עדיין "עיין ערך 'אהבה'". יעל, הוא משתפר! - הסרט הכי טוב שראיתי: וואי, היה משהו, נראה לי שקרו לו "להתעורר אתמול בבוקר". - הדבר הכי טעים שאכלתי: פסטה? - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:
What I learned I rejected but I believe again I will suffer the consequence of this inquisition If I jump in this fountain, will I be forgiven We all had our reasons to be there We all had a thing or two to learn We all needed something to cling to So we did​
- הדובדבן בקצפת היה: לגמרי נעה - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נעה ויעל - רציתי להגיד תודה ל: נעה ויעל, כרגיל - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: השבוע? שיתחיל להיות בסדר. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היה איזה יום, לא זוכרת מה זה היה כבר. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אין מעיקים ברמה הזו! - באיזו רמה אני היום: 34 נכון לסופ"ש. - כמה רמות עליתי: ארבע? - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: הכל - מכרתי: כלום - קניתי: כלום - מצאתי: כלום תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 40? - אסיים את הקווסטים: מה שיש - אתחדש ב: כסף - שונות: בוהו - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: תראו תראו תראו!

ReallyWrong

New member
../images/Emo45.gif אני כמעט בטוחה שזה 'להתעורר אתמול בבוקר'

ראיתי את זה בערוצי סרטים של יס 99%

D amaged R oses

New member
ואווו!!!../images/Emo99.gif

מה זה, לקחת לי את החתול שלי?! איזה מקסימים?
איך הוא שומר על נועה שלי[כן, לחתולה קוראים נועה]

Don Nirtin

New member
מסכם אני../images/Emo87.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: היום, כנראה. - התעצבנתי בגלל: --- - התאכזבתי בגלל:--- - בכיתי בגלל:---- - הדבר שהכי הצחיק אותי: פאזל של 300 חלקים
- פדיחת השבוע: --- - הרגשתי טוב עם עצמי כי: אכלתי יותר מדי. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: --- - הספר הכי טוב שקראתי: הערפל המתפוגג. - הסרט הכי טוב שראיתי: ---- - הדבר הכי טעים שאכלתי: סבתא והאוכל שלה. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:-- - הדובדבן בקצפת היה:--- - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: סבתא וסבא. - רציתי להגיד תודה ל: נעמונת נשמונת. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יהיה טוב. לא שיחקתי במייפל השבוע
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 7א589א658435!!!!!!!!!!
- אסיים את הקווסטים: אין לי קווסט מעניין לסיים. - אתחדש ב: כפפות ועגילים? - שונות: גלית תעשי לי ליץ'!~ - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני מאוהב בויקונימו. (אל תשאלו)

sapir aloud555

New member
הבריטים חירשים.

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שישי. - התעצבנתי בגלל: הבריטים. לול. - התאכזבתי בגלל: נ"ל. - בכיתי בגלל: לא בכיתי. - הדבר שהכי הצחיק אותי: תגובות בDS. - פדיחת השבוע: לא הייתה, נראה לי. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Laura White - Sunshine.
- הדבר הכי טעים שאכלתי: עוגת פרג. - הדובדבן בקצפת היה: מוצ"ש. רנדי! - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ;; - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: הבריטים חירשים. למה העיפו את לורה מX, עד שאני רואה סדרה מעפנה כזאת, מעיפים את הכי טובה. פייל. (ועכשיו אין לי שוב מה לראות).. |מדברת לעצמי| |סתסכול, כי הספקתי לחפור לחצי עולם|

P o o f i

New member
מבטא בריטי זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיש ../images/Emo46.gif

כנ"ל לגבי מבטא אוסטרלי.

לבנדר א

New member
את צוחקת? ../images/Emo2.gif

ב24 מצאתי את עצמי נתונה בקונפליקט פנימי כשלאחד הרעים היה מבטא בריטי. ידעתי שאני אמורה לשנוא אותו, אבל... לא הצלחתי.

למעלה