עידכונים

ואיפה שון?

למה אין תמונות של שון וג'יידן ביחד?למה בכלל כל פעם בריטני רק עם אחד מהם?אני מקווה שהיא לא מפרידה ביניהם ככה שהאחד אתה והשני עם קווין...מקווה שנראה אותם מאוחדים בקרוב:) ובלי קשר יש משהו רשמי לגבי הוידאו?כולם מדברים על זה שהיא על הסט ושסינגל נבחר אבל כולם "דיברו" כבר המון פעמים.הדבר היחיד שנכון מכל זה,זה שבריטני באמת לא מביעה דעה...לאחרונה היא ממש שומרת(או מנסה לשמור אבל הפפרצי מפריעים כהרגלם) על פרופיל נמוך...

Over To You

New member
חח תראו משו ../images/Emo6.gif

http://britney-spears.blogcindario.com/ficheros/britneybaldmx7.jpg

YugiBoy

New member
יאאא איזה יפהההה ../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אפשר לקחת תמונה אחרת ולשים במקום הפנים שהם, כנ"ל כל חלק בגוף שמה, וזה יכול לצאת ממש פצצה!

SuperShiro

New member
הסינגל החדש יושמע ב 12 לאוגוסט?

Britney's new single to debut on the radio August 12th According to ChaoticOne, a member at Pop Prodigy, Britney's new single off her new album is said to debut on the radio on August 12th. In fact, a popular radio station in Minnesota, KDWB, played And Then We Kiss and then talked about Britney attending the VMAs. People started calling the station and asked questions about the new single. The host then said: "We will be premiering Britney's new single on August 12th so keep it locked here for more info!"
תרגום על פי אחד מחברי הפורום באתר UBritney הסיגנל מהאלבום החדש של בריטני יושמע בפעם הראשונה בתחנת רדיו ב 12 לאוגוסט. למעשה, תחנת רדיו פופולארית במינסוטה, KDWB, השמיעה את "And Then We Kiss" ואז דיברה על כך שבריטני תגיע לטקס ה VMA. אנשים החלו להתקשר לתחנה ושאלו שאלות באשר לסינגל החדש. מנחה תוכנית הרדיו אמר "אנחנו נשמיע את הסינגל ב 12 לאוגוסט אז הישארו איתנו לעוד מידע". ממש הייתי רוצה להאמין לשדר, ואני מניחה שאם התחנה היא תחנה גדולה ופופולארית היא גם בוודאי די אמינה, אבל כבר היינו בסרט הזה בעבר – תחנת רדיו הבטיחה להשמיע את הסינגל של בריטני, ולבסוף התברר שהוא בכלל לא היה בידיהם. שוב, אני ממש רוצה להאמין לדבריו, אבל אני מניחה שנצטרך לחכות ל 12 לאוגוסט בכדי לדעת אם הוא דובר אמת או לא. [ואני אצטרך לחכות ל 19 לאוגוסט כי אני לא אהיה בארץ
הם לא יכלו להבטיח שישמיעו אותו קצת מוקדם יותר?
]

shir spears

New member
יאא הלוואי

7 ימים לפני היומולדת שלייי תחזרי בדיוק להגיד לי מזל טוב

הלוואי..

אני מקווה שזה נכון.. כבר קודם אמרו שזה ישודר באיזה תחנה ובסוף זה לא..אז לא יודעת אם להאמין..

tali44

New member
11 ימים לפני היומולדת שלי... ../images/Emo13.gif

אני מקווה...........!! גם חוץ מזה נראה לי שבאוגוסט זה דיי תאריך טוב לשחרר שיר חדש. כי זה כזה חופש גדול ולא יודעת, עיצומו של הקיץ וכולם הולכים לבלות ומסיבות וישמעו את השיר שלה... חחחחח ואם זה יהיה אחרי הראיון זה יהיה מצויין, אם הסינגל היה כבר יוצא זה היה מאד מוזר וזה היה פתאומי ומוזר. נצטרך לחכות אבל זה שוה את זה! (ושוב, אני מקווה שזה נכון!)

למעלה