עידכונים

SuperShiro

New member
הם גרמו לבריטני "לספר הכול"

Britney Spears’ Big Interview; Family Boating Adventure With all the hype and drama surrounding Britney Spears, you gotta wonder what she’s thinking. The “ Stronger” singer has been pretty quiet about all of the rumors going around, and she’s about to weigh in. In what is promised to be a “shocking interview,” OK! Magazine plans on running a story next week that contains a very candid conversation with the fallen pop princess. They met up with her on the set of her new video earlier this week, and “got her take on everything.” With a new single ready to go, and a new video in the works, Brit’s got a lot on her plate. She’ll be hosting the grand opening of LAX in Las Vegas, and is rumored to be kicking off her comeback this September at the MTV Video Music Awards Alas, it will be good to hear directly from Brit’s mouth what has been going on with her. And maybe she’ll confirm or deny the rumors that she’s preggers again. Who knows?
תרגום עם כל הרעש והדרמה המקיפים את בריטני ספירס, חייבים לתהות מה היא חושבת. הזמרת "החזקה יותר" הייתה די שקטה באשר לכל השמועות הרבות, אך היא בדרך להיכנס ולהשפיע [בקיצור, לספר הכול]. עם מה שמובטח כ "ראיון שמעורר שוק" המגאזין "OK!" מתכנן להריץ סיפור, בשבוע הבא, המכיל שיחות מאוד חושפניות עם נסיכת הפופ הנופלת. הם נפגשו איתה על סט הצילומים של הוידיאו שלה, מוקדם יותר השבוע, וגרמו לה "לחשוף הכול". עם סינגל חדש המוכן לצאת, ווידיאו חדש הנמצא בעבודה, לבריטני יש תכנונים רבים. היא תארח את הפתיחה הגדולה של המועדון "LAX" בלאס וגאס, ושמועות רצות כי היא תחזור ובגדול בספטמבר הזה, בטקס ה VMA של MTV. זה יהיה טוב לשמוע הישר מבריטני מה עבר עליה בזמן האחרון. ואולי היא תאשר או תכחיש את השמועות על הריון נוסף [חח בטח, הריון נוסף, נו מה, איך ניחשתם?]. מי יודע? אני ממש מקווה שכל השמועות סביב הראיון עם "OK!" נכונות. אני ממש ממש רוצה לשמוע כל מה שיש לה להגיד. יש לי הרגשה שהראיון הזה, אם הוא אכן התקיים ויצא בגיליון השבוע הבא של המגאזין, יגרום לרבים מאיתנו לבכות. בריטני

shir spears

New member
כתבה כזאת תעשה לה רק טוב

שתפתח תדברים ותסביר לכל העולם על התקופה שהיא עברה כי הרבה דברים נשארו פתוחים...

יואוו אני כ"כ מחכה לזה..

סוף סוף היא תחשוף את מה שעבר עלייה...וכך אנשים יבינו מה עבר עלייה.. אני מחכה לזה.

YugiBoy

New member
מקווה שיצא טוב, ושלא יהיה בוידאו.

שיהיה ראיון בכתב בתוך העיתון...בלי תמונות...(אלה אם הן חדשות כמובן) ושלא יערכו לה את מה שהיא אומרת ויגרמו לה לצאת טיפשה... כמו שתמיד עושים. נשמע כל כך מעניין מה יש לה להגיד, בנוסף למכתב שהיא כתבה לנו לא מזמן... !

brit is my love

New member
הילארי דאף מגנה על בריטניי

בראיון של הילארי דאף במגזין מקסים אמרה על בריטני:"אני לא מבינה למה כולם זועמים עליה, אמא שלי הפילה אותי הרבה פעמים שהייתי ילדה קטנה זה לא ביג דיל עזבו אותה כבר! תנו לה לחיות את חייה בשקט.." איזה מותק

חמודה... ../images/Emo9.gif היא צודקת...

זה נחמד שככה מגנים על בריט... ואני מסכימה איתה.. היא צודקת ב100 אחוז.. איזה אימא לא הפילה אפילו פעם אחת בטעות את הילד שלה?!?!? ואני מתה עלייה בלי קשר לזה,היא זמרת טובה...

Invisible Boy

New member
יש לך אולי את המקור המלא ?../images/Emo9.gif

באנגלית או העיתון עצמו בסריקה ? תודה

brit is my love

New member
אממ...

לא בטוח אם זה המגזין הזה כי בתקופה האחרונה יש לה המון שערים על מגזינים. אבל נראלי שזה זה

brit is my love

New member
או שזה זה

זה בכלל מגזין של אס.. (שימו לב שגם בריטני בקטן שם..) הקיצר זה הראיון הזה שהיא דיברה עליה התבלבלתי

shir spears

New member
חחח חמודה../images/Emo9.gif

אמא שלי הפילה אותי הרבה פעמים שהייתי ילדה קטנה
אבל זה ממש נכון חח

למעלה