עידכונים

SuperShiro

New member
../images/Emo47.gifעידכונים

לבקשתו של רון נפתח שרשור חדש, וגם כיוון שהשרשור הקודם באמת מאוד מאוד עמוס.

SuperShiro

New member
בריטני רואיינה על ידי מגאזין "OK!" ותתן

ראיון חושפני במיוחד?
Big Britney News! TELL ALL INTERVIEW? Coming up!!! ps. Perez was at the the set of the video screaming... "PEREZ LOVES YOU BRITNEY!" See that video here. UPDATE: This should be very very very interesting! Sources reveal exclusively to PerezHilton.com that Britney Spears will finally reveal all (hopefully). The former pop star was interviewed by OK! magazine on the set of her new music video in downtown Los Angeles on Thursday. Spears was also photographed by the mag and will grace the cover of their new issue, out next week. “It’s a shocking interview,” a source tells us. Ok. Nick & Vanessa, boring. Britney’s first real interview since leaving rehab? AMAZING!!!!!!
תרגום קודם כל, הבחור הנחמד [כביכול
] שצעק "Britney I love you" "You're looking sexy, I love the new hair" וכדומה הוא לא אחר מאשר פרז הילטון, מנהל הבלוג prezehilton.com . אם תקשיבו בזהירות, תוכלו לשם לב שהוא אומר "Britney perez loves you" ושחברתה של בריטני, שענתה במקומה אומרת גם היא "I love you perez". עדיין חושבים שהוא נחמד?
http://208.179.27.213/flash/SPTLA4V190707A.swf בכל אופן, עכשיו למשהו מעניין ומרגש קצת הרבה יותר!
אני לא יודעת כמה הוא אמין, אבל ייתכן וזה נכון, נראה בשבוע הבא
מקורות חושפים בפני פרז באופן אקסקלוסיבי כי בריטני ספירס סוף סוף תחשוף הכול [בתקווה שכך תעשה]. כוכבת הפופ רואיינה בידי המגאזין "OK!" על סט צילומי הוידיאו קליפ החדש שלה, בעיר, בלוס אנג'לס ביום חמישי. ספירס גם צולמה בידי המגאזין ותכסה את הקאבר של הגיליון החדש אשר יצא בשבוע הבא. מקור מספר כי "זה ראיון שמעורר שוק". נו
לפחות אני חולה בזמן טוב.

annaLOVExtina

New member
וואו ../images/Emo178.gif

אני כבר לא עומדת בקצב
הקאמבק מתקדם
גם ראיון.. גם קליפ.. אנניי מתרגשת
אעאעאעאעה. אהה ותהי בריאה..

YugiBoy

New member
Cant Wait!!

נשמע כל כך טוב!! מקווה שלא יהיה יותר מידי ארוך כדי שיהיה אפשר לתרגם את זה...

shir spears

New member
ואי נשמע טוב../images/Emo99.gif

ומי זה הפרז הזה שאתם מדברים עליו כל הזמן?

candyheart

New member
אני חייבת לומר...

שעד כמה שאני שונאת אותו,הוא ממש הצחיק אותי עם הצעקות שלו... מתישהו הוא אומר לה " I'm here baby,I'm toxic"
גם ב-x17 יש וידאו שבו פרז מסתובב באיזור הסט עם פיאה ורודה(כמו שבריטני לבשה כמה פעמים) ותחתונים ורודים קצרצרים...והצלמים של x17 כל הזמן צועקים לו "ewwwwww"! פשוט קורע...

יואו איזה כיףף... אני ממש שמחה..

חיכיתי לראיון כזה.. זה ישפר את תדמיתה..שאני יקראו על מה שעבר עלייה..

0rin

New member
../images/Emo210.gifיאיייייייייייי../images/Emo99.gif

איזה אושר!!! בריטני שלנו חוזררררררררררררררררררת!!!!!

tali44

New member
טוב, אני ממש ממש ממש מקווה שזה נכון!!

כי זה הולך לשפר לה את התדמית ובטח היא תדבר על כל מה שהיא עברה ("ראיון חושפני במיוחד") כי לא היה לה את לארי שיסביר מה קרה או מישהוא שיסנגר עליה או דובר אישי שידבר עם העיתונות ובינתיים העיתונים והתקשורת חגגה ואמרה מה שבא לה, ועכשיו הגיע תורה של בריטני לדבר.
אני ממש מקווה שזה נכון, זה רק יועיל לה.....!!

YugiBoy

New member
אבל צריך לזכור,

שבהמון רעיונות הדברים פשוט הוצאו מהקשרם. הם יכולים לתת חצאי דברים שהיא אמרה, כדי שזה יצא בדיוק ההפך ממה שהיא התכוונה. יכולים לחבר דברים שהיא אמרה לשאלות אחרות כדי שהמשמעות שלהם תיראה שונה לגמרי.... ועשו את זה כל כך הרבה פעמים, לאו דווקא לה. אני לא מכיר ראיונות מהעיתון הזה אבל שתעשה הסכם איתם.. שזה נשאר ככה ושהיא רואה את זה לפני הדפסה ומאשרת.

brit is my love

New member
שאלה: מי זה פרז.?

אתם כל הזמן מדברים עליו מי זה?... והוא אוהב או שונא את בריטני? ועוד משהו למה חושפים דווקא בפניו שיהיה לבריטני ראיון במגזין או.קי?

YugiBoy

New member
לפי מה שאני יודע

היא מנהל של אתר פפראצי מעצבן...ולפי מה שהבנתי, הוא לא מת עליה.

דואט בין בריטני../images/Emo99.gif לג'נט ../images/Emo5.gif ?

According to a original source, the pop princess, Britney Spears and Janet Jackson are set to record a duet for Janet's upcoming album. Another source said: "Janet was extremely touched when she heard about making a duet song with Britney. Janet wrote a song that fitting the style of Britney. It called "[I Just Wanna] Silly Wave לא בריטני!! לא
פיככס מקווה שזה שמועה עדיף שהיא תתמקד עכשיו ותוציא את מולא האנרגיות על הקאמבק שלא, ולא על איזה זמרת נכשלת שמבייצת אלבומים
פיכס

YugiBoy

New member
מבייצת אלבומים ../images/Emo6.gif

קרעת אותיי... לא רוצים את ג'אנט... לא משהו אישי נגדה.. חוץ מזה שנראה לי שהיא אחות של מייקל ג'קסון, לא שמעתי ממנה או עליה יותר מזה ואין לי כח לזה... הדואט עם מדונה היה מספיק.

למעלה