עידכונים

shir spears

New member
לא נראה לי..../images/Emo4.gif

שמעתי שעובר עליה תקופה מאוד קשה ושהיא עלתה 16 קילו אז לא נראה לי שהיא תוציא דואט איתה..

xtina 4 ever

New member
למה? זה יכול להיות מאוד נחמד.../images/Emo210.gif

ג'נט היא זמרת מעולה, ושתיהן יכולות להיות שילוב מאוד נחמד. ואני לא מבינה איך החיצוניות שלה קשורה פה.

0rin

New member
../images/Emo210.gifמ'זו התמונה הזאאאאאאאאאאאאת!??!../images/Emo5.gif|

ואני לא סובלת את ג'נטטטטטטטטט

tali44

New member
היא מזעזעת בתמונה הזו ../images/Emo5.gif

אבל הבנתי מפה שזו אחותו של מייקל ג'קסון, ופעם ראיתי קליפ שלה והיא דווקא שרה טוב. לפי דעתי יהיה נחמד אם בריטני אחרי שתשחרר כמה סינגלים תשתתף בשיר עם ג'נט לדיסק של ג'נט (כמו שאקירה שהשתתפה לדיסק של ביונסה, או ג'סטין שהשתתף לנלי גם בתקופת קאמבק שלו, או כריסטינה שגם עשתה משהוא כזה) לפי דעתי זה מהווה בונוס, יעני נגיד לאנשים בריטני- הוציאה דיסק, קליפים, הופיעה והשתתפה בשיר של... זה יהיה נחמד לפי דעתי.

Choki Like Duh

New member
תרגום לידיעה:

לפי מקור מקורי, נסיכת הפופ בריטני ספירס וג'נט ג'קסון מתכוונות להקליט דואט לאלבום הבא של ג'נט. מקור אחר אמר: "ג'נט ממש התרגשה כשהיא שמעה על דואט עם בריטני. ג'נט כתבה שיר שמתאים לסגנון של בריטני. השיר נקרא "(אני רק רוצה) גל טיפשון".

סתם זמרת..מי בכלל מכיר אותה..

עם מדונה זה היה בסדר כי היא הייתה זמרת מצליחה וכולם דיברו על הדואט בין שני "דיוות הפופ".. אבל למה עם ג'נט?!?!?זמרת שאף אחד לא שם עלייה.. אם היא עושה כבר דואט אז שתעשה עם זמרות יותר מצליחות.

Im cool

New member
יש פה גם ילדים קטנים!|קםס|

ותראה איזו תמונה פרסמת,לא כולם פה גדולים ><

Brit22k

New member
../images/Emo42.gif פפרצי חדש: בריטני ג'יידון ושון ../images/Emo42.gif

הנה מספר תמונות פפרצי חדשות של בריטני עם שון וג'יידון ! שון וג'יידון כרגיל כאלה חמודים , ושניהם מאוד גדלו בריטני גם נראת טוב
לחצו על הקישורים הבאים כדי לראות את התמונות

YugiBoy

New member
יש הרבה אופציות.

דבר ראשון, בדרך כלל, יש המון תינוקות שנולדים בלונדינים.. אני נולדתי בלונדיני והשיער שלי חום כהה \ שחור עכשיו... והוא לא סופט או משהו.. וזה יכול עוד להשתנות. דבר שני, אם לבריטני או לKFED יש מישהו בלונדיני במשפחה, יכול להיות שהגן הזה היה דומיננטי. אל תשכחו שאנחנו לא מכירים את המשפחה של KFED ולא את המשפחה הרחבה יותר של בריט (=

למעלה