איש השבוע

תשובות

א. ''אמר נבל בליבו, אין אלוהים ''תהילים יד, א'.- הנה מי אמר - הנבל. ב. לא. ג. מי שלא קופץ אדום...מי שלא קופץ אאאאדום....אני שונא את הפועל. ד. אני - כלומר -הוא . ה. בזבוז זמן לריק, ביטול תורה.

אבידדון איפה אומרים יש הרבה סגנים?

שקר !!! אין אין יש רק סגן אחד "והסגן אין עוד מלבדו" מי זה ? מי יכול להיכנס לנעליים גדולים ?????

תשובות

א. תראה מי שייעז להגיד את זה. ב. מתפלל אליה מדי יום ביומו ומקבל על כך שכר מרובה. ג. אשאל אותו אם יש להם שם כדורגל ואם שמעו שם על מכבי חיפה. ד. אני. ה. שמים לי ויוה לכל השבת. להמלצות לקידום פנה לאלוהים.

תשובות

א. תראה מי שייעז להגיד את זה. ב. מתפלל אליה מדי יום ביומו ומקבל על כך שכר מרובה. ג. אשאל אותו אם יש להם שם כדורגל ואם שמעו שם על מכבי חיפה. ד. אני. ה. שמים לי ויוה לכל השבת. להמלצות לקידום פנה לאלוהים.

תשובות לגל נעים../images/Emo70.gif

א. למיטב ידיעתי זה כתוב ב"עשרת הדברות" : "לא יהיה לך אלוהים..," ב. תמיד מתפלל בתוכי, אחוזי ההצלחה לא מרשימים, ד"א, יותר מאלו של תפילותיי בעבר. ג. אשאל אותו אם הוא הבין את "בעד ונג דת" ואם אלוהים זה ישות או ריכוז המיקוד... ד. נצחון של חיפה, להתאהב, יציאה מהשגרה, להתפלסף...(לכל זמן ועת). ה. שמנצחים את חיפה, להתרגל, שיגרה, להתפלסף (ויש יותר מדי מהכל). וכמובן, שמחכה לתשובה לגבי קידום....

avidadon

New member
שאלות לסגן../images/Emo11.gif

האם הגשת פעם תוכנית יומית ברדיוס? האם היית חלק מהפאנל של "של מי השורה הזאת"? ...האם שם משפחתך הוא טייכר?

avidadon

New member
דווקא מתאימה לך הגופיה הזו ../images/Emo8.gif

ומה דער משכיל עכשיו מבין מה שלא הבין קודם?

הסגן שלה, מבין ולא מבין

נוסח מקום ארון מידה ואינו מידה עדיין מחכה לחסדים שלך לפתור התעלומה הכי גדול במאה ה-21

ואני בכלל לא מבין....

אבל עושה כאילו ... יענו אינטליגנט... שחק אותה גם אתה - זה תמיד עובד...

sharkyM

New member
שאלונת

1. איך זה להיות סגן של ה-divine ? 2. מה היית רוצה, אך לא העזת לבקש ? >משועמם אח שלי בטירוף.......< למה אין שלג בפתח תקווה ????

תשובונת

1. השכר לא משו, אבל טובות ההנאה - סוף הדרך...... 2. חלום חיי, להיות "כחול" , לרבע שעה, אפילו, (נועם תעשה משו) או לפחות להיות איזה שבוע בטאג ליין... > בפ"ת אין שלג?? מה כן יש בפתח תקוה???? לפחות הלכת לראות את חיפה מנצחת השבת את מכבי שם?<

sharkyM

New member
פ"ת היא העיר הכי משעממת

והכי מיותרת שאי פעם נוצרה. אין פה כלום, גם החתולים אינם מחשבים את קיצם לאחור.

למעלה