איש השבוע

איש השבוע הסגן שלה ../images/Emo47.gif

בישיבה של מעלה , ובישיבה של מטה פסקו הערב ביחד למלוך את הסגן שלה לאיש השבוע הסגן ! הדגל קורא אותך !

יאאללה הסגן תתחיל לשפוך........

1)האם שחית בעירום פעם ? 2)האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע? 3)משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד ? 4) האם אתה מחשיב את עצמך סקסי ? 5) היחסים עם ההורים ? 6)העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות ? ולמה ? 7) אתר מועדף (ברשת) 8) הרגע הכי משפיל בחייך 9) איזה חג אתה הכי אוהב ? ולמה ? 10) מה הפחד הכי גדול שלך ? 11)קורא ספרים ? איזה סוג ? 12) כמה טיפים מהחיים ? 13) תאר את עצמך ב-4 מילים 14) איזה תלמוד מעדיף ? בבלי או ירושלמי ? ולמה ? ומתי למדת בפעם אחרונה דף גמרא ? לא מתגעגע לזה ? 15) אחרי היציאה שלך לשאלה , האם הבנת משהו חדש על עצמך ? 16) מי לדעתך רצח רבין ? 17) מתי אזכה לראות את פניך ? כמה זמן עוד ? לא חיכיתי מספיק זמן כבר ? אוהב אותך הסגןןןןןןןןןן

טוב אני חיבת לתת צ'ופרים לפעמים

אז אני גם עונה בשמו, עייף, לך לישון. 1.לא 2. כן, פתיחת בתולות תמימות. 3. אני אשבור לך את הראש. פושקר. 4. בטח, מי אם לא אני. 5. אחלה, מת עליהם. 6. בני ברק, כי לא קר שם ויש שם בחורות חתיכות. 7. SEX4FREE 8. שתפסו ששיקרתי לגבי תשעה באב. 9. העצמאות, כי יש זיקוקים בשמים. 10. לא מפחד מכלום. 11. בטח, בעיקר פילוסופיה. (מה היה לך שם ליד המיטה?) 12. אהבת אמת. פלירטוטים. 13. הסגן של ה 1 14. ירושלמי, כי אני אף פעם לא מגיע לשם. 15. כן, הרבה בעיקר שבלי כיפה רואים את הקרחת. 16. רבין. 17. בביאת צדקנו אמן. מת עליך משכיל.

בהמשך לשאלות של דער משכיל

האם אתה מזדהה עם התלמוד בבלי או התלמוד הירושלמי? זאת שאלה קריטית. דער משכיל, אתה אשכרה בולע כימיקלים בכמויות. אתה לא יכול להכחיש זאת.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תודה רבה נועם! טוב שלא שאל לעמדתי בסוגיית תפילין רש"י / ר' תם או האם אני גורס שיעור כזית לפי חזון אי"ש....

סטאריק,

אני "אשכרה בולע כימיקלים בכמויות" ??? איתך אין לי מה לדבר אתה משומד ! לא נשאר לך שום קצת הערכה לתורה הקדושה ? מה זה הליצנות ?

אלוהמית ! מי שמך פה ....... ??

מה קורה פה ? שאלתי כמה שאלות להסגן שלה ואני מקבל אלוהמית ? אז מי סגן למי ? חנן לאלוהמית ? או אלוהמית להסגן ? דורש תשובות של הסגן לא מבין שפת אלוהים גם עם ישראל בעת מתן תורה ביקשו ממשה רבינו שהוא ילמד התורה , ולא אלוהים, למה ? כי הם מפחדים ,

גמרת אותי עם זה...

מה נראה לך שאני לא מבזבז מספיק זמן גם ככה?????? אבל חזקה עליי מצוותך ואעשה כמיטב יכולתי.. (למרות שעוזרים לי פה, כפי שרואה מיטב המוחות בפורום ועל זה כבר אמרו רבותינו: " עם כאלה חברים מי צריך....."). 1. מקווה, נחשב? 2. חוץ מכל עברות התנועה שיש בספר, בעילת קטינה, רצח בנסיבות מחמירות, שימוש במידע פנימי, הלבנת הון והימורים - אני די נקי. 3. מודה אני, שמע ישראל, מכבי חיפה - אלופה, אלוהימית - אני..... אותך! 4. מעולם לא היה טוב ..... יותר! (שרק ימשיך ככה). 6. הייתי שמח לגור בניו יורק!!! למה??? נו, באמת, דער משכיללללללללללל!!! 7. פה אני חייב להסכים עם אלוהימית. 8. למזלי אין כזה רגע, (אולי שאמא שלי תפשה אותי אותי מאונן או כשאבא שלי נכנס לחדר באמצע זיון לוהט או כשפוצצו אותי מכות ביציאה ראשונה עם בחורה שהייתי מת עליה, או כשקראתי לכל הבנות בכיתה לראות אותי כובש פנדל מכריע בסוף משחק והחמצתי, או כשאמרתי לחבר שהוריו נפטרו - תמסור ד"ש להורים...). 9. סוכות, כמובן - איזה עוד חג אתה מכיר שאפשר לצבור בו מצוות תוך כדי שינה??. 10. אני מפחד מהמון דברים, תאר לך, למשל, שנגיע לעולם שכולו טוב ויתברר בסוף ש..... טעינו... וואו!!!!!! או יותר גרוע שהפועל יקחו אליפות... או שאבא שלי יצא בשאלה, אמאל'ה!!!!! והכי גרוע.... היית פעם בסאבווי ב-3 לפנות בוקר?????? 11. ספרות זולה , בעיקר! 12. "אהבת חייך היא הפרידה היחידה שאינך יכול להתגבר עליה..." "אם הפסדת משו - לפחות אל תפסיד את הלקח.." "הדברים שאתה הכי מצטער שעשית - הם לרוב הדברים שתזכור הכי לטובה בהמשך..." "העסקים הטובים ביותר שתעשה - הם אלה שתבחר לא לעשות!" והכי חשוב.... להיות מסטול תמיד.... (טוב, נראה לי שזה אתה יודע לבד...) 13. "אין כמוני בכל העולם"... וב- 5 מילים: " אין אידיוט כמוני בכל העולם"... 14. טוב, זה נועם ענה הכי נכון, מה קרה לך???? (האמת זה משתנה לפי הסדרים, לא הכל יש בירושלמי ובבלי יש הרבה יתר חידושי ראשונים ואחרונים, ואני מתגעגע בטירוף, זו ספרות המדע הבידיוני הכי טובה שקראתי (יותר טוב מאסימוב ומדאגלס אדאמס) אין סוף לאפשרויות וכלום לא בלתי הגיוני.... 15. כן!!!!!! שאלה מצויינת! הבנתי שסיכה של כיפה זה פריט הלבוש הכי חשוב שיש, עכשיו כשאני נתקע אני מחפש מברגים ופטישים ופליירים - שעות, אשכרה לא היתה שום בעיה שהיתה לי סיכה!!! הייתי ממש מקגיוור!! 16. רבין לא מת, הוא חי וקיים!! הוא רק חזר בתשובה והוא לומד עם אדמורנו ורבנו מלך המשיח מלוובביטש כל היום! למדתי 4 שנים עם יגאל עמיר - האיש לא יפגע בזבוב (טוב, זבוב זה לא רה"מ). 17. כגודל הציפיה כן גודל האכזבה.... סתאאאאם! אם תתפלל כמו שצריך לאלוהים הנכון - זה יקרה יותר מהר ממה שחשבת!! גם אני אוהב אותך ... דער ממממממממשששששששככככייייילללל!!!!

הסגןןןןןןןןןןן תודה על התשובות

מוכן לעוד שאלות ? מה שלא העזת לשאול את הסגן שלה עד עתה ? חוצמזה אתה אדם בלא הרגשים דם קררררררר מה זה התירוץ "אם תתפלל כמו שצריך לאלוהים הנכון - זה יקרה יותר מהר ממה שחשבת" התפפלתי כבר לכל אלוהי אללים גם לנביאי הבעל (מלכים א' פרשת אליהו הנביא) ולבעל פעור (פרשת בשלח) טוב עכשיו הבנתי למי לפנות , אבל ......... טוב מה רע ליקח ענן ? או לטוס עם כנפיין של איזה מלאך ? לא טוב עם הפמליא שמיא ?

../images/Emo93.gif נפלה טעות מצערת!!!

תשובה 4 שייכת לשאלה 5. ובאשר לשאלה 4 המקורית: אם מישו שכבר נראה הרבה יותר טוב בעבר, שוקל 10 קילו יותר מדי, מקריח, שיכור ומדבר שטויות - נחשב סקסי - אז אני סקסי לאללללה! סליחה... עם כל אלו שפיתחו ציפיות.....

הייייייי.

פעם שיקרת לחילוני ואמרת לו שאתה חילוני מלידה, רק משום שהיה לך לא נעים?

שקר לבן

לא לכל אחד אני מרגיש צורך להסביר. דבר נוסף אני לא עושה ענין גדול מיציאה וחזרה. הייתי דתי היום אני פחות זה לא מוגדר אצלי בכן ולא שחור ולבן.

../images/Emo45.gif ואוסיף ואומר....

שאני לא שיקרתי בזה העניין אפעם - לכל היותר לא אמרתי כלום! דווקא איפה שזה היה שייך לקשר משמעותי הקפדתי להגיד את זה על ההתחלה, כדי לגמור עם זה כבר.. ולהמשיך קדימה! היתה תקופה ארוכה שהלכתי עם הכיפה וכל הזמן התנצלתי....

R a c h e

New member
שאלות אינפורמטיביות:

1. בן כמה אתה? 2. מאיזה מגזר (עד כמה שניתן לפרט)? 3. עד כמה שאני זוכרת, גרוש טרי, כמה זמן היית נשוי? 4. יש ילדים?בני כמה? 5. כמה זמן חילוני? 6. מה הביאך עד הלום? (- להפוך לחילוני) 7. מי הביאך הלום? (- לפורום) 8. האים יש דברים שהם בגדר "יהרג ואל יעבור" לגביך בדת היהודית? לשאלות 1-4 אתה מוזמן שלא להתייחס אם אלו שאלות רגישות או מסוכנות... וחוץ מזה, טוב לראותך כאן, סגן! רחל

מתייחס להכל - כולנו משפחה../images/Emo23.gif

וחוצ מאיתנו מישו קורא בפורום??????? 1. 29. 2. מזרוחניקים, בזכות סבא שלי, שאר המשפחה כולם חרדים. 3. שנה אחת יותר מדי... 4. לא כאלה שידוע לי עליהם... טוב, עכשיו האמת שהשאלות קצת אישיות מדי...... לא נורא! 5. תהליך ארוך, מזמן ההגדרה בראש חלפו כ- 7 שנים, בפועל בערך - 4 שנים. + עוד כלמיני שלבי ביניים. 6. מחקר יסודי ומעמיק על כל יסודות הדתות באשר הן שם... והמסקנות הבלתי נמנעות. וחוצמזה עצלנות אין קץ וחוסר כל משמעת עצמית. 7. ותודה לכל מי שהביאני עד הלום: עיייף, לייזער, דידית, מטאור 38, ושאר האנשים שכולם כאחד נראו לי פסיכיים משועממים עד לפני חצי שנה... 8. כן, אני מאוד מקפיד על הסדר הנכון בגזיזת ציפורניים.

וחוצמזה,כיף לראותך כאן,רייצ'!|נשיקה

אבל הרבה יותר כיף לראותך בעיר מגורייך.... יורד שלג??!!!

R a c h e

New member
הייתי שמחה לראותך בעירי../images/Emo24.gif

ולא, שלג אין כאן
אבל קרררררררר
ובשאלה 8 התכוונתי למשהו אחר, על עניין הציפרניים ברור שאתה מקפיד... רחל

למעלה