גמרת אותי עם זה...
מה נראה לך שאני לא מבזבז מספיק זמן גם ככה?????? אבל חזקה עליי מצוותך ואעשה כמיטב יכולתי.. (למרות שעוזרים לי פה, כפי שרואה מיטב המוחות בפורום ועל זה כבר אמרו רבותינו: " עם כאלה חברים מי צריך....."). 1. מקווה, נחשב? 2. חוץ מכל עברות התנועה שיש בספר, בעילת קטינה, רצח בנסיבות מחמירות, שימוש במידע פנימי, הלבנת הון והימורים - אני די נקי. 3. מודה אני, שמע ישראל, מכבי חיפה - אלופה, אלוהימית - אני..... אותך! 4. מעולם לא היה טוב ..... יותר! (שרק ימשיך ככה). 6. הייתי שמח לגור בניו יורק!!! למה??? נו, באמת, דער משכיללללללללללל!!! 7. פה אני חייב להסכים עם אלוהימית. 8. למזלי אין כזה רגע, (אולי שאמא שלי תפשה אותי אותי מאונן או כשאבא שלי נכנס לחדר באמצע זיון לוהט או כשפוצצו אותי מכות ביציאה ראשונה עם בחורה שהייתי מת עליה, או כשקראתי לכל הבנות בכיתה לראות אותי כובש פנדל מכריע בסוף משחק והחמצתי, או כשאמרתי לחבר שהוריו נפטרו - תמסור ד"ש להורים...). 9. סוכות, כמובן - איזה עוד חג אתה מכיר שאפשר לצבור בו מצוות תוך כדי שינה??. 10. אני מפחד מהמון דברים, תאר לך, למשל, שנגיע לעולם שכולו טוב ויתברר בסוף ש..... טעינו... וואו!!!!!! או יותר גרוע שהפועל יקחו אליפות... או שאבא שלי יצא בשאלה, אמאל'ה!!!!! והכי גרוע.... היית פעם בסאבווי ב-3 לפנות בוקר?????? 11. ספרות זולה , בעיקר! 12. "אהבת חייך היא הפרידה היחידה שאינך יכול להתגבר עליה..." "אם הפסדת משו - לפחות אל תפסיד את הלקח.." "הדברים שאתה הכי מצטער שעשית - הם לרוב הדברים שתזכור הכי לטובה בהמשך..." "העסקים הטובים ביותר שתעשה - הם אלה שתבחר לא לעשות!" והכי חשוב.... להיות מסטול תמיד.... (טוב, נראה לי שזה אתה יודע לבד...) 13. "אין כמוני בכל העולם"... וב- 5 מילים: " אין אידיוט כמוני בכל העולם"... 14. טוב, זה נועם ענה הכי נכון, מה קרה לך???? (האמת זה משתנה לפי הסדרים, לא הכל יש בירושלמי ובבלי יש הרבה יתר חידושי ראשונים ואחרונים, ואני מתגעגע בטירוף, זו ספרות המדע הבידיוני הכי טובה שקראתי (יותר טוב מאסימוב ומדאגלס אדאמס) אין סוף לאפשרויות וכלום לא בלתי הגיוני.... 15. כן!!!!!! שאלה מצויינת! הבנתי שסיכה של כיפה זה פריט הלבוש הכי חשוב שיש, עכשיו כשאני נתקע אני מחפש מברגים ופטישים ופליירים - שעות, אשכרה לא היתה שום בעיה שהיתה לי סיכה!!! הייתי ממש מקגיוור!! 16. רבין לא מת, הוא חי וקיים!! הוא רק חזר בתשובה והוא לומד עם אדמורנו ורבנו מלך המשיח מלוובביטש כל היום! למדתי 4 שנים עם יגאל עמיר - האיש לא יפגע בזבוב (טוב, זבוב זה לא רה"מ). 17. כגודל הציפיה כן גודל האכזבה.... סתאאאאם! אם תתפלל כמו שצריך לאלוהים הנכון - זה יקרה יותר מהר ממה שחשבת!! גם אני אוהב אותך ... דער ממממממממשששששששככככייייילללל!!!!