איש השבוע

כמה שאלות ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

1. אתה מכיר אותי אישית? 2. נפגשנו פעם בעבר? 3. איך פגשת את אלוהימית? 4. מתי פגשת אותה? 5. אתה מסתיר ממני משהוא? 6. אתה מכיר את דער שייגעץ? 7. איך נודע לך מי אני?

../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אסטרוווווווווווווווווווווווו!!!!!!!

איזו מדרגה זו לקבל את השאלות בניק המוביל.... 1+2. בטח!!!!! מעמד הר סיני, שורה 307 , כיסא 205? זוכר? זה הייתי אני שזרק עלייך את הפופקורן!!! 3. היא נגלתה לי בחלום ואמרה לי: תפוז- פורום 292 ... (עד היום לא מבין איך היה לי קרי לילה...) 4. אחי שחררני!!! אני לא צריך מפות אסטרולוגיות כדי לדעת - שהסוף תמיד רע. 5. לא יותר משאתה ממני. 6. לא אישית, אבל מכיר חברים שלו: חנינא, שמואל, לא מאמין ביהווה, מים גנןבים ועוד רבים וטובעים... 7. אתה לא רוצה לדעת!!!!!

WANTED LIVE OR DEAD../images/Emo88.gif

פשקוויל: מבוקש אחד - "הסגן שלה" שנעלם לפורום יוצאים בשאלה של תפוז כל היודע דבר על מקום הימצאו מתבקש לשלוח לי הודעה בהקדם!!!!!!

הסגן יבוא בקרוב והנה השאלות שלי:

1. איזה צבע אתה הכי אוהב? 2. מה יותר טעים נקניקיה של קינג ג'ורג' או טורקיז? 3. מה יגרום לך להחליף את מקום הבילוי הקבוע? 4. מה הפנטזיה הכי גדולה שלך? 5. מה הדבר שבחיים לא תעשה? 6. כמה ניקים יש לך? פרט את שמותם! 7. מה הסיסמאות של כל הניקים? 8. כמה אתה אוהב את דער משכיל? (יישן?) 9. מה הדבר שהיית הולך אליו הכי רחוק? 10. מה הדבר שלא היית הולך אליו גם אם הוא היה ממש קרוב? 11. עם כמה בחורות שכבת? (עדין סופר?) 12. שכבת פעם עם גבר? 13. אתה הומופוב במקור שלך? 14. מה אתה לא אוהב שעושים לך? 15. מה אתה אוהב שעושים לך? 16. אתה מכור לפורום? תענה על זה אולי תקבל עוד. XXXOOO <אלוהימית יודעת לענות על חלק מהתשובות>

ארוך מידייי, יש לך הרבה שאלות

אני לא מקבל כ"כ הרבה כסף. על זה הוא יענה לבד.

אם ידעת - למה שאלת??

1. ירוק (עולה!) 2. אלו ואלו דברי אלוהים - חיים! 3. ריבוי אקסיות באותו מקום. 4. להסתובב עם ג'ינג'ית ברבי עקיבא ולדפוק צרפתיות (נשיקות, הכוונה)איתה, באיצקוביץ. 5. אני ב ח י י ם לא: א. אתחזה לאנשים אחרים בצ'ט. ב. לא אכתוב בניקים בדויים בפורום חוזרים. ג. לא אשב ביציע של הפועל ת"א. ד. לא ארמה בדמקה.... 6+7. פחות מלאסטרו.. א. הסגן שלה. (סיס':יש לעבור לפונטים ביידיש ולכתוב: "ימותו כל הרמאים"). ב. אריאלה ב. (סיס':יש לעבור לפונטים בארמית ולכתוב: "איך עבדתי על כולם...") ג. הרב סגל (סיס':יש לעבור לזיהוי קולי ולאמר: "אתאיסט שלח אותי".) 8. את דער משכיל אני אוהב עד אין קץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ.............. 9. ניו יורק לדער משכיל, כמובן. 10. אלנבי 40 , דרבי בבלומפילד. 11. בחורות הכוונה... כאילו מה זה בחורות, כאלה שלא נשואות??? שכבת.... מה הכוונה? מלא בחורות נרדמו לידי (מה חשבת שאת הראשונה שישנה כל הזמן..) עדיין סופר... מנסה לספור אבל כבר יותר מדי זמן זה נשמע ככה: אחת, אחת ,אחת ,אחת ,אחת ,אחת ,אחת ,אחת........ 12. עייני תשובה 5 ס"ק ד'. 13. לא, במקור שלי אני מאוד ליברל - אני הומופוב רק באיזור החלציים (2 הצדדים). 14. אני שונא ש: נרדמים לידי, אני שונא שנושכים אותי, אני שונא שמנשקים אותי נשיקה מצלצלת בעור התוף, אני שונא פלישות רקטומיאליות. והעיקר: אני שונא שונא שונא את הפועל ת"א!!! 15. על זה אני אשיב בשאלה: מה הם 3 אמצעי המניעה הכי טובים שיש? אז אני אוהב את 2 האחרונים!!!! (ולמי שלא יודע 3 האמצעים הם: לגמור בחוץ, לגמור בפה ולגמור בתחת... 16. מכור?????? אני?????? מפיתום????? (תגידי לרפרש כל 37 שניו' וכל פעם לפני שאתה בא לצאת לאיפה שהוא לחזור 3 פעמים לבדוק אם יש משו חדש - זה נקרא מכור
אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה! יש לפחות 4.5 שעות ביממה שאני לא בפורום (כי אני בצ'ט)...

מני3

New member
אתה מודע לזה שכל מה שתגיד פה ישמש

נגדך בביהמ"ש (של מעלה)?

הכל נרשם, הכל נרשם

ובסוף עתיד אתה ליתן דין וחשבון. <כל הזכויות שמורות לאניהו>

הסגן בצאט ?

איזה ביוצאים ? או בחוזרים ? ולמה רק באמצע השבוע (כדער משכיל מקבץ ירקות ) ולא בסופי שבוע ? לא ידעת שאני עושה קידוש בכל ליל שבת בצאט לזכות אחינו בני ישראל ? אתה מתחמק מדער משכיל בכוונה-בזדון ? תבטיח לי צאט להשבוע

הגיעו אלי שמועות

שהסגן לפעמים מתחזה לאלוהים שהפקיד בידו את כל המפתחות והסיסמאות. אני מודיעה קבל עם ועידה, שאני נכנסת לצ'אט לעיתים כל כך נדירות ובדרך כלל אין שם אף אחד. שלא לדבר על כך שאני לא שם בחיים בשעות הערב. <ככה שאלוהימית של היום זאת לא אלוהימית של הצאט בלילה> <אני מסירה אחריות מכל שיחה שנעשתה בשמי!>

גם אלי הגיעו שמועות זדוניות

ורציתי לנצל את ההזדמנות בשרשור השאלות, ולשאול את הסגן האם יש לו אלוהים? (חוץ מאלוהימית או כשמכבי חיפה מנצחת) ולחילופין, האם אתה אכן מתחזה לאלוהימים כצעקת האלוהימית? אהבתי את השרשור המשעשע וכמובן את הסגן הגדול מכולם, לדעתי אחרי השרשור הזה אכן מגיע לסגן הגדול מכולם איזשהוא קידום, ולכל הפחות ממלא מקום. (אולי אם יקודם לאלוהות, לא יצטרך להתחזות לאלוהימית?)

והבהרה לכל השואלים וקטני האמנה

אני מודיע בזאת חגיגית וחד משמעית לכל השואלים בכתב ובע"פ שאני לא מי שמכונה "פה" וגם כמעט שלא שם בצ'ט. גם הסגן ככל הנראה מקסימום מתחזה לאלוהימים ולא ל"פה גדול". כשאמצא את המנייק אני יחסל איתו כמה חשבונות. מקווה שירדו ממני. די, אני לא "פה"? יש מבין ???????????? בגלל קטני אמנה נחרב בית המקדש השלישי. <מציע להגשים את הפנטזיות של הסגן הגדול ולקדם אותו לקוז'אק כחול, לאור הפופולריות>

למעלה