אם ידעת - למה שאלת??
1. ירוק (עולה!) 2. אלו ואלו דברי אלוהים - חיים! 3. ריבוי אקסיות באותו מקום. 4. להסתובב עם ג'ינג'ית ברבי עקיבא ולדפוק צרפתיות (נשיקות, הכוונה)איתה, באיצקוביץ. 5. אני ב ח י י ם לא: א. אתחזה לאנשים אחרים בצ'ט. ב. לא אכתוב בניקים בדויים בפורום חוזרים. ג. לא אשב ביציע של הפועל ת"א. ד. לא ארמה בדמקה.... 6+7. פחות מלאסטרו.. א. הסגן שלה. (סיס':יש לעבור לפונטים ביידיש ולכתוב: "ימותו כל הרמאים"). ב. אריאלה ב. (סיס':יש לעבור לפונטים בארמית ולכתוב: "איך עבדתי על כולם...") ג. הרב סגל (סיס':יש לעבור לזיהוי קולי ולאמר: "אתאיסט שלח אותי".) 8. את דער משכיל אני אוהב עד אין קץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ.............. 9. ניו יורק לדער משכיל, כמובן. 10. אלנבי 40 , דרבי בבלומפילד. 11. בחורות הכוונה... כאילו מה זה בחורות, כאלה שלא נשואות??? שכבת.... מה הכוונה? מלא בחורות נרדמו לידי (מה חשבת שאת הראשונה שישנה כל הזמן..) עדיין סופר... מנסה לספור אבל כבר יותר מדי זמן זה נשמע ככה: אחת, אחת ,אחת ,אחת ,אחת ,אחת ,אחת ,אחת........ 12. עייני תשובה 5 ס"ק ד'. 13. לא, במקור שלי אני מאוד ליברל - אני הומופוב רק באיזור החלציים (2 הצדדים). 14. אני שונא ש: נרדמים לידי, אני שונא שנושכים אותי, אני שונא שמנשקים אותי נשיקה מצלצלת בעור התוף, אני שונא פלישות רקטומיאליות. והעיקר: אני שונא שונא שונא את הפועל ת"א!!! 15. על זה אני אשיב בשאלה: מה הם 3 אמצעי המניעה הכי טובים שיש? אז אני אוהב את 2 האחרונים!!!! (ולמי שלא יודע 3 האמצעים הם: לגמור בחוץ, לגמור בפה ולגמור בתחת... 16. מכור?????? אני?????? מפיתום????? (תגידי לרפרש כל 37 שניו' וכל פעם לפני שאתה בא לצאת לאיפה שהוא לחזור 3 פעמים לבדוק אם יש משו חדש - זה נקרא מכור
אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה! יש לפחות 4.5 שעות ביממה שאני לא בפורום (כי אני בצ'ט)...