איש השבוע

גל, שששששש.., בוא רגע

בשקט, בשקט שאפחד לא ישמע: גן העדן לא קיים, אולי קיימת ארץ חדשה... לגבי הבילויים... עיין כאן - זו תהיה הגישה הכללית, מתאים?

Le Fay

New member
תישן, תישן. תבוא לענות כשיחזור הקיץ

1. איפה אתה רואה את עצמך בעוד עשור: לב ת"א, קיסריה, או על אי בקאריביים? 2. מתי אתה במיטבך - כשמאמין במה שעושה, כשמאמינים בך, או כשהגב שלך לקיר? 3. איזה ענף ספורט אתה אוהב? לעשות, לא לצפות. 4. למי רצית להידמות בקטנותך? למי היית שואף לדמות עכשיו, אם בכלל? 5. מה עושים לך תינוקות (שלא נושאים את שמך)? 6. איזה פזמון פופולרי חביב עליך ביותר לשמיעה, ואיזה אתה מעדיף לרקוד? 7. מי לימד אותך להתלבש? כמה הוא לוקח לשעה? אפשר את הטלפון שלו?

טוב, לתשובות.

תמורת המשכורת אותה אני מקבל הודיעו לי שזה חלק מתפקידי לענות לשאלותיכם אז ככה : 1. סביון - הגדרות 19. 2. גב לקיר (אקדח לרקה). 3. כדורגל, כדורסל, סנוקר, פינג פונג(טניס שולחן), האמת ...הרבה אבל הכי הכי סקס. 4. אני כבר מעביר שאילתא לגבי שאלה זו. 5. אוהב מאוד מאוד מאוד ילדים (שלא נושאים את שמו). 6. חופשי זה לגמרי לבד, ולרקוד אוהב את הפזמון החסידי שהולך כך :"מאמי ימאמי תפתחי את הרגליים וגו' " 7. אי אפשר לקבל את הטלפון זה חסוי ולימדו בשייטת. יכול לעזור בעוד משהו ?

Le Fay

New member
חשבתי רק הגדרות 9-12 של אייזנברג

אז'תה לא רוצה לגרש אותם משם?

sharkyM

New member
יש לו שם טירה מדהימה...

לענ"ד זה השטח הגדול ביותר ב"סביון", תופס רבע רחוב.

sharkyM

New member
לא אמרתי שהיא הכי יפה אלא

רק הכי גדולה, יש שם בתים הרבה יותר יפים...

לה פייפיה - סופסוף הגעתי אלייך!!

התעוררתי........ וראיתי שעיייייף גנב לא מעט מהתשובות הנכונות, ככה זה.... בנים גידלתי ורוממתי...... לעניננו: 1. אם נתעלם מכך שעצם ההנחה שאני אהיה קיים בעוד עשור היא אופטימית מאוד בהתחשב בסגנון חיי.... אז קיסריה הכי מדברת אליי. ואייזנברג יכול לנוח בשלום על משכבו. 2. במיטבי? אפעם ! אבל כשאני עם הגב לקיר - אני יחסית מתפקד. (מעניין איך ההרגשה שמישו מאמין בך...) 3. אכן סקס קרוב לליבי, גם לצפות וגם לעשות! חוץ מזה אני משחק פעם בשבוע (היום) כדורסל. 4. לגאון מוילנא/מיקי ברקוביץ/שלמה ארצי/רוני רוזנטל/סטיב אוסטין - תלוי באיזה יום. כיום ככל שאני אצליח להידמות יותר זמן למישו עם שערות - די לי בכך... 5. עלית על נקודת התורפה שלי!!!!! אני מת על ילדים קטנים - יכול לשחק איתם שעות, ולשם שינוי - אפילו ניתן לאמר שזה הדדי. 6. טוב גם פה עיייייף עשה עבודה מצויינת (כנראה שאת השיר הו, אין לי כח - מה יקבל אדם? שכל חייו הינם רגע שנעלם ! - שמר לעצמו). 7. על השאלה הזו אשר מעצם ניסוחה הינה שוביניסטית להחריד אני מסרב לענות!!! אבל יש לי דבר אחד להגיד בכ"ז: תודה!!!!! < איפה אוכלים בפעם הבאה?? (עכשיו תורי!!)>

Le Fay

New member
בפקשה ../images/Emo13.gif וחן-חן על כובד הראש הזמני

בבלאק סטיר? אצל חינאווי לא בטוחה שיש גם סלט... נ.ב. למה שוביניסטי - מכיר בנות שמתלבשות ככה?
מצד שני, אם שוביניזם מדבק - יש לי סיכויים טובים.

איפה שתגידי העיקר שיש יין...

והפעם תורי... נ.ב. - שוביניסטי כי כל אלו שלימדוני להתלבש היו בנות - ושאלתך נוסחה בלשון זכר. <או שעשית עליי כזו עבודה טובה שאני נזהר כבר אפילו באבק שוביניזם>

Le Fay

New member
חחחחח... יופי! ככה טוב

מקווה שלא נפטרת בינתיים מכולן - אופנות משתנות, אתה יודע
(רשמתי יין. עוד משו? כרית לכסא? ספסיפיקציות מיוחדות למלצרים?)

לה פאי??? מה לא ידעת????

עכשיו יש לי קשרים עם זו שקובעת את האופנות עצמן! לא צריך כבר אפח'ת אחרת. <לא יזיק עם המלצר יהיה כזה שלייזער היה מתכבד בו>

Le Fay

New member
וואללה מסודר. אם האופנה אכן נקבעת

בעליונים (אני הייתי מחפשת הרבה יותר נמוך). תכף יוצאת לאתר מגישים ושרי משקה שלא היו מביישים את יוסף.

יוֹאב

New member
גם אני הייתי רוצה להדמות לשלמה ארצי

הוא משתבח עם השנים, ככל שהוא מתרחק מגיל 50 כלפי מעלה, הוא רק צובר יותר מעריצות...
יוצר ענק, כותב,מלחין,מזמר, ומנגן...

Le Fay

New member
פחחח... טוב (ג'והן) לי הוקר אחד

בווינאמפ מעשרה ארצים על העץ. אבל אם אתה מעדיף פוזה של רוקר על הדבר האמיתי...

גל נעים

New member
שאלות לסגן../images/Emo70.gif

א.מי אמר לראשונה את הביטוי הנפוץ "אין אלוהים"? ב.האם לפעמים בתוך תוכך אתה מתפלל (בשפה שלך) ג.אם תפגוש חוצן מה תגיד לו ומה תשאל אותו? ד.מה הדבר הכי אהוב עליך בעולם? ה.מה אתה שונא שעושים לך? וכמובן-תקדם תצמך כבר!

למעלה