איש השבוע

יו, נועם - תודה רבה ../images/Emo24.gif

רק עכשיו ראיתי - אין כמוך!!!!!!!!!! רק..... מה אני אעשה מהיום ... לא נשאר לי למה לשאוף.... הכל יהיה ריקני וחסר משמעות...... <טוב, היעד הבא טאגליינס אצל אריאלוש...> <אם זה לא יצליח, אני מכיר את המנהל בפורום יידיש - ננסה שם!!>

מגיע לך הסגן שלה טאגליינס !

מגיע לך מגיע לפורום יוצאים זה ובהזמנות זה אני מזמין אותך לבקר לנו בפורום יידיש יהיה קטעים איתך (עם היידיש שלך) אוהב אותך

השאלות שלי....

1. מתי הבנת בפעם הראשונה.... 2. אם היית חבדניק, היית משיחיסט? 3. מה יש לך נגד הירושלמי? 4. איך דער משכיל? 5. אמרו לך שאתה ענק?! 6. מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך?

ב ר ו ר

New member
שאלות לשם שאלות

א. אתה נהנה מהשאלות ששואלים כאן? ב. כמה אתה נהנה מהפורום? ג. מה השאיפות שלך? ד. למה אתה לא מציג את הדמות האמיתית שלך? ה. איך זה לשבת איתי? ו. יש'ך משו לומר לי? ז. אתה ב'מת שמח, או שזה מסכה? ח. מה תוכל לתת למשכיל בכדי שיהיה שלו יותר? ולסיום אוהב אותך אחשלי.

תשובות לשם שמיים...

א. נהנה מכל רגע, כל שאלה מסבה לי נחת עצומה אם גם היו פרסים על תשובות נכונות - אז בכלל.... ב. נהנה מהפורום????????? זו עבודה כמו כל עבודה ואני עושה אותה, אבל להנות????? ג. מלבורו לייט. ד. כי רק יחידי סגולה, וד"ל. ה. או, על זה רציתי לדבר איתך!! כיףףףףףףףףף!!! מרתק!!!!!! מעניין!!!!!! מאתגר!!!!!!! אני לומד המון וחושב המון, וזה ממש לעניין מבחינתי. ו. כן, אתה לא כ"כ ברור... אבל אולי זה המשקפיים או האינטיליגנציה שלי.. ז. אני עושה כמיטב יכולתי, לא ראיתי יותר מדי אנשים שנהנו לרחם עליי, אז עדיף שייהנו איתי. ח. כרטיס טיסה לארץ. והמון אהבה.... אוהב אותך המון, אחשלי.....

אתאיסט!!!!!!!!!!

מורי ורבי... 1. האמת אני לא מבין אפילו בפעם העשירית.... אבל אם מתכוון לחוסר אמונתי בקיומו של אל אחד, אז ככה, מעשה שהיה, כך היה: בהיותי בן 5, שכחתי את תפקידי החשוב בערב שבת קודש ושכתי לחתוך נייר טואלט לכל המשפחה מערב שאבעס, בהביני את חומרת המעשה, נתקפתי צמרמורות וחרדות קשות ולא ידעתי את נפשי מרוב פחד וצער... אבל משפחתי המתחשבת העלימה עיין... בכל אופן, בשבת בצהריים, אחרי הצ'ולנט ובעוד כולם מקיימים מצוות שינה בשבת, תקפתני קיבתי ונאלצתי לילך לבית הכסא ושם, כמובן שבשינוי ולא על הקווים ובדיעבד ובשעת הדחק ובהפסד מרובה, חתכתי בשבת את הנייר, וראה זה פלא, יצאה שבת (הייתי בטוח שאלוהים שומר שבת ולן לא מחשמלני על המקום) ומאום לא קרה - מאז.... אני הבנתי!!! 2. כן, מאוד סביר להניח שלו הייתי חב"דניק הייתי הולך לשיטת אלו שלו הרעבעצן בחיים הריה אסורה לכל אדם. כי אם כבר להיות מסטול - אז עד הסוף!!! 3. זהו, שאין לי כלום נגדו, זה הוא התחיל.... 4. אוי, דער משכיל, צמאה אליו נפשי, הבן יקיר לי...רק מה? שורש נשמתו כ"כ גבוה שמנותק לגמרי מהמציאות ואינו מוצא מנוח ולא יודע איך להמשיך במסע... ונקרע בין אהבתו אליי לבין האהבה לג'ינג'ית...צריך להתפלל עליו.. 5. סבתי הזכירה מס' פעמים, אבל מאז שהיא אמרה שאני רזה מדי, אני מאוד נזהר... 6. התחלפו לי מעות של מעשר במעות של..... לא, ברצינות - נכנסתי לתומי למקווה הריקה בישיבה ובעודי מתענג על המים החמים באמצע החורף ומנמנם בנחת.... אני שומע קולות של מס' נשות אברכים מהישיבה, ולאט לאט אני מתחיל להבין שאני.. כרגיל, במקום הלא נכון בזמן הלא נכון....

תגידו, אפשר שניה ללכת להשתין???

לקנות סיגריות, לאכול משו? אוהב אותכם!!! תזדיינו בסבלנות!!!!

שאלות לאוהד מכבי חיפה

מי היו אלמני,מנצ'ל,דני שמילוביץ (רום) וג'וני הרדי? מי היה משה סלקטר ומה מקצועו כיום? איך קראו לאח של רוני רוזטל ששיחק במכבי חיפה? מי היתה הקבוצה המובילה בחיפה בסוף שנות ה - 60 ותחילת ה - 70? האם היית תושב חיפה או האזור או שסתם נדבקת לקבוצה מצליחה? מה היה המשחק הראשון שראית ובאיזה גיל? למה לכל הרוחות אתה שונא את הפועל ת"א? שנאה הוא רגש מיותר שמזהם את מי שמתמכר אליו. ממני, אוהד הפועל חיפה שחיכה 33 שנה לאליפות הראשונה ומקווה לזכות לראות במהרה בימינו את הפועל עולה לליגת העל.

לרגל חשיבות הנושא....../images/Emo86.gif

מדלג על הסדר המקורי... 1. כוכבי הקבוצה בשנות ה- 60, עד לאחרונה ניהל ג'וני הרדי את מח' הילדים/נוער. אשר אלמני - קשר, אברהם מנצ'ל - קשר, דני (רום) שמילוביץ' - חלוץ, ג'וני הרדי - חלוץ. 2. משה סלקטר - חלוץ בשנות ה- 80 ומלך השערים בליגה, כיום, שוטר מקוף בחיפה ואף מאבטח במשחקי הקבוצה. 3. לאח הצעיר של רוני קוראים ליאור רוזנטל. 4. אתה בטח מניח שזו היתה הפועל חיפה, שיהיה, לא מתרפק על העבר כי אז הייתי אוהד עד היום את המשטרה הבריטית.. 5. סיפור בחירתי את מכבי חיפה ארוך, אך בוא נאמר שהסיכוי למצוא קבוצה פעילה, במקום מגוריי בילדות (ישיבת כרם ד'יבנה) היה נמוך, בכ"א, יותר חשוב, כשהתחלתי לאהוד את הקבוצה (82'), הם אפילו לא היו בליגה הראשונה. 6. בהיותי צ' נאלצתי להסתפק ב"משחק השבת" ולראות רק משחקי גביע, כמדומני, שהמשחק הראשון היה חצי גמר בשנת 84/5 בו נצחנו את כפ"ס משער של איתי מרדכי או עופר מזרחי. 7. 2 דברים: א. למה????? וגזילת אליפות שלישית ברציפות בדקה ה- 86' של המשחק האחרון בעונה (86') מנבדל ברור - היא עניין של מה בכך (וגם צבי שריר - זכור לרע)... ב. המדובר כמובן, בשנאה ספורטיבית, כל קשר בייני לבין כתובות הנאצה על רכבו של דרור קשטן (מתי הוא כבר יחליף בגדים???) - מקרי בהחלט, אני לא באמת חושב שיש בעיה עם זה שאבוקסיס הומו, אני לא טוען שסאלים טועמה - מחבל , ולא צועק : חיזבאלילי - על פיני בלילי... זהו, חוצמזה משתתף בצערך... מחכה לדרבי (אולי בשנה הבאה).. ו............. כולם יודעים ש.... חיפה ירוקה שחיפה ירוקה!!!!!!! כי הדם שלנו ירוק

תגיד, הכל אתה יודע?

ממש מסקרן אותי האם את התשובות על כוכבי שנות ה - 60 ידעת בע"פ או שעיינת באתר האינטרנט של הקבוצה? ועוד שאלה קטנה: איך קראו למגן ששיחק בשנות ה - 80 והיה מוציא הוצאות חוץ שהגיעו עד השער?

הבחינה עם ספרים פתוחים???

מבחן כבוד??? האמת שלא נזקקתי לכלום, שאלת על אגדות חיות, עד עצם היום הזה... למיטב ידיעתי אתה מתכוון לשלמה שירזי, המגן השמאלי האגדי של בית"ר בשנות ה-80. ד"א, מאז הוא נכנס ויוצא את בתי הכלא לסירוגין... ושותפו, דאז, להגנה הכסחנית (למעט את יחאל אבן - צור, שהיווה תחרות הגונה) אהוד אשש , אוחז האשכים הנודע, חזר בתשובה שלימה! <איזה כיף להשאל על הנושא היחיד שאני מבין בו משו...> <"שאל אותי על הבירה של ארגנטינה , בעמ' 38,? בואנוס איירס!">

הסגן אחשלי, שתי הערות!

מכל התשובות שלך הבנתי 2 דברים , 1) יש לך זכרון אדיר ! (פרטים אם אתה מעניין במסר פרטי) 2) אתה בקיא בה-הלוך-ילך שבפורום יוצאים כשבילי דנהרדעה (פרטים ראה הנ"ל) כייף לקרוא כל מילה שלך

אחשלי- מסרים דחוף!!!!

לא הבנתי מילה (עיין הודעתי הקודמת לך) - אבל זה נשמע חיובי.. אז - פרט, נמק, צטט והבא דוגמאות.... <תודה, אני אזדקק לך בעולם שכולו טוב...>

א נ י ה ו

New member
היה זה יום סגריר והקבוצה הפסידה....

והשאלות שלי: 1.איך היה להפסיד למכבי ת"א 3:2 בסיבוב הקודם (ואל תזכיר את ה 10:0)? 2.לירן שטראובר או דודו אוואט (איפה לייזר) ? 3.למה לא עירוני אשדוד (היה באזור - לא?) 4.מה אתה מעדיף - חזה גדול או חזה קטן ? 5.הבת של איזה רב בישיבה עשתה (או עושה) לך את זה? 6.האם היה לך קטע מיני עם הבנות בקיבוץ הסמוך לישיבה (או בגבעה..
)? 7.למה לא אלנבי 40? 8.למה כן אלנבי 40 (מה ההווא אמינא?) 9.האם אתה מחפש סגנים שיעזרו לך? 10.אנא אחל לנו הצלחה בדרבי בשבת (אולי הקשרים שלך למעלה יעזרו לנו).

את האמת,

נתתי לכם צ'ופר במשחק עם תל אביב. פנדל בדקה ה-90 לצערי גם אותו פספסתם. יש גבול לניסים שאני יכולה לעשות. עוד יתעצבנו עלי פה שאני חוזרת לניסים גלויים. דחילאק, תתחילו לעבוד אחרת גם אלוהים לא יוכל לעזור לכם. <אלוהימית ירוק עולה>

רק את האמת...

ואני מבקש סליחה מראש וזה לא יקרה יותר: כשוואליד באדיר ניגש בדקה ה-94 לבעוט את הפנדל, אלוהימית שאלה אותי אם לא כדאי, בכ"ז ולמרות שאנחנו.... כן להתפלל או לפחות איזה מזמור תהילים או קבלה טובה לעתיד לבוא, ליתר בטחון.... <אתאיסט - זוכר את המשומד שאמר לבנו שאנו לא מאמינים רק באל אחד?> <ואני השבתי שאין טעם....בסוף ,כידוע החמצנו, מה זה אומר???
>

א נ י ה ו

New member
נו מה,

איך יעקובו היה כזה תותח? רק ריבת אתרוגים, תשאל את ג'ינג'ית... אגב אתרוגים - עוד 2 שאלות: למה בנאדו משחק כאילו תקוע לו לולב..... ותכל'ס מה אתה מעדיף, עלה ירוק או ירוק עולה?

למעלה