אתאיסט!!!!!!!!!!
מורי ורבי... 1. האמת אני לא מבין אפילו בפעם העשירית.... אבל אם מתכוון לחוסר אמונתי בקיומו של אל אחד, אז ככה, מעשה שהיה, כך היה: בהיותי בן 5, שכחתי את תפקידי החשוב בערב שבת קודש ושכתי לחתוך נייר טואלט לכל המשפחה מערב שאבעס, בהביני את חומרת המעשה, נתקפתי צמרמורות וחרדות קשות ולא ידעתי את נפשי מרוב פחד וצער... אבל משפחתי המתחשבת העלימה עיין... בכל אופן, בשבת בצהריים, אחרי הצ'ולנט ובעוד כולם מקיימים מצוות שינה בשבת, תקפתני קיבתי ונאלצתי לילך לבית הכסא ושם, כמובן שבשינוי ולא על הקווים ובדיעבד ובשעת הדחק ובהפסד מרובה, חתכתי בשבת את הנייר, וראה זה פלא, יצאה שבת (הייתי בטוח שאלוהים שומר שבת ולן לא מחשמלני על המקום) ומאום לא קרה - מאז.... אני הבנתי!!! 2. כן, מאוד סביר להניח שלו הייתי חב"דניק הייתי הולך לשיטת אלו שלו הרעבעצן בחיים הריה אסורה לכל אדם. כי אם כבר להיות מסטול - אז עד הסוף!!! 3. זהו, שאין לי כלום נגדו, זה הוא התחיל.... 4. אוי, דער משכיל, צמאה אליו נפשי, הבן יקיר לי...רק מה? שורש נשמתו כ"כ גבוה שמנותק לגמרי מהמציאות ואינו מוצא מנוח ולא יודע איך להמשיך במסע... ונקרע בין אהבתו אליי לבין האהבה לג'ינג'ית...צריך להתפלל עליו.. 5. סבתי הזכירה מס' פעמים, אבל מאז שהיא אמרה שאני רזה מדי, אני מאוד נזהר... 6. התחלפו לי מעות של מעשר במעות של..... לא, ברצינות - נכנסתי לתומי למקווה הריקה בישיבה ובעודי מתענג על המים החמים באמצע החורף ומנמנם בנחת.... אני שומע קולות של מס' נשות אברכים מהישיבה, ולאט לאט אני מתחיל להבין שאני.. כרגיל, במקום הלא נכון בזמן הלא נכון....