חצי גמר הערב

כשהם מתעלפים על מועמד אחר...

או כשרושפלד מבטיח לשי שהוא עוד ישמע ממנו את לא מתרעמת על חוסר "פוליטיקלי קורקט"...?? למזלנו עניות דעתך לא קובעת ואבי בגמר.

peporain

New member
אכן אנחנו גזענים כולנו כאן

רצינו שאליהב האשכנזי הלא מוכשר ינצח אבל כאמור עניות דעתינו לא קובעת

Reutgold

New member
גם אותי הצחיק שעמנואל אמר את זה

אשכנערס זאת תחרות בישול! לא מתמודדים על מי צריך יותר את הכסף.

Reutgold

New member
בהישרדות למשל גם אירית רחמים

לא הייתה צריכה את הכסף וגם לא הגיע לה לזכות! ואז זה באמת מעצבן ולא מוצדק לא כמו במאסטר שף מי שהגיע לגמר הגיע בזכות ולא בחסד! אולי אנחנו באמת סתם עושים עוול לאבי זה שהוא היה דיי מקובע על קציצות זה מעצבן אבל ראו שגם בלי קציצות הוא מצליח בכלל לא רע הוא פשוט היה צריך לצאת מהקציצות הרבה קודם ולא להינעל עליהם מה שכן העונה הנוכחית אני מרגישה שלעומת העונה שעברה כן מי שמגיע לו להגיע לגמ הגיע פשוט האחרונים שנשארו היו ברמה דיי דומה כשאיציק ואביבה נפלו בעונה שעברה אני הייתי ממש מאוכזבת לא אומרת שלגילי לא הגיע להגיע לגמר אבל באמת בפרקים האחרונים משהו אצלה נפל לעומת הוואו שעשתה בתחילת העונה וחבל וכמובן גם אליהב שי עמנואל הפגיזו ונשארו במקום דיי קבוע, גם אבי על אף הקציצות המרובות.

מסכים חלקית, אירית רעה ואני מניח שהייתה עם

קמבינה או קרית עין לגבי הזכיה שלה (תארגן חתונות לאוהד ולשנוית וכו' ) אבל, איציק נפל הייתי עצוב , ואביבה מול סמדי סמדי טובה יותר אביבה נראית רעה

Reutgold

New member
היא משדרת קצת קרירות

אבל לא יותר מזה חוץ מזה בסדרה ראו שהיא רק נראית ככה ולא ככה גם באופי... מבחינה מקצועית לדעתי אביבה עלתה בהרבה על סמדי. בטח שהייתה קומבינה עם אירית הגמר היה מלא זמן אחרי הסדרה מאז הספר נהיה עובד של אירית וגם שונית.. הבנים שלה סימסו מיליון פעם ושיחדו נראה לי חצי מדינה.. גב ניתק קשרים ויניב לא יודעת... אירית עשתה קמפיין פרסום שלם... בטח חצי מכסף הזכיה כיסה את עלויות של הקמפיין שלה... לא מבינה מה מתנשא בעמנואל

ממתי גב היה חבר של אירית ?

היה ברור לי שאירית תנצל את תמימות וטיפשות האנשים שיעבדו אצלה או אפילו שתעזור להם אנשים כה טיפשים ברור שיניב הערס הזבל או גב לא יכלו לתת להם תמורה עבור ההצבעה ולכן הם בחרו בה לגבי עמנואל יש בו מעט יוהרה אולי אני טועה?

katam

New member
יתכן שאבי אדם נפלא ואכן כולם אוהבים אותו

אבל נמאס מקציצות שלו . לדעתי שי היה יותר ראוי ממנו להיות בגמר.

lb22

New member
יש ! יש ! ושוב פעם יש !

שלישיית גמר ראויה מאוד . עמנואל כמובן ב20 רמות מעל כולם שם. אבי כן קציצות לא קציצות הבחור יודע לבשל (הוכיח את זה בשבועיים האחרונים). אליהב יצירתיות במהלך העונה וראש מאוד מעניין (חוץ מזה שהוא מביא את הסמדי בומבה של השנה מבחינת כל מה שלא קשור לבישול). שי לדעתי היה יותר מידי חסר ביטחון והתהלך על הגבול הזה שבין המקום בגמר לבין לא .... שמח מאוד על מי שעלה ...

peporain

New member
על שניים הראשונים הכי שמחתי

שניהם ראויים באותה מידה. במקומו של אבי הייתי מעדיפה לראות את שי. אני אסכים שאבי התקדם הכי הרבה מתחילת התוכנית אך לעניות דעתי עדיין לא לרמת הגמר / חצי גמר. ושי עם כל החוסר ביטחון שלו הלך בתוכניות האחרונות עם מה שהוא האמין, לא נתן לשופטים להשתלט על הרעיונות שלו ובסוף הוציא מנות נפלאות באמת.

lb22

New member
אז לפחות על שניים נסכים :)

מקומו של אבי לדעתי איפה שהוא נמצא הוא לא צריך לזכות ..... אבל מקום 3 מכובד זה סבבה לגמרי. אם עמנואל לא זוכה זה לדעתי בושה ...הרבה יותר גדולה מזה שאביבה לא זכתה. ד"א מארגנים איזה מפגשון לגמר?

Mominit

New member
טוב זה ייראה הזוי אבל אני מסכימה איתך!../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif

lb22

New member
נו לפחות זה ..

אני רק מקווה שאבי לא ינצח כי לא באמת מגיע לו ..... עמנאול חייב לנצח ויהי מה ! (עם אנרגיות חיוביות?)

Mominit

New member
עמנואל מנצח אין ספק בכלל../images/Emo47.gif

לדעתי גם יש הקבלה לשלישיית הגמר של עונה קודמת אינה = עמנואל אליהב = אלקנה אבי = סמדי בומבה או שאני טועה?!?

peporain

New member
ניסיתי לבדוק מול מיטל

בנושא גמר התוכנית אך זה לא עבד...

שי גם הגיע כמעט כל תוכנית להדחה

בתוכניות האחרונות לא היתה משימת הדחה אחת ששי לא היה בה, בכולן הוא היה וכבר מתחיל להימאס מלראות אותו כל פעם שם. אבי לעומתו הגיע פעמיים בתוכניות האחרונות למנה הטובה ביותר ואני חושבת שטוב מאד שהוא בגמר. אליהב מאד יצירתי ועימנואל מקורי במה שהוא עושה, בהתחלה בכלל לא חשבתי שהוא אופציה לגמר אבל, אחרי הרביולי המתוק (מתכון בבקשה) התחלתי לחשוב שאולי יש מצב. שלישיה בהחלט ראויה אבל, נראה לי שהקרב יהיה בין אבי לאליהב.

למעלה