חצי גמר הערב

פרץ הוא לוזר וטיפש ובאמת אין פה עניין עדתי

לגביו אבל הוא הרס את המפלגה יחימוביץ היא תותחית

פרץ? פרץ מפסיד ולגבי אליהב או אבי שניהם טובים

גם עמנואל מעולה יודע מתכונים ויודע לעמוד בלחצים אבל אני רוצה שמי שזקוק לכסף יזכה וגם מי שיוכל לעשות מזה פרנסה / פרסומות / תוכניות בישול עמנואל כבר מסודר , הייתי מתחלף איתו ב10% מהמשכורות שלו והתנאים והטיסות לNY הנה אני רוצה לנסוע לNY וצריך להכין ים של $ וברפאלי הקוזינה או עמנואל טסים לשם כל חודש בר רפאלי בחיית דינק תקני לי ג'ופ כחול - נייט פלייט וגם מנו אם אתה גבר תקנה לי אתזה למה אין את זה בת"א רק בניו יורק עולה 40$

Mominit

New member
טעמת את הקציצות שלו איך את יודעת שלא טעים?../images/Emo3.gif

וואי אני מרגישה כמו אמא שלי שהייתי קטנה והייתה מנסה לשכנע אותי לאכול את הירקות...

peporain

New member
כאן לא התכוונתי לאבי

אני בטוחה שהאוכל שלו טעים מאוד אך לא מתאים פשוט לרמה זו של התחרות לעומתו התכוונתי כמטאפורה לפרץ.........

אבל זה אתם שלא נותנים לשד העדתי לנו...

כמישהו אחר מעיר, זה פתאום לא נעים?? תסתכלי על ההודעה הפותחת או זו שאחריה, לא ראיתי שהערת לו על השד העדתי... הגזענות אסור כשהיא באה רק מצד אחד. מעניין. ושלא נדבר על זה שאוכל מזרחי אוטומטית = אוכל עממי בעיניכם... מזל שלא אתם שופטים.

peporain

New member
לא זכור לי שעל אליהב מישהו כאן התלונן שהוא

מבשל אוכל עממי אכן חד צדדיות זה לא דבר בריא...

katam

New member
אבי שוב עם הקציצות ../images/Emo268.gif

הוא חייב ללכת היום

Reutgold

New member
יש!!!

איזה צעקה יצאה ממני כשהם אמרו שעמנואל עלה! איזה מזל!

Reutgold

New member
לי לא היה ברור בכלל שעמנואל יעלה

אך ורק בגלל שהוא התמודד מול אבי! אני אוהבת את שי אבל לא בטוחה שהוא יעיבור ולא בגלל הרמת ביצוע שלו אלא בגלל המתמודדים מולו יש לי הרגשה שמסמפטים אותם יותר...

n o g a m o o n

New member
ראשית אני שמחה שעמנואל בגמר ☺

מקוה מאד שגם אליהב יעבור לגמר. בין השניים האחרונים יש לי התלבטות. שניהם מבשלים טוב אבל בסגנונות שונים. בתוכנית הגמר אם אני לא טועה יש שתי משימות, משימה אחת שבסופה רק שניים יעלו לקרב האחרון. אז לא משנה לי מי יהיה השלישי רק שעמנואל ואליהב יהיו השניים האחרונים. ואז...שהטוב ינצח.☺

yoleis

New member
כמה פעמים אפשר להכין קציצות!?@

כאילו גאדמיט, זה פשוט לא הגיוני שבן אדם יכין את אותה המנה וימשיכו לתת לו את אותה המחמאה ויעבירו אותו שוב ושוב :| מזל שעמנואל ניצח בסוף השלב השלישי.. אני ממש אחזיק אצבעות שיעיפו את אבי.

העוגיות נראות פשוטות , אבל כראה טעימות

תוכלו להביא את המתכון ? שאני כאשכנזי יוכל לאכול אותם ?

אני לא מבין לא הכניסו לספר את המנות האחרונות?

ואת מנות הגמר? מה זה השטויות האלו? היו חייבים להכין את התוכניות שיסתיימו לפני החגים ולא למרוח אודישנים חודשיים !!!

רוצה שהטייס לא יעלה (יש לו פרנסה טובה) והוא

קצת מתנשא אבל הוא תותח אם הוא עלה אז סבבה

למעלה