טוב תצטרכו לחכות עוד קצת עד שאבי יעוף../images/Emo6.gif
בעקרון כמעט שלישיית הגמר שהימרתי בדיוק - אני פשוט חשבתי שגם גילי תהיה שם יחד עם עמנואל ואבי...
אבי - הבחור הזה כל כך מרגש.כשהוא הכין את מנת הסליחה ( שרובכם מזלזלים בעוגיות האלה שממש לא קלות להכנהן והן לא פחות ממושלמות לחצי גמר ולגמר... ) והקדיש אותה לאמא שלו עמדו לי דמעות בעיניים. אחרי כל מה שהוא עבר סוף סוף להרגיש שהוא שווה משהו זה סיפוק אדיר.בקשר למנות - האמת ראיתי את הקציצות ופשוט נזכרתי בפורום הזה ומה שיעשו לו והתחלתי לצחוק.לדעתי לא כזה נורא שהוא עושה קציצות נהדר כל אחד והתחום שהוא חזק בו עובדה שזה העביר אותו שלב. הכווד אווז - נראה לי פשוט מדי והליכה על בטוח אבל לשופטים היה טעים. המרק עדשים - טוב עוד לפני שהוא התחיל לבשל והסתכל על העדשים די הימרתי פה על המג'דרה ( שאין לי מושג איך הוא אל הספיק להכין...כאילו בו זמנית שהמרק מתבשל אפשר להכין את המנה היה לו מספיק זמן... ) ועל המרק לכן לא הופתעתי ( חוץ מהטוויסט של הגבינת עיזים ).העוגיות המרוקאיות - אני באה מבית מרוקאי אותנטי הביושלים שלו לגמרי מזכירים לי את הבית ולכן קל לי מאוד להתחבר למנות שהוא מכין...מנסיון העוגיות האלה פשוט מעדן לא מפתיע שמיכל אנסקי התמוגגה כל כך עליהם גם הכלי הגשה המדהים...בקיצור כמו שטענתי לכל אורך העונה הגיע לו להגיע לגמר לפות להיות בין 3 המתמודדים האחרונים כי הוא באמת בשלן מעולה ( אם רושפלד הסנוב הפלצן טען שהוא יבוא לאכול אצלו פעם בשבוע באמת נגמרו לי המילים...
) . בקשר לדירוג בגמר עמנואל - כמובן מקום ראשון כמו שחשבתי עוד מהאודישן שלו הוא בכמה דרגות מעל ה-2 שנשארו לדעתי. אליהב - רק על היצירתיות שלו במנוטת שהוא מכין מבחינת בישול לדעתי הוא לא יותר טוב מאבי אבי - שוב כי מגיע לו.
בעקרון כמעט שלישיית הגמר שהימרתי בדיוק - אני פשוט חשבתי שגם גילי תהיה שם יחד עם עמנואל ואבי...