יש לך בעיות?
G Guid New member 24/8/10 #138 לכולנו יש! חלאס כבר לחפור, יעל! נמאס לראות פה רק את הכנוי שלך בכל שרשור! תראי את סיון, כפרהעליה, יושבת בצד בשקט...
לכולנו יש! חלאס כבר לחפור, יעל! נמאס לראות פה רק את הכנוי שלך בכל שרשור! תראי את סיון, כפרהעליה, יושבת בצד בשקט...
ו ווינגז New member 24/8/10 #139 סיון ממש בדרך לנדר שתיקה ../images/Emo8.gif אל תפריע לנו לריב, זה טוב לסטטיסטיקות בעצם, אתה יודע מה? תצטרף, זה עוד יותר טוב לסטטיסטיקות!
סיון ממש בדרך לנדר שתיקה ../images/Emo8.gif אל תפריע לנו לריב, זה טוב לסטטיסטיקות בעצם, אתה יודע מה? תצטרף, זה עוד יותר טוב לסטטיסטיקות!
D deisy New member 25/8/10 #148 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל אני רוצה לשבת... אני אביא את עדן
A Alm0st Happy New member 25/8/10 #173 החמולה הגיעה!!! נא להירגע ולא להרביץ ליעל!!!! גם לי יש כלבה לשלח בכם. אז מה אם היא בת 18, לא רואה או שומעת, ובקושי זזה?? נא, עזבו, פשוט נביא את הכלבים של יעל.
החמולה הגיעה!!! נא להירגע ולא להרביץ ליעל!!!! גם לי יש כלבה לשלח בכם. אז מה אם היא בת 18, לא רואה או שומעת, ובקושי זזה?? נא, עזבו, פשוט נביא את הכלבים של יעל.