ה"י 22.8

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
../images/Emo42.gif ה"י 22.8 ../images/Emo42.gif

יאללה, להפציץ!

36% עדיין רמה 82../images/Emo10.gif

אחרי שמתתי מהדאבל מהREP הלך פייפן התעצבנתי והחלטתי לסיים להיום....
אבל סוף סוף קניתי חיה כך שיש לי חתלתול שחור חמוד
ערב טוב לכולם...

Hasselblad

New member
איך בכלל אפשר להתקדם..

החייזרים האלה משביתים שמחות... יש לי השבוע שבוע די רגוע ואני לא מצליחה להתאמן... אני עוד בטראומה מאתמול רק חייזרים בכל מקום.

ווינגז

New member
אני יודעת איך הולך ה-Event בתיאוריה,

אבל בגלל שאני לא יכולה לשחק - אין לי מושג על מה את מדברת בכלל, ובמה הם מפריעים לך בכלל.

../images/Emo209.gifעדיין 43 P:

עשיתי פעם אחת את הפירמידה לבד כמובן, ואח"כ הלכתי לשוטט לי בויקטוריה והגעתי לאיפה שגלמי האבן D: בתור אימון הם מאוד נחמדים ניסיתי גם למכור אקדח וCLAW (איך קוראים לזה בכלל בעברית?! XD) לרמה 50, וכמובן שאפ'חד לא רצה -.-" וניסיתי למכור SUMMONING ROCK ולא הלך לי... כאילו, אף אחד לא חיפש כנראה O: ויש לי עוד נעליים לקשת שאני רוצה למכור, בספק אם אני אצליח אשת עסקים אני לא אהיה >______>" מקומות אימון טובים לרמות 43+ מישו מכיר? ם: די מייאש לעשות כל הזמן פירמידה לבד ואינלי עם מי לעשות את המו לאנג דוג'ו, ולבד אני תמיד נתקעת בזחל המסריח הזה ;-;

Hasselblad

New member
לא ממש מכירה מפות לרמות האלה

מייפל השתנה המון מאז שאני הייתי ברמות האלה, אבל מתקופת האראנית שהעלתי לרמה 70 האקספי הכי טוב לרמות 40-60 ואולי אפילו עד 70 זה הפירמידה לבד.

Gods Revenge

New member
שינו את זה

כבר אין את הtarumacis בlmpq החליפו אותם בארנבים שמפילים כרטיס אחד או שתיים... קיצור כבר לא מרוויחים מזה אקספי

ווינגז

New member
יו ../images/Emo12.gif

ה-Tauromacis האלו עשו לי טראומה מטורפת כשרק נתקלתי בהם לפני כמה וכמה שנים, מפחידים בטירוף.
המפלצת היחידה שהפחידה אותי יותר בזמנו הייתה ה-Werewolf, למרות שזה היה גם בשילוב עם המוסיקה שם...

../images/Emo209.gifעכשיו 44 ^_____^

חשבתי אולי לחזור ולסיים את הקווסטים של מרכז הקניות בקרנינג, וחשבתי אולי ללכת לSHOWA (סתם כי אף פעם לא הייתי שם D: )

ווינגז

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

Showa is overrated בעיניי, אני זוכרת איך כולם חיכו לה במשך שנים ואז התאכזבו.

ווינגז

New member
Veni, Vidi, Vici כזה?

סתם, האמת שיש שם כמה קווסטים נחמדים, אבל זה ממש לא היה האיזור האהוב עליי להסתובבות (לא מבחינת הפעילות שיש שם ולא מבחינת העיצוב של הדברים שם, כולל המפלצות. פשוט לא אהבתי
)

yonVata

New member
אחד העם 101

ו50%.... היה לי פרטי של איזה שעה בערך עם עידן ואסף בגלפורה... וזהו בערך...
אהה, מכרתי את הכאוס שלי בחנות ב40 מיל, ועוד כמה שטויות

yonVata

New member
קודם כל שישחררו אותי מהעבודה בשעות נורמאליות.

אתמול סיימתי ב8 בערב אחרי 12 שע' עבודה, עד שהגעתי הביתה היה כבר 9
אכלתי, התקלחתי והלכתי לישון... אני מאמין שלקראת הסופש ככה יהיה זמן לעוד רמה, אולי-אולי-אולי אפילו 2

למעלה