D deisy New member 24/8/10 #93 מזל טוב מיקי! חחח, לרגע חשבתי שזו אני אבל אז נזכרתי שהחלפתי שיער מאז, וגם צבע, וגם קצת רמה
H Hasselblad New member 25/8/10 #162 מיקי את לא עוקבת היא פירסמה השבוע תמונה... יש לה שיער בדיוק כמו של סמדר
G GינGית New member 25/8/10 #169 אהה נכון גם חשבתי לעשות כזה אבל בגלל שאני מסתובבת הרבה עם סמדר זה כבר מוזר מידי
D deisy New member 25/8/10 #172 ../images/Emo6.gif האמת זה באמת יראה מוזר אבל יצאו לאחרונה מלא סוגי שיער יפים, את זה לקחתי סתם כי קיבלתי מתנה את הVIP לקרנינג, ודי התלבטתי בינו לבין אחד אחר חדש.. בסוף הילדים הכריעו
../images/Emo6.gif האמת זה באמת יראה מוזר אבל יצאו לאחרונה מלא סוגי שיער יפים, את זה לקחתי סתם כי קיבלתי מתנה את הVIP לקרנינג, ודי התלבטתי בינו לבין אחד אחר חדש.. בסוף הילדים הכריעו
A Annnnnn15 New member 25/8/10 #184 האינטרנט שלי לא עבד בכלל ../images/Emo7.gif כמה ימים...... מה פספסתי חוץ מחייזרים שמסתובבים לאנשים בין הרגליים? עדיין רמה 73
האינטרנט שלי לא עבד בכלל ../images/Emo7.gif כמה ימים...... מה פספסתי חוץ מחייזרים שמסתובבים לאנשים בין הרגליים? עדיין רמה 73