ה"י 22.8

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

מ י ל ר

New member
אן בטח שחכתי לציין שאני 113

הכול למען המטרה, חברים שלי רבים איתי כבר שאני בבית אני לא נפגש איתם, ״אז תעלה רמה מחר!״ הם לא מבינים שלהיות 120 זה חשוב!! עוד 7 רמות ארוכות של סבל למען המטרה הקדושה.

מ י ל ר

New member
משהו כזה (אבל רגע יש הסבר)

נמאס לי כבר לשבת במרפסת ולעשן נרגילה, ורק זה מה שעושים. הם חזרו מ-8 חודשים מדרום אמריקה ואין להם כסף יותר מידי לסתם לעשות משהו באמצע שבוע. אז בצהרים אני משחק, ובערב אני נפגש איתם, וגם אז, מעשנים נרגילה. שום דבר מיוחד, וזה כול היום, כול היום. עכשיו זה נשמע יותר טוב בערך?

החיים לא יקרים לכם בכלל הא../images/Emo35.gif

אני מתנצלת מראש אם אני מעליבה, אבל לשמוע על אנשים שיושבים כל יום עם נרגילה... זה לא נשמע יותר טוב, זה נשמע ממש גרוע...

מ י ל ר

New member
אני לא מעשן הרבה נרגילה

כי אני מעשן סיגריות, לא רוצה להעמיס על הגוף :/

Don Nirtin

New member
אתה יודע שסיגריות כן מעמיס על הגוף?../images/Emo87.gif

לא פחות מ180 סוגים שונים של טבק שמסרטן את הגוף.

../images/Emo209.gifאיכס נרגילה ><"

לשבת כל היום במטרה לחטוף סרטן ריאות באמת נשמע לא מי יודע מה...

Don Nirtin

New member
אלה החברים שיש לך?../images/Emo87.gif

:|. |ניר סולד מנרגילות, סיגריות, סיגרים, טבק, וכל מה שמסרטן|

Don Nirtin

New member
אבל גל../images/Emo87.gif

תסכימי איתי שזה בחירה של כל אחד..... ואם בוחרים בחברים שמעשנים כמו מפגרים........ אין לי מה להגיד על זה. סליחה.

deisy

New member
כן ולא

העשן של המכוניות גם מסרטן אז? כן, ברור שזו בחירה, אבל וואלה, מותק חיים פעם אחת, בוא נהנה מהחיים לא?

Guid

New member
אוקיי, אז אתמול התחלתי ברמה 87 עם 60%,

וכן, אתם רואים נכון, עכשיו אני רמה 90!!!!!! 90!!!!!
החלטתי שנמאס לי להיתקע ברמות הנמוכות האלה, ובא לי כבר לתת פוש רציני לכיוון רמה 100, אז השתמשתי בכרטיס דאבל של המשחק (4 שעות), ואני ואסף הפצצנו בדאבלים של rep, וביחד התאמנו בגאלאופרה! אתמול עליתי לרמה 88, (יון גם בא לעזור עם האחוזים שאחרי) והיום עליתי מ88 ל90, ואני כבר 70%! ויש לי עוד שעה וחצי דאבל! קיצר, כיף כיף~ עשור חדש, אוברול חדש (ומשופר ביותר), וקשת חדשה עם פוטנציאל מגניב! D: יחי הדאבל! יחי גאלאופרה! ויחי אסף ויון, שעזרו בדרך הקשה...
והפרצוף בתמונה, אגב, זה היה בגלל שלא יכולתי להתאפק עוד... מאז רמה 0 רציתי לקנות את הפרצוף הזה.. XD

מ י ל ר

New member
אתה בסדר אתה

העיקר עזרת לי גם לעלות רמה (113) כמה דאבלים היום... הכול שאתה תעלה רמה ואני אגיע לעבודה רביעית!

Guid

New member
../images/Emo45.gif

וואו, זה היה קשה... מתתי כמה פעמים, אבל זה היה כ"כ שווה את זה...
עכשיו 4 החיצים של הסקיל סטרייף עושים דמג' כולל שמתקרב ל8K! פשוט תאווה לעיניים...

למעלה