טופ-8

Johanna1

New member
שכחתי את קת'רין.. ../images/Emo3.gif

היא נתנה הופעה טובה, אבל כששידרו בסוף את כל השירים שוב, הצעקות שלה נשמעו לא טוב..

whatever4

New member
../images/Emo58.gifתוכנית קצת מוזרה..

הסגנון לא התאים לכולם ולכן הייתה תחושה הזויה בחלק מהביצועים. אבל דווקא היה מהנה.
באקי- מעולה! אחלה בחירה, השיר התאים לו כמו כפפה. מישהו יכול להגיד לי מה יש לסיימון נגד באקי?! הופעה מעולה וסיימון בסוף היה חייב להרוס. באקי שולט וזה סופי
.
אייס- כל כך מתאים לאייס לקחת שיר כזה ולעשות ממנו סלט שלם. הוא צריך להבין שהוא זמר פופ ולדבוק בזה. איפה שירים כמו father figure? נראה לי שכבר מאוחר מידי לתקן. ההופעות שלו הן הידרדרות מתמשכת. הגיע הזמן ללכת הביתה.
קלי- חח היה קצת הזוי ומגוחך אבל כמו שרנדי אמר- זה היה מבדר.
כריס- בחר שיר שאי אפשר להתחבר אליו בגרוש. רואים אפילו שהקהל מנסה להתחבר אבל זה פשוט לא היה זה. הוא צריך להבין שזה אמריקן איידול וצריך גם לבדר מידי פעם ולא כל הזמן לדבוק בשלך. לא הופעה טובה.
קתרין- נרדמתי באמצע. ביצוע משעמם והצרחות לאורך השיר לא עזרו.
אליוט- ממש אהבתי! אז נכון, יחסית למקור (או לגירסה של ג'ורג' מייקל שבדיוק לפני כמה דקות שידרו אותה בגלגל"צ) זה היה בינוני, אבל הוא הפך את השיר לשלו וזה יצא ממש טוב. הוא הכניס גם הרבה רגש ועוצמה לשיר וזה עבד מעולה. אהבתי ביותר.
טיילור- מה לעזעזל סיימון רוצה ממנו?! הופעה מ-ע-ו-ל-ה. ההופעה הכי טובה היום. אנרגטי, כיפי, ביצוע מושלם. טיילור לשלטון
.
פריס- הסכמתי עם סיימון- זה היה ממש מוזר. היא עשתה את הכי טוב שהיא יכולה עם השיר אבל הקול שלה פשוט לא התאים לשיר. אולי הגיע הזמן שיעשו נושאים שיתאימו לכולם ולא רק לחלק מהמתמודדים? בכל מקרה- פריס די נדפקה פה אבל למזלה שמו אותה אחרונה. זה יציל אותה. הכי טובים: טיילור, באקי ואליוט. הבוטום שלוש שלי: אייס, כריס וקתרין. הבוטום שלוש שיהיה: אייס, באקי ואליוט/קתרין.

baby c

New member
אני חושבת ש.....

טיילור ואליוט היו הכי טובים קתרין גם הייתה די טובה. מהבנות בלי כל קשר להיום פאריס גדולה חולה עליה.

למעלה