טופ-8

חביב...

לא אהבתי את באקי... קאנטרי ורוק לא ממש קשורים והוא חיבר אותם, לא יפה. הוא צריך לעוף. אייס הפתיע! הוא היה ממש טוב הפעם. קת'רין וקלי היו שתיהן מדהימות (כמה שקשה לי להגיד את זה על קלי חח). אליוט היה מעולה כרגיל, וטיילור גם חזר לעצמו! ממש אהבתי, הוא כזה חמוד.
פאריס באמת הייתה מוזרה, שיר לא משהו... האכזבה הכי גדולה הייתה כריס... הסכמתי עם כל מילה של סיימון, הוא היה יכול לשחק אותה והוא בחר שיר פחות מוכר ולא משהו בכלל.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif יש גם רוק לא טוב. ../images/Emo3.gif

רוק זה ז'אנר מאוד נרחב, ולפעמים הוא נוטה גם יותר לכיוונים אחרים.
אני מרגישה כאילו אני מסבירה לילדים שלי איך באים ילדים לעולם.^^ כשגבר ואישה אוהבים אחד את השני...

אז, איך הם היו? ../images/Emo58.gif

באקי- בזמן האחרון דווקא הולך לו טוב, הופעה נחמדה.. אייס- יותר טוב ממה שציפיתי, אבל השיר היה גדול עליו. קלי- הייתי קצת לחוץ מזה שהיא תשיר דווקא את השיר הזה, אבל לדעתי היא שיחקה אותה, הופעה ממש טובה.. כריס- אחרי שבועיים של הופעות משעממות ולא טובות, מצטרפת עוד אחת כזאת לאוסף. והוא צריך להתגלח - הוא נראה כמו ביצה עם שיער. קת'רין- הופעה טובה, היו קטעים שהיא צרחה קצת, אבל אחת ההופעות הטובות של הערב, לדעתי. אליוט- נשמע ממש טוב.. טיילור- נחמד שהוא חזר להופעות המבדרות שלו, אבל אני עדיין לא אוהב אותו. פריס- ה-הופעה של הערב, השיר היה אולי קצת גדול עליה, אבל בסך בכל, ההופעה הטובה של הערב.

Fairywitch

New member
וואי, איזו תכנית../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

היה שווה לצפות בה כבידור מקדים לארוחה המשפחתית.

Fairywitch

New member
בעעע, נשלח לפני שהמשכתי../images/Emo122.gif

בכל אופן, אני דווקא נהניתי מאוד מהתכנית
איך אפשר לא? יש "קווין"
וביקורות...
באקי- אחת ההופעות שלו שיותר נהניתי מהן
ווקאלית לא מדהים, אבל ביצוע מהנה והופעה נהדרת. צלילי קאנטרי ומבטא טקסני- אני לא יכולה לבקש יותר
אייס- מה כולם רוצים ממנו? היה דווקא מהנה מאוד, לשם שינוי. שיר טוב- כמה כבר אפשר לקלקל? אני דווקא נהניתי.
קלי- זה לא היה נורא כמו שציפיתי, אבל גם לא מדהים במיוחד. כמו שיפית אמרה- שתיקח טיפים מהחבר שלה, אם הוא עדיין חבר שלה, לגבי ביצוע של השיר הזה. וכמו שששוניקו אמר- התחפושת של הגותית עם השיער המרוט הייתה מגוחכת
הרגשתי שאני בנשף תחפושות
כריס- אותו תמיד כייף לשמוע, לא משנה מה. לא מהבחירות המוצלחות שלו, אבל בכ"ז עבר טוב. איידול אמיתי
קתרין- מסכימה עם סיימון - זה היה כמעט הרגע. קול מדהים, עם כמה נפילות פה ושם, אבל היה מרגש וחזק. אלילה
אליוט- שיר מעולה, קול מצויין, כמה נפילות פה ושם (אין כמו פרדי, מה לעשות), בסה"כ טוב, אבל קצת forgetable
טיילור- בחירה מושלמת בשבילו. טיילור חזר
התגעגעתי
מבחינתי ההופעה הכי טובה הערב
פריס- זוועה אמיתית. מה היא עוד עושה שם
בחירה גרועה בשבילה, וביצוע עוד יותר גרוע
כללי- אין כמו "קווין". כל עוד לא נותנים ליהודה סעדו לשיר שיר שלהם, זה לא יכול להיות כ"כ גרוע...

Lady in red2

New member
god, אני ממש לא רוצה לדעת

מה היה קורה אם ייתנו לסעדו לשיר קווין.

Fairywitch

New member
אתם קולטים שאליוט יבלה את ליל הסדר

בתכנית התוצאות?
רק שלא יעוף, מסכן
זה לא נחמד בתור "שי לחג"...

oceanblaze

New member
יא, מסכן.

הסיכויים שהוא יעוף קלושים..ההופעה שלו הייתה מעולה. בנוסף, בסקרים לגבי ההופעות האחרנות הוא מוביל בטופ 3. לגבי כריס אני דואגת.
לפי אותם סקרים יש סיכוי שהוא יהיה בבוטום 3.. אבל המ, זה סקרים. אי אפשר לסמוך על זה. אני מקווה שזה לא אמין.

Lady in red2

New member
לא יכול להיות

אחרי ההופעות היום של אייס, קלי ופריס, דווקא כריס יהיה בבוטום 3? אין מצב...

oceanblaze

New member
אין מצב שקלי בבוטום 3..

הקהל משום מה אוהב אותה. היא מובילה בטופ 3.
המ, לפי אותם סקרים [שוב, זה רק סקרים. לא לתפוס את זה כדבר בטוח], הבוטום 3 יהיו באקי, אייס וכריס/קת'רין. [כריס וקת'רין מתחלפי במקומות מדי פעם..]

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני בספק שכריס אי פעם יהיה שם

חוץ מזה שאם הוא לא היה בבוטום 3 לפני שבועיים עם ההופעה הנוראית שהוא נתן אז, עכשיו עם הופעה ממש טובה, אין סיבה שהוא יהיה שם. אני מסכימה עם הסקרים לגבי באקי, אייס וקת'רין. אלו החלשים מבחינתי. למרות שהכל יכול לקרות ואני נורא מפחדת על אליוט כל חיי (חוץ מזה, עונה קודמת, מתי נדיה עפה? בטופ 8? כי אהבתי אותה עונה קודמת ואז היא עפה בשבוע בו אנחנו עכשיו. אז אני חוששת לשידור חוזר.
).

Lady in red2

New member
אני בד"כ קוראת את השרשורים כאן

אבל הפעם אני רוצה להגיב על התוכנית היום: היו לי ציפיות גבוהות מכריס בתוכנית הפעם. קווין היא אחת הלהקות שאני הכי אוהבת והאמנתי שהוא ייתן את אחת ההופעות המדהימות שלו בעונה, אבל ההופעה שלו הייתה רק בסדר. גרוע הוא בטח לא יכול להיות, אני ממש אוהבת אותו והוא פשוט חייב לזכות לדעתי, אבל ציפיתי ליותר היום. חשבתי שאולי הוא יכל לבצע את The Show Must Go On. אגב, רק אני חושבת שהוא שווה?
אמנם לא מראה סקסי טיפוסי, אבל בהחלט יש בו משהו. בהתחלה חשבתי שאייס די שווה, אבל עם הזמן שמתי לב שהוא דווקא לא משהו, והשירה שלו ממש לא תורמת לו... ממש שר היום קריוקי... בעונה הקודמת לא ממש עקבתי ולא ראיתי את הביצוע של קונסטנטין ל-Bohemian Rhapsody, אבל הביצוע של קלי היה גרוע ברמות... התלבושת והכל נראו מפחידים ודי פתטים. לא הבנתי איך סיימון אמר שזה בסדר, ובכלל לא הבנתי מה נסגר איתו היום. שיבח את ההופעות של קלי וקת'רין (שהצרחות שלה היו מאוד מיותרות), וקטל את ההופעה של טיילור שהייתה מצויינת. באקי - הוא חמוד ובחר שיר שהתאים לו. אליוט - נתן הופעה מעולה
גם הוא פייבוריט אצלי.
אגב, הוא ישראלי או יהודי? פריס - במקרה שלה סיימון צדק - זה באמת היה מוזר...

Fairywitch

New member
אליוט יהודי...

אבא שלו ישראלי לשעבר שנישא לאמריקאית, כך לפי מידע שהתקבל פה בפורום מתישהו... מסכימה איתך ממש עם כל מילה, חוץ מזה שאני אהבתי את קתרין

Lady in red2

New member
נו, אז שיעשה עלייה! ../images/Emo13.gif

הרי כריס יזכה בתוכנית, ואז אליוט יוכל לעשות עלייה ולטפח קריירה של זמר אצלנו
רק שלא יעבור בכוכב נולד בדרך...

oceanblaze

New member
הו כן, כריס שווה לחלוטין.

הוא נוטף סקס.
[במיוחד עם הזקן! והאייליינר!!
|מתה|]

למעלה