../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif
קלי לא נראית שונה ומפחיד, היא נראית זנותית. ניסו להפוך אותה לנערת פאנק. בכלל, כמעט לכל מתחרה ניסו לדחוף משהו עם עור (המכנסיים של אייס
) או משהו קשוח ואפל אחר (האייליינר של כריס!!! אני לעד אזכר בזה ואתפקע מצחוק). נגיד. יאללה יאללה. באקי - די, באקי, די. הוא כל כך החוויר התוכנית, על רקע הופעות האחרים והיכולות הווקאליות המרשימות שכמעט כל המתחרים ניחנו בהם. די, באקי. אתה פחות טוב מהשאר והערב זה בלט יותר מתמיד. לך לביתך, באקי. אייס - דווקא הקול שלו פחות הציק לי כשהוא צעק את השיר.
לא חשבתי שההופעה הייתה נוראית אבל כן, זה היה קריוקי, זה היה a complete and utter mess. זה לא שיר בשביל אייס. הוא לא רוקר. ועכשיו אני מחליטה סופית - הפלצט שלו פשוט גרוע. גרוע גרוע גרוע. לא אחיד וחלש ו"מלא חול" כמו שאומרת המורה שלי לפיתוח קול, וגרוע. קלי - חוץ מזה שהיא נראית כמו מישהי שהייתי מצפה למצוא באיזור התעשייה של חולון ב-2 בלילה, היא לא הייתה עד כדי כך רעה. לא עד כדי כך טובה, אבל לא רעה. היא שיעשעה אותי, כמו שאמר רנדי. מה שכן, הציק לי שהיא לקחה כמעט ובדיוק את מה שעשה קונסטנטין (כן, אני משערת שזה לא היה באחריותה אבל עדיין, תשחקו לה עם הבתים, עם העיבוד, משהו). זה היה כאילו לקחו את הפלייבק של ההופעה של קונסטנטין ונתנו לקלי לשיר לצלילי הפלייבק. אבל אני מעריכה אותה רבות על זה שהיא הצליחה לזוז ככה עם העקבים שהיא לבשה. כריס - מסכימה עם סיימון על זה שחבל שהוא לא לקח שיר מוכר. אבל השיר הזה היה חביב, וכריס עשה עבודה טובה, בעיקר מבחינה ווקאלית. אבל האייליינר!
אלוהים ישמור. Now, that's entertainment! קתרין - אני אוהבת אותה, אבל לא הסכמתי עם השופטים. כן, היא נראתה נהדר על הבמה עם כל האורות (למרות שכשממש סינוורו לה את הפנים היא נראתה די מפחיד) אבל אני לא חושבת שהיא הצליחה להשתלט על השיר. היא זייפה המון, לא החזיקה את הגבוהים יותר מדי טוב ובנמוכים קצת קירטעה. זה היה יכול להיות מה שסיימון כינה Moment אם היא הייתה מצליחה לבצע אותו כמו שצריך, להעביר אותו כמו שצריך ולצמרר. והיא פשוט לא עשתה את זה. אותי היא די איכזבה. אליוט -
בוא נעשה ילדים קטנים ומגניבים ששרים Somebody to Love כל היום.
התאכזבתי טיפה מבחירת החלקים בשיר. אמנם פאולה אמרה שאלו החלקים החזקים בשיר ואני מסכימה איתה (רגע, הוא עשה את הקטע של "Got no feel..."? כי אם לא, אני לא מסכימה איתה. זה לדעתי הקטע הכי חזק בשיר), אבל היה לי חבל שהוא לא לקח את הבית הראשון. נורא קשה לי לראות את השיר הזה מפורק, זה כמו להקריא רק חלקים מסיפור ובשיר הזה יש כזו מסגרת יפה, הסיפור, ההדרגתיות. אבל הוא היה מצויין (חבל שבבתים עצמם הוא די נסק לנמוכים איפה שהיו אמורים להיות צלילים גבוהים), לגמריי הביא לשיר את עצמו והפך את (מה שנותר מ)השיר לשלו, הפגין הרבה התלהבות וכוח. Right on! טיילור -
סיימון הצחיק אותי. אני די קרועה לגביי טיילור בכלליות, כי כשיש לו את ההופעות המוזרות האלה הוא לגמריי הוא והוא סוחף את הקהל ונהנה, אבל הוא לא משקיע יותר מדי בשירה עצמה אלא בכל ההופעה. אני חושבת שמה שהוא עשה היום היה אדיר מבחינת הופעה, היה באמת נהדר. אבל אני כל כך נהנית לשמוע אותו רק שר, או לפחות שר יותר, וחבל לי שזה נבלע בהופעה. פריס - לא הבנתי מה הבעיה של סיימון. כן, היה בזה משהו מוזר (במיוחד באיך שהיא נראתה^^) אבל היא הייתה כל כך טובה, כל כך השתלטה על השיר עם הקול העצום שיש לה, וזה שיר כל כך טוב. אני חשבתי שהיא עשתה עבודה נהדרת. הבוטום 3 שלי: אייס, באקי וקתרין. הבוטום 3 של התוכנית: אייס, באקי והכיסא הריק. בסך הכל הייתה תוכנית טובה. ובא לי לשמוע יותר קווין עכשיו.