טופ-8

הפרק היומי../images/Emo26.gif12.4../images/Emo58.gif

חח אני גם ככה ערה אז שיהיה חחחחח בכל מקרה נכנסתי לפורום והנה כמה מיליםש מישהי רשמה על ההופעות
באקי-לא רע אייס- תארוז את החפצים קלי- יותר טוב מהצפוי (אני ממש מחכההההה) הרבה הופתעו לטובה גם מההופעה שלה החיצונית.. מעניין
כריס- לא הכי טוב שלו קת'רין- לוהטתת לגמרי אליוט- הוא יודע לשיר טיילור- משוגע אבל טוב פריס- שבוע הבא הולכת משהו כזה (gone next week) הרבה מאוכזבים מאייס ופריס ואלו שווקא 2 השירים הכי טובים ומוכרים של קווין
בגלל זה זה רע ללכת על שיר מוכר וטוב של הלקה.. צריך ללכת על שיר שלא הרבה מכירים ככה אין הרבה השוואות
מעניין לראות
ואמרו גם משהו על המראה של קלי... לפחות בהתחלה.. משהו כזה עכשיו בכלל אני מסוקרנת
אמרו שהיא נראית שונה ואמרו שזה יפה ומפחיד כזה.... מוזררררררריייייי
נחכה להיום חחחחחח 12

נ ר ו ש

New member
טוב../images/Emo58.gif

באקי - אחלה
אייס -
[ד"א - מה השופטים אמרו עליו? פיספסתי
] קלי - זה היה מוזר
והיא זייפה מלא.. כריס - מעולה! קת'רין - היא הייתה מצויינת אליוט - לקח שיר שגדול עליו
אבל ביצע אותו טוב דווקא טיילור - הצחיק אותי
במיוחד סיימון - Are you drunk? פריס - אני נוטה להסכים עם סיימון - מוזר ביותר.. בסה"כ היה בסדר, אף אחד לא הצליח לעשות משהו מושלם אבל לא שהיו לי ציפיות... חג שמח לכם
אני אלך לי לקלף תפו"א או משו..

keren

New member
ולדעתי....

דבר ראשון הייתה תכנית די טובה,יותר ממה שציפיתי ובכך הגיעו לסיומם שני שבועות נוראים(שנות ה2000 וקאנטרי) והתחרות חזרה להיות מצויינת כבדרך כלל,ובלי קשר,ראיתם את פנטזיה שם? היא הגיע וישבה מאחורי סימון. עכשיו למועמדים: באקי-היה די טוב,וכל הכבוד שהוא הפך את השיר הזה לשיר קאנטרי.כניראה הוא ידע שיהיה לו קשה לבצע שיר של קווין כמו שהם בצעו אותו,אבל יש לו סיכוי לחזור הבייתה או לפחות להיות בבוטום 3 בגלל שיש מועמדים חזקים ממנו. אייס-גרוע,זוועה,הריסת שיר.זה מה שיש להגיד על ההופעה.הלאווי שילך הבייתה.ובלי קשר,ראיתם את אח שלו,איך הוא שמח כשהוא סיים את השיר,ואיך הוא היה מודאג כשהביקורות התחילו לזרום?וחוץ מזה הוא נראה מה זה חמוד. קלי-אמנם יותר טוב ממה שציפינו,אבללללללל כמו שכתבתי בקשר לאייס: גרועה,זוועה,הריסת שיר.באמת,אם משהו אחר היה שר את השיר הוא היה כל כך הולך הבייתה,אבל האמריקאים אוהבים אותה וכניראה נראה אותה שבועה הבא.דרך הגב,אני לא בין מעריצי פיקלר ובאמת הייתי רוצה לראות אותה הולכת והשבוע כל העניין עם ה"על נייר" שהיא לא הבינה,גם אם היא לא הבינה נראה לי שהיא אמרה את מה שהיא אמרה בכוונה כי היא הבינה שכל העניין הזה של "בחורה דרומים בורה" עושה לה טוב. כריס-התחילה התחרות,ההופעה הטובה הראשונה השבועה. קת'רין-מעולה כתמיד אליוט-אני אוהבת את אליוט.הוא בחר שיר מצויין,בצעהאותו מצויין ואני אוהבת אוהבת אוהבת אותו.אבל תמיד יש לי חרדה כלפיו.אני מתכוונת,הוא נותן הופעות מצויינות וכל מדהים והוא אחד הטובים,אבל אנחנו יודעים שאמריקה לא תמיד עושה את הבחירה הנכונה והוא פשוט פחות פופולארי מקלי או משהו כזה.אם הוא ילך מחר אמריקה עשתה שטות. טיילור-למרות שלא רציתי שהוא יעשה את השיר הזה כי דויד עשה אותה כבר השנה ועשה אותו מצויין(לדעתי),למרות זאת טיילור היה מעולה ואני אוהבת אותו ועם הוא ינצח אני השמח מאוד מאוד מאוד. פריס-מעולה.אני אוהבת אותה,שתבורך.היא טיילור ואליוט נתנו את ההופעות הטובות ביותר,עם היא תנצח אני גם השמח מאוד מאוד מאוד,אבל בגלל ששבוע שעבר הייתה שבועה שעבר בבוטום 3 אני מפחדת שגם השבועה למרות שממש לא מגיעה לה. מחכה בקוצר רוח למחר.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

זה נראה כאילו ממש לקחת מילים מפי בחלק מהתגובות שלך.
ומכימה איתך כל כך לגביי אליוט. גם אני בחרדה תמידית לגביו.

Juliann

New member
../images/Emo58.gif הביקורת שלי:

באקי- חביב למדי, שיר שמתאים לו. אייס- התחרפנת?! וי ויל רוק יו? מה עובר עליך? האמת שציפיתי ממנו להיות יותר גרוע אבל זה לא אומר שהוא לא פישל לגמרי. טיפש טיפש טיפש בחירת שיר איומה בשבילו. קלי- אהבתי את הלוק, וזהו. הרסה קלאסיקה. שתלמד מחבר שלה איך מבצעים את השיר הזה. כריס- אהבתי את הכלללל חוץ מהשיר!!! הוא כל כך יכל לדפוק את ההופעה של הערב אם הוא היה לוקח משהו כמו THE SHOW MUST GO ON! קתרין- יש לה חתיכת קול אבל זה לא היה זה. השיר הזה הוא נוגה, עצוב, ציני, היא שרה אותו לבושה באדום עם חיוך מיליון דולר. טיילור- אחת ההופעות הטובות שלו, בחירת שיר מעולה. פאריס- פרופס על הסטייל, לקחה רציני את כל הקטע התיאטרלי והראתה פוללל אישיות אבל שוב, הקול פשוט לא התאים לשיר בכלללללללל אחת התוכניות היותר גרועות.... באמת.. העונה הזאת יותר זוועתית מרגע לרגע..........

ששוניקו

New member
מה נסגר עם סיימון??../images/Emo58.gif

על ביצועים חלשים הוא אמר שהם היו טובים ועל כאלה שהיו טובים הוא אמר שהם היום מגוחכים/חלשים/משעממים או לא יודע מה... באקי- מעולה! הוא היה חייב לבחור את השיר הזה והשתלם לו חבל על הזמן. אייס - חלש! ת'אמת לא חשבתי שאפשר לדפוק את זה. קלי - הרבה פחות טוב מקונסטנטין, היה עוד איכשהו סביר, אבל היא לא נכנסה לשיר. השיר היה גדול עליה, והתדמית של הרוקרית היתה מגוכחת. כריס - פיספוס, זה שיר חזק, ציפיתי מכריס ליותר. קת'רין - כל כך חבל שהיא החליפה את אחד השירים היותר יפים של קווין בדבר הזה שהיא שרה. שיר בלי כלום, ממש חבל שהיא החליפה. אליוט - damn! that was bad! הביצוע היה לא במקום, העיבוד היה גרוע, כאילו אמריקן איידול רצו להפיל אותו, ואז בא סיימון והציל אותו. טיילור - בהתחלה התאכזבתי שהוא החליף כי WATC הוא אחד הגדולים, אבל הוא היה ממש טוב, הרבה יותר טוב מלפני שבועיים ושלא נדבר על שבוע שעבר. פריס - בהתחלה היא היתה חלשה, אבל איך שהשיר התקדם היא נהייתה יותר טובה והיתה הפתעת היום. ולקיצור האור והחושך של התוכנית. אור - התוכנית הכי טובה עד עכשיו, אפילו אייס לא היה כזה גרוע. חושך - סיימון, הוא אומר על ביצועים כמו של אליוט ושל קלי שהם עשו את זה טוב, אבל ביצועים של טיילור ופריס מגוחכים ומוזרים.. התאכזבתי.

ששוניקו

New member
אגב, שמתם לב

שהקהל לא עשה בווווווו מעצבן כזה כל פעם שהיתה ביקורת לא טובה? (או שהוא כן עשה ופשוט התרגלתי?)

shalehet

New member
היה לא רע....

באקי-לא רע, אבל אני לא מתה עליו אייס- תפסיק לחקות את קונסטנטין.... קלי- הפתעת הערב לדעתי, היו לה כמה זיופים, אבל היא נתנה לדעתי את הופעת חייה. מדהים שאחרי כל ההימורים שלנו היא זאת ששרה את רפסודיה.. כריס- הסכמתי מאוד עם סיימון, השיר היה בחירה ממש גרועה, למרות שהוא נתן הופעה טובה קת'רין- אני מתה על קתרין אבל לא הבנתי את ההתלהבות מההופעה הזאת, לדעתי היא זייפה וצרחה בלי הפסקה... נראה מה אמריקה תחשוב.. גם פעם שעברה סיימון אמר שבטלויזיה זה נשמע אחרת. אליוט- מבחינת שירה היה מצויין, אבל צריך לזוז יותר טיילור- לא רע בכלל פריס- היא מפתיעה אותי לטובה כל פעם מחדש, אני חושבת שהיא היתה מצויינת וסיימון היה מהמם כתמיד...חחח

MeetLofe

New member
אמממ...../images/Emo58.gif

האמת שזאת לא הייתה תוכנית גרועה אבל גם לא מצוינת אבל גם לא ציפיתי ממנה להיות מישהו מוכן להגיד לי למה ניסו לעשות את פריס וקלי כ"כ קשוחות ואפלות?! באקי-ביצוע טוב,אחד הטובים שלו האמת. אני עדיין לא רואה אותו כזוכה או כאמריקן איידול אבל הוא יפה =] אייס-מיקרופון?קונס?נו באמת לא הביצוע הכי גרוע שלו אבל זה לא אומר שזה היה טוב ומישהו מוכן להגיד לו שיפסיק עם הפלאסטו הזה כבר?! פיקלר-היא ממש נראתה כמו רוצחת מטורפת וזה תמיד יושווה לקונס והיא לא התקרבה אפילו לקצה הבוהן של קונס אבל אתם יודעים מההה?זה לא היה רע בכלל!זה היה אפילו אחת ההופעות המוצלחות של הערב כל הכבוד לה. כריס-זה היה כמו כל הופעה אחרת של כריס אני אוהב אותו,אני אוהב את הקול שלו אבל הוא לא מגוון יותר מדי וכל הופעה נראית כמו ההופעה הקודמת קת'רין-אני מת עליה!!איזה קול יש לבחורה!!! הופעה מצוינת.והיא כרגיל נראית מצוין. אליוט-
אהובי!!! עוד שבוע של הפצצה מצד אליוט הופעה מצוינת!!! טיילור-ההופעה האהובה עליי הערב הופעה מצוינת and taylor is so back!!! פאריס-מוזר זאת מילה טובה. זאת הייתה פאריס?:-8 הייתי יותר מדי עסוק בלמי היא דומה אבל אני לא חושב שהקול שלה לא יכול להיות לא טוב

MeetLofe

New member
הטופ והבוטום שלי

טופ 3-אליוט
,קת'רין וטיילור בוטום 3-אייס,באקי וכן מה לעשות פיקלר כי אני לא מוכן שפאריס או כריס יהיו שם בנתיים

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

קלי לא נראית שונה ומפחיד, היא נראית זנותית. ניסו להפוך אותה לנערת פאנק. בכלל, כמעט לכל מתחרה ניסו לדחוף משהו עם עור (המכנסיים של אייס
) או משהו קשוח ואפל אחר (האייליינר של כריס!!! אני לעד אזכר בזה ואתפקע מצחוק). נגיד. יאללה יאללה. באקי - די, באקי, די. הוא כל כך החוויר התוכנית, על רקע הופעות האחרים והיכולות הווקאליות המרשימות שכמעט כל המתחרים ניחנו בהם. די, באקי. אתה פחות טוב מהשאר והערב זה בלט יותר מתמיד. לך לביתך, באקי. אייס - דווקא הקול שלו פחות הציק לי כשהוא צעק את השיר.
לא חשבתי שההופעה הייתה נוראית אבל כן, זה היה קריוקי, זה היה a complete and utter mess. זה לא שיר בשביל אייס. הוא לא רוקר. ועכשיו אני מחליטה סופית - הפלצט שלו פשוט גרוע. גרוע גרוע גרוע. לא אחיד וחלש ו"מלא חול" כמו שאומרת המורה שלי לפיתוח קול, וגרוע. קלי - חוץ מזה שהיא נראית כמו מישהי שהייתי מצפה למצוא באיזור התעשייה של חולון ב-2 בלילה, היא לא הייתה עד כדי כך רעה. לא עד כדי כך טובה, אבל לא רעה. היא שיעשעה אותי, כמו שאמר רנדי. מה שכן, הציק לי שהיא לקחה כמעט ובדיוק את מה שעשה קונסטנטין (כן, אני משערת שזה לא היה באחריותה אבל עדיין, תשחקו לה עם הבתים, עם העיבוד, משהו). זה היה כאילו לקחו את הפלייבק של ההופעה של קונסטנטין ונתנו לקלי לשיר לצלילי הפלייבק. אבל אני מעריכה אותה רבות על זה שהיא הצליחה לזוז ככה עם העקבים שהיא לבשה. כריס - מסכימה עם סיימון על זה שחבל שהוא לא לקח שיר מוכר. אבל השיר הזה היה חביב, וכריס עשה עבודה טובה, בעיקר מבחינה ווקאלית. אבל האייליינר!
אלוהים ישמור. Now, that's entertainment! קתרין - אני אוהבת אותה, אבל לא הסכמתי עם השופטים. כן, היא נראתה נהדר על הבמה עם כל האורות (למרות שכשממש סינוורו לה את הפנים היא נראתה די מפחיד) אבל אני לא חושבת שהיא הצליחה להשתלט על השיר. היא זייפה המון, לא החזיקה את הגבוהים יותר מדי טוב ובנמוכים קצת קירטעה. זה היה יכול להיות מה שסיימון כינה Moment אם היא הייתה מצליחה לבצע אותו כמו שצריך, להעביר אותו כמו שצריך ולצמרר. והיא פשוט לא עשתה את זה. אותי היא די איכזבה. אליוט -
בוא נעשה ילדים קטנים ומגניבים ששרים Somebody to Love כל היום.
התאכזבתי טיפה מבחירת החלקים בשיר. אמנם פאולה אמרה שאלו החלקים החזקים בשיר ואני מסכימה איתה (רגע, הוא עשה את הקטע של "Got no feel..."? כי אם לא, אני לא מסכימה איתה. זה לדעתי הקטע הכי חזק בשיר), אבל היה לי חבל שהוא לא לקח את הבית הראשון. נורא קשה לי לראות את השיר הזה מפורק, זה כמו להקריא רק חלקים מסיפור ובשיר הזה יש כזו מסגרת יפה, הסיפור, ההדרגתיות. אבל הוא היה מצויין (חבל שבבתים עצמם הוא די נסק לנמוכים איפה שהיו אמורים להיות צלילים גבוהים), לגמריי הביא לשיר את עצמו והפך את (מה שנותר מ)השיר לשלו, הפגין הרבה התלהבות וכוח. Right on! טיילור -
סיימון הצחיק אותי. אני די קרועה לגביי טיילור בכלליות, כי כשיש לו את ההופעות המוזרות האלה הוא לגמריי הוא והוא סוחף את הקהל ונהנה, אבל הוא לא משקיע יותר מדי בשירה עצמה אלא בכל ההופעה. אני חושבת שמה שהוא עשה היום היה אדיר מבחינת הופעה, היה באמת נהדר. אבל אני כל כך נהנית לשמוע אותו רק שר, או לפחות שר יותר, וחבל לי שזה נבלע בהופעה. פריס - לא הבנתי מה הבעיה של סיימון. כן, היה בזה משהו מוזר (במיוחד באיך שהיא נראתה^^) אבל היא הייתה כל כך טובה, כל כך השתלטה על השיר עם הקול העצום שיש לה, וזה שיר כל כך טוב. אני חשבתי שהיא עשתה עבודה נהדרת. הבוטום 3 שלי: אייס, באקי וקתרין. הבוטום 3 של התוכנית: אייס, באקי והכיסא הריק. בסך הכל הייתה תוכנית טובה. ובא לי לשמוע יותר קווין עכשיו.

mismesh111

New member
דעתי ../images/Emo27.gif

אז ככה: באקי- השיר ממש התאים לו.. אבל אין מה לעשות הוא פשוט לא מספיק טוב יחסים לאחרים.. לדעתי הוא צריך לעוף מחר... אייס- איך ששמעתי שהוא הולך לשיר את השיר הזה ישר אמרתי "אוי לא הוא פשוט הולך להרוס את השיר הזה"... אבל הופתעתי והוא היה בסדר דווקא .. אומנם עדין לא טוב אבל לפחות יותר טוב ממש שציפיתי.. קלי- דווקא לדעתי היא הייתה טובה.. מבחינה ווקלית לא משהו.. אבל ההופעה הייתה טובה.
כריס
- פשוט מלךך!!! היה מדהים .. גם מביחנה ווקלית וגם מבחינת ההופעהה..!!! קתרין- ביצוע יפה למרות שהיו פה ושם זיופים קטנים כשהיא הגיעה לגבוהים אבל בסה"כ אהבתי!=] אליוט- הופעה נחמדה לא יותר מזה... טילור- אחרי שבועים שלמים שהוא פשוט שיעמם אותי טיילור חזר ובגדול!!! ההופעה השניה הכי טובה של הערב...!=] פריס- פריס קצת איכזבה אותי... הקול שלה לא התאים לשיר והיא לא שרה אותו מספיק טוב... בוטם 3 שלי - פריס, באקי ואייס ונראה לי שזה גם מה שהיה... בתקווה שבאקי יעוף...!

In Circles

New member
../images/Emo4.gif

כריס חייב להתרחק מעמדת האיפור. (ולהתגלח) מה עשו לו?!

oceanblaze

New member
לאלא. ../images/Emo31.gif

חס וחלילה! אם הוא רוצה אני אביא לו אספקת אייליינר לכל החיים, רק שימשיך לשים.

In Circles

New member
שנאתי את זה.

את הלבוש, ההופעה, הכל.
היו כמה ביצועים שלו שלא הרשימו אותי בשמיעה ראשונית ולאחר חרישות אינסופיות מהאתר שינתי את דעתי, בשונה מזה שפשוט לא אהבתי. אבל הוא עדיין כריס

ofrasch1

New member
בעד האיילינר

אבל את המלביש/ה של התוכנית האחרונה חייבים לפטר. הם נראו נורא, כולם.

למעלה