טופ-8

נועה167

New member
אני-->

אני אמנם בקושי כותבת בפורום כבר אבל אני קוראת מידי פעם, פשוט אין לי כ"כ הרבה זמן. וכמובן שאני עדין רואה אמריקן איידול. באקי-אהבתי! לא חשבתי שהוא יחזיק מעמד בסידרה עד עכשיו אבל היום הוא נתן הופעה טובה! אייס- גרוע לדעתי.. לא אהבתי בכלל :/ קלי- אהבתי! שיר קשה באמת אבל היא ביצעה אותו טוב. כריס- לא אהבתי את השיר עצמו אבל משאר הבחינות הוא היה מעולה! קת'רין- גם לא ממש אהבתי את השיר אבל היא הייתה טובה! אליוט- ממש אהבתי :) טיילור- אמ אפשר להגיד שהוא מצא את הפינה שלו בשירים של קווין כי זה באמת התאים לו אבל דווקא חיכיתי למשהו קצת שונה. אבל הוא חמוד דווקא איך שהוא נהנה מזה באמת, אפשר לראות . פריס- מוזר מוזר ומוזר!!!!! אבל ממש! קודם כל היא נראתה לפחות כמה שנים מעל הגיל האמיתי שלה... וזה לא החמיא לה בכלל... ובקשר לביצוע גם זה פשוט היה.. לא מתאים כזה לא יודעת להסביר! בקיצור אני מסכימה עם סיימון ובמילה אחת-מוזר. ממש אהבתי את הנושא :) אחלה שירים יש להם!

קפיטו

New member
בעייני...

קת'רין הייתה כרגיל הכי טובה... מדהימה מדהימה מדהימה
ועם שיר נהדר. אליוט בכלל לא אכזב, להפך, הכי נהניתי ממנו הערב. טיילור הרס אותי מצחוק, במיוחד ניסיון הבעיטה במקרופון
קלי נראתה פרחית לגמרי, זה בכלל לא התאים לה, אבל הבצוע היה יותר טוב משציפיתי.. דווקא בסדר, לא שנאתי את זה. באקי היה נהדר
פאריס מלאה פוזות ונראתה נורא אבל עם קול מעולה. כריס מלך
ואייס התחיל גרוע, השתפר באמצע אבל עדיין.. לא משהו. לפחות ניסה. טופ 3: קת'רין
, כריס, אליוט. גם באקימעולה. בוטום 3: אייס, פאריס, טיילור

טוב עכשיו אני../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

באקי-נחמד אבל יש לי הרגשה שהוא עף וטוב שכך הוא היה צריך לעוף שבוע שעבר אייס-מעכשיו אני קוראת לו איכס! הוא ממש גרוע לקח שיר שקל לשיר וגם את זה הוא לא הצליח הוא צריך ללכת הביתה קלי-לא ראיתי הכל אבל היא נראתה כמו מלאך המוות והרסה את השיר היא ניסתה להיכנס לנעלי קונסטנטין וזה לא עבד חבל מאוד שתחזור לתדמית הטיפשה זה עובד יותר טוב ק'תרין- מדהימה שלי אני מתה עליה זה אחד מהשירים האהובים עלי של קווין והיא עשתה אותו ממש טוב כל הכבוד ק'תרין את המנצחת שלי. אליוט-חמוד בהחלט יש לו קול חביב טיילור-סוף סוף טיילור החמוד הפסיכודלי שכולנו אוהבים חזר תודה לאל! אחלה הופעה פאריס-אני הסכמתי עם רנדי זה התחיל מוזר אבל הסתיים ממש טוב הופעה ממש טובה אבל ווקאלית לא הכי התאים לה. הבוטום שלוש שלי: אייס באקי קלי הבוטום שלוש שכנראה יהיה:אייס באקי ואו אליוט או טיילור אני מאמינה שבאקי עף אבל לכו תדעו אהה ואני מסכימה עם יפית זאת עונה זוועתית אם שנה שעברה היו נותנים להם לשיר שירים של קווין זה היה יוצא מדהים אפילו סקוט היה מצליח מזל שקונס עשה את היסטוריה באייידול עם בוהימיין רפסודי

אוי שכחתי את כריס....

אולי בגלל שהוא בחר שיר שהיה זוועתי! וההופעה שלו הייתה שכיחה מצטערת כריס מתחיל להתדרדר אם ימשיך ככה התואר הולך בטוח לק'תרין

oceanblaze

New member
להלהלה. |אייליינר| ../images/Emo99.gif

באקי - חביב. לא הופעה מעולה [כדוגמת שבוע שעבר], אבל בהחלט בידר אותי. נהנתי. [הוא ממש הצחיק אותי בסוף, כשראיין אמר לו "you can say that again", והוא באמת חזר על מה שהוא אמר. הוא חמוד.
] אייס - בכלל לא הרשים אותי. השיר לא מתאים לו, וכך גם תדמית הרוקר שניסו להדביק לו. אמנם לא הייתה הופעה מזוויעה, אבל לא עשתה לי משהו בכלל. בין הפחות טובות שלו. קלי - לא רציתי שהיא תצליח. והאמת? היא הצליחה. ההופעה הייתה טובה מבחינה ווקאלית. רק לא הבנתי מה קשור המראה שלה. בגדים גרועים, איפור מזוויע, שיער מפחיד. [ז'קט יפה, אבל לא עליה. לא קשור.] עוד משהו שלא אהבתי זה העליה שלה על המשטח ההוא מאחורי השופטים. [נו, הגבוה הזה. בין הקהל לשופטים.
] זה נראה זול, וצועק לתשומת לב. והוא עשתה שם כמה תנועות שהלוואי ולא הייתי רואה. 0.0 כריס - אחח, כריס!
מה שאני רוצה לעשות לו.. אהבתי! אהבתי אהבתי אהבתי. אז נכון שזה לא שיר מוכר, ושבאיזשהו מובן הוא פספס את ההזמנות להופיע עם שיר שיסחוף את הקהל, אבל אני ממש מעריכה אותו על הבחירה שלו. הוא הראה שהוא לא מפחד לקחת סיכונים. כן, הוא יכל לבחור איזה שיר שכולם מכירים ולהופיע איתו, אבל במקום זה הוא בחר שיר לא מוכר ועדיין גרם לשופטים [ובתקווה שלקהל בבית] לאהוב את ההופעה. הוא לא סומך את הפופולריות של השיר, אלא הוא סומך על הכישרון שלו, וזה לדעתי הרבה יותר חשוב. וכמובן, שאני לא אשכח את האייליינר!!
ואת הזקן!!
הוא נראה מדהים, אפילו יותר מאיך שהוא נראה תמיד. הו, הבנאדם הזה אלוהי. אני סוגדת לו לגמרי.
קת'רין - לא ממש התייחסתי להופעה [דיברתי עם חברה
], אבל ממה ששמעתי ברקע זה היה די נחמד, חוץ מכמה תווים שלא יצאו טוב. לדעתי השופטים החמיאו לה יותר מדי. אני צריכה לראות אותה מופיעה שוב. :< אליוט -
!! הוא פשוט בנאדם מוכשר. ההופעה הייתה מעולה לדעתי. הוא היה מקסים. אין לי מה להרחיב פה, אהבתי. טיילור -
הפרכוסים חזרו העירה!! ההופעה הייתה טובה, כמו בתחילת התוכנית. בזמן האחרון הוא היה די חלש, אבל הוא חזר. בהופעה הזו גם השואו שהוא נתן היה מעולה, וגם השירה עצמה. הוא היה נהדר. פריס - המ, כן היה הייתה טובה, אבל לא העבירה לי משהו. לא יודעת..היה סביר. מבחינה ווקאלית היא הייתה טובה.

oceanblaze

New member
כמה תיקונים ../images/Emo128.gif

אצל קלי: היא, במקום "הוא עשתה". אצל כריס
: על, במקום "לא סומך את".

אוהד71

New member
../images/Emo58.gif דעתי על התוכנית אתמול

בסה"כ, הייתה תוכנית הרבה פחות טובה ממה שחשבתי. בתור מעריץ של קווין, אף אחד, אבל אף אחד, לא יכול לעשות קאבר ראוי לפרדי מרקורי. באקי - מאד על בטוח ושמרני, אבל יצא לו בסדר. עבר בשלום. אייס - יאללה מותק לך הביתה...(ושוב - למה הוא לא מוריד חולצה לעזאזל?!) קלי - בינוני מאד. לקחה שיר שהיא טבעה בו. כריס - לא רע, אבל חסר אומץ. שיעשה בלדה, פופ, משהו...רק שיתחיל לגוון. קתרין - נראתה מדהימה ואלוהית. ביצוע קולי לא טוב בכלל. אליוט - אהבתי מאד. הבחור יודע לשיר. נראה איום ונורא אבל זמר בחסד. טיילור - דווקא חביב. ביצוע קולי טוב. הפרקינסון עדיין ישנו, אבל סה"כ הוא היה טוב. פריס - שיר לא משהו, ביצוע לא משהו. הרבה זיופים.

MeetLofe

New member
הלו הלו

אליוט כ"כ כוסי וחתיך
הייתי עושה אותו 5345324987 בלי לחשוב בכלל

אוהד71

New member
../images/Emo8.gif אנחנו נסתדר....

או כמו שאומרים באינגליזית - we will never fight for a guy אליוט כולו שלךת רק אל תיגע לי באייס...

shushka9

New member
../images/Emo60.gifאוקיי, אני אולי לא מגיבה כאן

אבל אני בהחלט קוראת, ועכשיו מה שאמרת על אייס פשוט דרש תגובה! אמנם יש לאייס ת'ווקאלס הכי נוראיים בתכנית, אבל אם הוא באמת יוריד חולצה מדי פעם זה עלול להציל אותו מהבוטום 3!
קוראים לי ניקי ד"א=]

אוהד71

New member
היי ניקי! ../images/Emo140.gif

בתחילת העונה הייתי בטוח שאייס לוקח בהליכה, או כמו שבן זוגי אמר: יש לו את הלוק, יש לו את הקיק ויש לו את השיק. רק מה, מסתבר שאין לו את הקול. הבחור ממש בצניחה חופשית. הוא הצליח לעבוד עליי עם הגבוהים והפלצטו, אבל ראבאק, נגמר הגימיק. הוא כוסון ויפיוף, אבל זמר בוי-בנדס בינוני ביותר. מה נשאר כבר לצפות ממנו?! - רק שיוריד חולצה...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא כבר ניסה לחשוף חזה פעם, ד"א (כן כן, הוא ניסה להראות צלקת, אני בטוחההה שזה כל מה שהוא ניסה להראות^^).

אוהד71

New member
אההההה?!

נשמה, תשיגי לי בבקשה את הפרק הזה. נראה לי שאני ארצה לבחון את הקטע הזה עם הצלקת שוב (ושוב, ושוב, ושוב...)

אוהד71

New member
אוקיי......

גם מגלח וגם חושף רק איזה רבע פיסת חזה?!....עכשיו הוא באמת יכול לעוף מבחינתי....

shushka9

New member
../images/Emo60.gifשלום אוהד!=]

הממ לא נראלי שהיא התכוונה לזה... בפרק שעבר נראלי זה היה שהוא הראה את הצלקת שלו, ואז אחרי שהוא הופיע ריאן בא אליו והראה לכולם ת'צלקת ושאל ממה זה. נאממ
ואולי הוא לא מגלח? אולי זה טבעי? (פ'חחחח) התאהבתי באייס כבר באודישן הראשון כשהוא שר ווסטלייף. כל מי ששר ווסטלייף מושלם בעיני
הממ והוא באמת חומר לבוי בנד. לא יותר מזה. עדיף לא לדגמן מאשר להיות זמר.. בדיוק אמרתי לאמא שלי שאפילו אם הוא עף מחר, מה שרוב הסיכויים יקרה, הוא לא יעלם מהר במיוחד. הוא בטוח יתחיל לדגמן כי יצאה לו תדמית של פריטי בוי שיודע קצת לשיר. שלא יעוףףףף! כיף לבהות בו

אוהד71

New member
פרק הצלקת זה דווקא הפרק...

שלא ראיתי כי הייתי בטיסה לישראל. תראי יקירתי, העסק מתחדד וכרגע אייס הוא הפחות טוב בחבורה. אם הייתי חייב לבחור זמר בין אייס ו...נאמר אליוט (וזה הרי מה שקורה בכל תוכנית) אז הייתי אומר ביי ביי לאייס. אני מסכים איתך לגמרי שיש לו עתיד טוב בשואוביז כמגיש תוכניות נוער, חלק מלהקת בויבנד או דוגמן תחתונים, אבל ממש לא כזמר מוביל שמחזיק שיר מהתחלה ועד הסוף. וד"א - טיפ קטן לחיים : בתור גיי שמבין דבר או שניים בבנים, יש מעט מאד בחורים חלקים באופן טבעי. רוב ה"חלקים" משתמשים בידידם הטוב, הלייזר. המציאות נושכת.

למעלה