אני-->
אני אמנם בקושי כותבת בפורום כבר אבל אני קוראת מידי פעם, פשוט אין לי כ"כ הרבה זמן. וכמובן שאני עדין רואה אמריקן איידול. באקי-אהבתי! לא חשבתי שהוא יחזיק מעמד בסידרה עד עכשיו אבל היום הוא נתן הופעה טובה! אייס- גרוע לדעתי.. לא אהבתי בכלל :/ קלי- אהבתי! שיר קשה באמת אבל היא ביצעה אותו טוב. כריס- לא אהבתי את השיר עצמו אבל משאר הבחינות הוא היה מעולה! קת'רין- גם לא ממש אהבתי את השיר אבל היא הייתה טובה! אליוט- ממש אהבתי
טיילור- אמ אפשר להגיד שהוא מצא את הפינה שלו בשירים של קווין כי זה באמת התאים לו אבל דווקא חיכיתי למשהו קצת שונה. אבל הוא חמוד דווקא איך שהוא נהנה מזה באמת, אפשר לראות . פריס- מוזר מוזר ומוזר!!!!! אבל ממש! קודם כל היא נראתה לפחות כמה שנים מעל הגיל האמיתי שלה... וזה לא החמיא לה בכלל... ובקשר לביצוע גם זה פשוט היה.. לא מתאים כזה לא יודעת להסביר! בקיצור אני מסכימה עם סיימון ובמילה אחת-מוזר. ממש אהבתי את הנושא
אחלה שירים יש להם!
אני אמנם בקושי כותבת בפורום כבר אבל אני קוראת מידי פעם, פשוט אין לי כ"כ הרבה זמן. וכמובן שאני עדין רואה אמריקן איידול. באקי-אהבתי! לא חשבתי שהוא יחזיק מעמד בסידרה עד עכשיו אבל היום הוא נתן הופעה טובה! אייס- גרוע לדעתי.. לא אהבתי בכלל :/ קלי- אהבתי! שיר קשה באמת אבל היא ביצעה אותו טוב. כריס- לא אהבתי את השיר עצמו אבל משאר הבחינות הוא היה מעולה! קת'רין- גם לא ממש אהבתי את השיר אבל היא הייתה טובה! אליוט- ממש אהבתי